Horoscop zilnic, 9 decembrie 2023. Zodia care trebuie să învețe să dăruiască

Horoscop zilnic, 9 decembrie 2023. Zodia care trebuie să învețe să dăruiască
Publicat: 08/12/2023, 15:00
Actualizat: 09/12/2023, 09:19

În viața nu este vorba despre a lua și a avea, ci despre a dărui. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 9 decembrie 2023.

Berbec

Te simți deosebit de iubitor, atrăgător așa că este posibil ca romantismul să fie în mintea ta. Romanele și filmele romantice ar putea părea deosebit de atrăgătoare. Dacă ești implicat într-o relație, probabil că vei primi multă atenție din partea partenerului tău. Dacă nu, așteaptă-te să primești priviri admirative din partea celor din jur, inclusiv a străinilor! Ai putea întâlni un potențial partener, dar ai grijă să cunoști această persoană înainte de a te entuziasma prea tare.

Taur

Un nivel crescut de percepție extrasenzorială și imaginație te-ar putea face să te simți mai creativ și artist. S-ar putea să-ți dorești să-ți canalizezi această energie în scris, pictură sau adăugarea de tușe în camera de zi. Este posibil să fii deosebit de atent la gândurile și sentimentele celorlalți, în special ale familiei. Ați putea deveni mai apropiați, mai ales dacă simți ceea ce au nevoie chiar înaintea lor.

Gemeni

Un vecin atrăgător cu care pare să aveți o legătură ar putea deveni un prieten. Un grup la care ești afiliat ar putea exprima scopuri și obiective foarte idealizate. Aceste obiective sunt probabil admirabile, dar s-ar putea să nu fie chiar atât de realiste. Ține cont de acest lucru înainte de a te angaja în orice acțiune. Ai nevoie de mai multe fapte înainte de a continua.

Rac

Visezi la o nouă carieră. Poate că actualul job este prea stresant pentru tine. S-ar putea chiar să te gândești să devii un star de cinema! Mergi spre visul tău dacă simți că este ceea ce îți dorești, Rac. Nu uita că orice întreprindere care face bani, oricât de creativă ar fi, este tot o afacere. Folosește-te de talentul tău natural în afaceri pentru a afla ceea ce trebuie să știi.

Leu

Obiectivele spirituale pot fi în fruntea listei de priorități acum. S-ar putea să cauți seminarii metafizice online sau ateliere de meditație, poate că acestea vor avea loc într-un stat îndepărtat sau într-o țară străină. Este posibil să ți se pară dificil să iei o decizie cu privire la orice opțiune în acest moment. Orice ai lua în considerare, asigură-te că știi toate faptele înainte de a face o alegere de orice fel.

Fecioară

Visele frumoase ar putea să îți stârnească imaginația și să-ți pună în mișcare abilitățile artistice. Ai putea învăța multe despre tine și despre ceea ce te-a limitat. Așteaptă o vreme și apoi consideră totul într-o lumină mai practică. S-ar putea să fii surprins de diferența din tine.

Balanță

Îți vei face un nu prieten. Probabil că o să îți placă foarte mult această persoană pentru că el sau ea împărtășește multe dintre interesele tale. Ați putea deveni prieteni apropiați. Dezavantajul este că este puțin probabil să vezi pe cineva așa cum este el cu adevărat, ci doar o imagine idealizată. Atunci când întâlnești această persoană, încearcă să vezi persoana reală din spatele măștii și acceptă-o așa cum este.

Scorpion

Dacă te-ai gândit la o schimbare de loc de muncă sau chiar la o nouă carieră, o interacțiune întâmplătoare ar putea fi o oportunitate. Cu toate acestea, amintește-ți: „Dacă ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, probabil că este”. Informează-te cât mai clar cu putință despre fapte. Ia în considerare toate aspectele înainte de a te angaja sau de a te entuziasma prea mult. Dacă totuși vrei să urmărești oportunitatea, mergi înainte.

Săgetător

Te gândești la o călătorie cu avionul spre un loc îndepărtat, deși s-ar putea să nu o faci decât peste mult timp. Cunoștințele sunt importante pentru tine și poți fi insatiabil de curios. Este posibil ca aceasta să fie una dintre aceste zile. Un prieten sau persoana iubită ar putea aduce informații noi care îți stârnesc curiozitatea, poate ceva legat de astrologie sau de ocultism. Vei dori să o urmărești.

Capricorn

Dorința de a-ți înfrumuseța casa ar putea să te lovească din plin astăzi. Poate că aștepți viitori vizitatori sau oaspeți în casă și dorești să faci o impresie bună. Ai putea colinda prin magazinele online de antichități în căutarea unor bibelouri. S-ar putea să-ți propui să faci ceva un pic mai ambițios decât ai plănuit inițial. Distracție plăcută, dar fii atent.

Vărsător

Ar putea sosi un nou vecin de care te simți atras în mod special. S-ar putea să ai mari speranțe în ceea ce privește o prietenie cu această persoană. El sau ea ar putea părea deosebit de simpatic și să împărtășească multe dintre interesele tale, iar acest lucru ar putea părea aproape prea perfect. Cu toate acestea, ești tocmai în dispoziția de a idealiza noi relații, așa că nu te entuziasma prea tare până când nu cunoști mai bine această persoană.

Pești

S-ar putea să te simți deosebit de sociabil. Poate că există o petrecere virtuală de un anumit fel la care vrei să fii invitat. Ai putea auzi niște vești bune și probabil că există ceva adevăr în ele, dar ia tot ce auzi prin viu grai cu un grăunte de sare. Nu tot ceea ce auzi se bazează pe fapte. Dacă poți, mergi la cineva care este în măsură să știe și află de la el sau ea.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Câți dintre români cred că România are o problemă cu tutunul?