Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2022. Săgetătorii pot fi confuzi în acțiuni

Publicat: 10/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte din zodia Săgetător se pregătește să perfecteze un aspect tensionat cu Neptun din Pești, care ne poate aduce o mare doză de confuzie în acțiuni. Este foarte probabil să acționăm sub impulsul unor false credințe și să ne grăbim în a judeca și a da verdicte fără să cunoaștem adevărul. Putem fi păcăliți mai ușor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Intuiția nu este de partea ta astăzi, dar nici rațiunea nu te ajută prea mult. Poți fi foarte confuz de aceea ar fi indicat să nu te implici în lupte pentru adevăr sau orice fel de acțiuni care au la bază principii și judecăți. Te poți lupta fără să vrei pentru un adevăr care nu este… adevărat.

Horoscop zilnic Taur

Dacă ți-ai făcut niște planuri cu prietenii, te poți aștepta ca aceștia să se răzgândească și să te lase baltă. Nu te baza pe alții zilele acestea. Totodată, ai grijă la acțiunile financiare pe care le înreprinzi. Nu te lăsa păcălit și evită să faci investiții riscante de care nu ești prea sigur.

Horoscop zilnic Gemeni

Zilele acestea s-ar putea să nu mai treci cu vederea niciun minus și nicio acțiune deranjantă a partenerului de viață. Pot să apară tensiuni în cuplu, iar relațiile care nu se îndreaptă către oficializare se pot încheia. Nici relațiile profesionale nu sunt mai ușoare și s-ar putea să apară conflicte serioase cu superiorii.

Horoscop zilnic Rac

Contextul astrologic din aceste zile te poate suprasolicita nervos și s-ar putea să nu fii deloc atent la acțiunile pe care le întreprinzi la locul de muncă. Ai grijă și la starea de sănătate și nu lua decizii. Deocamdată poți resimți o mare doză de confuzie privind idealurile tale. Nici principiile de viață pe care le ai nu te ajută să răzbești mai ușor.

Horoscop zilnic Leu

Ar trebui să stai departe de flirturi și escapade amoroase, fie că ești singur, fie că ai o relație. Te poți alege doar cu dezamăgiri, ba chiar și cu pierderi de resurse. Poți să trăiești deziluzii sentimentale majore. De asemenea, evită speculațiile financiare pentru că există riscul de a pierde bani.

Horoscop zilnic Fecioară

Intervin fel și fel de probleme între tine și partenerul de viață din cauza, cel mai probabil, a familiei. Poate fi vorba și de frustrări care iau naștere ca urmare a unei mutări cu partenerul sau o schimbare de locuință. Relațiile cu familia sunt mai tensionate ca de obicei din cauza neînțelegerilor și a diferenței de generații.

Horoscop zilnic Balanță

Azi, dar și mâine, ai mai multă grijă la acțiunile pe care le desfășori la locul de muncă. Îți cam lipsește atenția și concentrarea și poți face greșeli. Mai bine întreabă de două ori dacă nu înțelegi ceva sau dacă nu știi cum să rezolvi ceva. S-ar putea să te simți mai agitat, mai confuz și nici negocierile nu vor fi punctul tău forte. În cuplu este multă confuzie și pot să apară reproșuri din partea partenerului.

Horoscop zilnic Scorpion

Zilele acestea încearcă să stai departe de acțiunile financiare, de la simple cheltuieli și până la speculații financiare. Poți pierde bani din neatenție sau poți fi păcălit de ceilalți. Ai grijă inclusiv la plățile lunare pe care le faci. Nu te bucura la câștiguri rapide pentru că pot fi mai păguboase decât ai crede. Cum Marte te guvernează, s-ar putea să nu acționezi prea rațional.

Horoscop zilnic Săgetător

Marte se află chiar în zodia ta, prin urmare este foarte probabil să acționezi sub auspiciile unor confuzii sau să te lași păcălit mai ușor. Ai grijă la toate acțiunile pe care le întreprinzi. În plus, poți emite judecăți greșite, poți acționa pripit și poți avea tendința de a răstălmăci adevărul. Și în familie sunt posibile tensiuini din cauza viziunilor diferite.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi, dar și mâine, ai grijă la acțiunile care-ți cer capacitate de concentrare și simț practic, rațiune. S-ar putea să nu fii atent la ceea ce faci, să iei decizii greșite și să fii mai confuz în raționament. Trecutul te poatet bântui sub diverse forme și stările interioare de agitație, de neclaritate pot fi dominante. Unii nativi pot afla secrete importante.

Horoscop zilnic Vărsător

Tentațiile care te fac să scoți mai mulți bani din buzunar decât ar trebui sunt la tot pasul, așa că ai grijă să nu te lași păcălit de oferte false. În plus, nu este momentul să crezi în promisiunile prietenilor și nici în propunerile asociaților. Evită să dai bani cu împrumut și să investești în planuri de viitor nesigure.

Horoscop zilnic Pești

Zilele acestea s-ar putea ca tot ce faci să devină vizibil. Ai grijă mai multă la acțiunile de natură profesională să nu cumva să-ți afectezi imaginea. Posibile tensiuni cu superiorii. Ai grijă, de asemenea, și la deciziile importante pe care le ei, fie legate de viața personală, fie legate de carieră și statutul social. Nu ieși în față dacă nu ai nimic de spus sau dacă ceea ce spui nu ești sigur că este adevărat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului