Horoscop zilnic, 8 decembrie 2023. Pentru nativii aceste zodii, autocontrolul este cuvântul zilei

Horoscop zilnic, 8 decembrie 2023. Pentru nativii aceste zodii, autocontrolul este cuvântul zilei
Sursa foto: caracter ilustrativ
Publicat: 07/12/2023, 15:00

Fii sincer cu ceilalți și cu tine însuți. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 8 decembrie 2023.

Berbec

S-ar putea să ai sentimentul că cineva din familia ta ascunde ceva. Atmosfera ar putea fi tensionată și oarecum încordată. Înclinația ta naturală este să încerci să împrăștii ulei pe apele tulburi pentru a readuce situația la normal, dar este puțin probabil ca aceasta să fie cea mai bună cale de acțiune în acest caz. Lasă lucrurile să meargă. Cel care ascunde ceva nu va dezvălui acest lucru.

Taur

Bârfele pe care le auzi astăzi s-ar putea să te enerveze. Este posibil să simți că nu este adevărat. Nu lua nimic ca atare astăzi. Verifică faptele înainte de a face orice fel de judecăți. Nemulțumirea este în aer, iar atunci când oamenii sunt nemulțumiți, au tendința de a spune lucruri pe care nu le cred. Evită tentația de a fi conflictual. Aceasta nu va face decât să înrăutățească lucrurile. Încearcă să petreci ceva timp singur dacă poți.

Gemeni

Există mai mult decât se vede la prima vedere într-o situație financiară. Ar putea exista erori în registrele tale financiare sau cineva ar putea să nu spună adevărul despre un element important. Ești o persoană grijulie și încrezătoare, dar aceasta nu este ziua în care să accepți orbește declarațiile cuiva. Verifică faptele și convinge-te singur, apoi acționează în consecință pentru a-ți vedea de interesele tale.

Rac

Astăzi, probabil că nu te vei simți foarte prietenos. Cel mai probabil vei dori să te izolezi acasă și să nu vezi sau să vorbești cu nimeni. Dacă nevoia ta de singurătate este atât de puternică, fă-i pe plac. Nu îți vei face niciun bine dacă forțezi contactul cu ceilalți. S-ar putea să vă simțiți puțin cam în derivă din punct de vedere fizic, așa că este deosebit de important să mănânci bine și consumi multă vitamina C.

Leu

Autocontrolul este cuvântul zilei. Comportamentul lipsit de etică al altora ar putea declanșa o furie îngropată de mult timp, care te-ar putea face să vrei să te năpustești asupra celor responsabili. Acest lucru nu va rezolva nimic. Cel mai bun mod de a gestiona aceste emoții mai degrabă explozive este comunicarea onestă, dar astăzi ar putea să se deterioreze în certuri. Încercă să numărați până la zece înainte de a vă confrunta cu cineva. Funcționează!

Fecioară

Mânia și resentimentele cauzate de răni din trecut ar putea apărea astăzi, uneori tentându-te să izbucnești în lacrimi. Nu te împotrivi. Găsește un loc unde să fii singur și dă-i drumul. Acesta este doar un simptom al creșterii personale și spirituale din partea ta. Eliberarea trecutului este calea pentru descoperiri în viitor. S-ar putea să te trezești mâine dimineață simțindu-te ca o persoană schimbată!

Balanță

Cineva pe care îl considerați prieten s-ar putea dovedi mai puțin demn de încredere. Există indicii de înșelăciune peste tot în jurul tău. Poate că cineva îți ascunde ceva sau spune minciuni sfruntate. Nu fi prea suspicios față de nimeni, dar verifică faptele unei situații înainte de a crede pe cuvânt pe cineva. Întotdeauna este mai bine să faci asta oricum.

Scorpion

Se întâmplă ceva ascuns. Persoane lipsite de etică ar putea încerca să manipuleze anumite situații pentru a le întoarce în propriul beneficiu. Ai grijă! Ferește-te de orice conversație „politică” și abține-te să comentezi orice situație sau să asculți bârfe. Partea pozitivă este că intuiția ta este ascuțită, așa că ar trebui să fii capabil să intuiești ce este demn de încredere.

Săgetător

Dacă te-ai gândit să execuți acte juridice de orice fel nu este ziua potrivită pentru a o face. Orice contract încheiat astăzi este posibil să aibă clauze confuze și un limbaj obscur pe care s-ar putea să nu-l înțelegi și care ar putea fi folosit împotriva ta. De asemenea, aceasta nu este ziua în care să începi sau chiar să planifici o călătorie de orice fel. Cu toate acestea, este o zi excelentă pentru lectură sau meditație.

Capricorn

Chestiunile bănești par nesigure și puțin înșelătoare. Nu este o zi bună pentru a intra în niciun fel de program de investiții, pentru a negocia salarii sau comisioane sau pentru a schimba banca. Visele tale pot fi puțin tulburătoare, dar acest lucru reflectă probabil temeri din trecut mai degrabă decât pericole din viitor. Notează-le, totuși. S-ar putea să înveți multe despre tine studiind simbolurile.

Vărsător

Este posibil ca astăzi să apară oameni noi în viața ta. Dacă simți vibrații negative de la unul dintre ei, ai încredere în instinctul tău! Sunt semne că vei întâlni cel puțin o cunoștință nouă care nu este de încredere. Nu este o zi bună pentru a încheia niciun fel de parteneriat și nici pentru a te căsători. Pune în așteptare pentru câteva zile toate planurile de a cimenta parteneriate!

Pești

S-ar putea să te trezești puțin indispus, poate prea obosit pentru a merge undeva și vei dori să rămâi în casă. Poate că acesta este cel mai bun mod de acțiune pentru astăzi. S-ar putea să fii obosit, stresat și mai vulnerabil decât de obicei la orice gândac ar putea să apară în această perioadă. Bea multe sucuri și odihnește-te puțin. Mâine probabil că te vei simți mult mai bine.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Rusia îşi concentrează forţele pentru o nouă invazie din nord în Ucraina. Avertisment al şefului...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
S-a decis plata a 500 LEI. Banii intră în cont: Așa cum Guvernul a promis
Alin Oprea rupe tăcerea, după 18 ani. Adevărul din spatele destrămării trupei Talisman
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
(P) Iată ce monitor gaming se caută în 2024
×