Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 decembrie 2020. Racii își îmbunătățesc viața sentimentală

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 decembrie 2020. Racii își îmbunătățesc viața sentimentală
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 decembrie 2020. Racii își îmbunătățesc viața sentimentală
Publicat: 12/12/2020, 07:00
Actualizat: 12/12/2020, 09:18

Horoscopul zilei de 12 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luan tranzitează astăzi zodia Scorpion și se află în aspecte armoniooase cu Venus, palneta iubirii, și cu Neptun, planeta viselor. Contextul prevestește momente afective intense, pasiuni dezlănțuite și multă creativitate și imaginație. Tot astăzi, Marte, planeta acțiunii, formează un aspect de susținere cu Nodul Nord Lunar, direcția în viață, și ne aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume în vederea atingerii unor scopuri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 12 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi favorabilă vieții de cuplu, vieții intime. Poți ajunge la înțelegeri egate de chestiuni financiare care vizează banii și bunurile la comun cu partenerul.

Carieră și bani

Ai tendința de a cheltui bani pe fel și fel de produse de care crezi că ai nevoie, însă bine ar fi să te întrebi dacă într-adevăr îți sunt folositoare pe termen lung.

Sănătate

Te simți foarte bine, ai energie și simți nevoia să o canalizezi către activitățile care te relaxează, poate către citit, poat către scris.

Horoscop zilnic Taur – 12 decembrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, în aspecte de susținere cu Venus, guvernatoarea ta și planeta iubirii, te bucuri de înțelegere în cuplu și chiar de multă pasiune.

Carieră și bani

Relațiile cu cei din jur, mai ales cele profesionale, dacă este cazul astăzi, se bucură de susținere și reușești să alungi animozitățile.

Sănătate

Ai energie cât pentru doi, însă ai grijă cum o canalizezi pentru că te poți obosi foarte ușor, mai ales la nivel intelectual.

Horoscop zilnic Gemeni – 12 decembrie 2020

Dragoste

Încearcă să fii mai îngăduitoare cu partenerul în ceea e privește viziunile voastre, convingerile, idealurile. Tu tragi într-o direcție, pracă opusă de cea a partenerului și trebuie să ajungeți la un echilibru.

Carieră și bani

Astăzi te dedici cu multă plăcere unor activități creative, care-ți pun imaginația la contribuție și-ți stimulează gândirea.

Sănătate

Este o zi în care, dacă te simți obosit, ar trebui să-ți asculți organismul pentru că te poți epuiza ușor, mai ales la nivel mental.

Horoscop zilnic Rac – 12 decembrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii și în aspecte de susținere cu Venus, întocmaai planeta iubirii, azi te bucuri de emoții puternice, constructive în plan sentimental și de momente de patos. Te simți pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și asta te va apropia foarte mult.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea va atinge cote înalte, așa că dedică-te acelor activități care-ți stimulează imaginația.

Sănătate

Azi te încadrezi pe o singură direcție de mers: distracția. Te dedici cu plăcere unor activități relaxante și recreative, poate chiar cu copiii.

Horoscop zilnic Leu – 12 decembrie 2020

Dragoste

Relația cu membrii familiei se bucură de momente bune, plăcute și vei da dovadă de multă afectivitate față de cei dragi.

Carieră și bani

Azi te preocupi de reamenajarea casei, poate chiar faci ar5anjamentele de Sărbători. Vor fi și nativi care se vor dedica unui proiect creativ care le face plăcere.

Sănătate

Starea emoțională este una bună, indiferent de ceea ce ai trăit până acum. Azi simți să nu te lași afectat de trecut și ești mult mai optimist.

Horoscop zilnic Fecioară – 12 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un punct forte al zilei și cotextul astrologic te susține să-ți exprimi sentimentele față de partenerul de viață cu mai mult curaj. Puteți ajunge la înțelegeri.

Carieră și bani

Relațiile cu colaboratorii, asociații sau cei cu care întreprinzi fel și fel de activități sunt foarte bine susținute de astre. Posibil ca și negocierile să fie pe placul tău.

Sănătate

Față ed zilele anterioare, astăzi pare că vei căpăta un boost de energie, nu atât pe cât ți-ai dori, dar suficientă cât să te dedici unor activități care te bucură, chiar și unor plimbări, excursii.

Horoscop zilnic Balanță – 12 decembrie 2020

Dragoste

Îți pui în valoare talentele personale și asta îți va aduce aprercieri din partea persoanei iubite.

Carieră și bani

Sectorul financiar este bine aspectat, așa că poți face cumpărături, achiziții bune, însă poți depăși și foarte ușor bugetul, deci ai grijă.

Sănătate

Venus, guvernatoarea ta, face doar aspecte bune astăzi, așa că se vor revărsa asupra ta doar valuri de energie constructivă.

Horoscop zilnic Scorpion – 12 decembrie 2020

Dragoste

Luna îți tranzitează zodia și va face aspecte foarte bune cu Venus, planeta iubirii și guvernatiarea relațiilor tale, dar și cu Neptun, planeta viselor, aflată în sectorul iubirii. Ce-ți poți dori mai mult? Te bucuri de momente intense în plan sentimental, dai frâu liber trăirilor, lași pasiunea să se manifeste, însă ai grijă la tendința de iluzionare.

Carieră și bani

Creativitatea, simțul artistic și imaginația de care dai dovadă astăzi te vor ajuta foarte mult în susținerea unor planuri pe care le ai.

Sănătate

Luna te susține foarte mult în ranzitul prin zodia sa, așa că nu ai de ce să-ți faci griji cu privire la sănătate, ba chiar te vei dedica mai mult activităților recreative și distractive.

Horoscop zilnic Săgetător – 12 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile parteneriale pot fi încordate și singurul motiv este dialogul. Fie nu spui ce simți, fie eviți comunicarea.

Carieră și bani

Dialogurile cu familia legate de planuri de Sărbători, de bunuri materiale, de sarcinile gospodărești te vor indispune astăzi. Probabil vei primi reproșuri că aloci prea multă atenție profesiei și prea puțină căminului.

Sănătate

Starea de sănătate este relativ bună, însă dacă te vei suprasolicita vei resimți din plin asta, așa că astăzi odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 12 decembrie 2020

Dragoste

Prietenii îți sunt aproape și se întrevăd întâlniri plăcute cu aceștia, dialoguri incitante și contrsuctive. Poate faceți planuri de Sărbători.

Carieră și bani

Azi vei da dovadă de creativitate și idei bune în privința unui proiect personal încare ești implicat. Posibil să primești o promisiune de susținere din partea unei persoane importante.

Sănătate

Stresul profesional s-ar putea să-și spună cuvântul și azi ai face bine să te odihnești mai mult. Evită suprasolicitarea fizică și fii mai atentă la sarcinile gospodărești care te pot agita.

Horoscop zilnic Vărsător – 12 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună să-ți exprimi sentimentele în cuplu, să spui acele cuvinte pe care eviți să le mărturistești și, pe de altă parte, să cucerești, dacă ești singur.

Carieră și bani

Un proiect profesional îți poate capta atenția astăzi, însă vei da dovadă de multă creativitate, ingeniozitate, simț artistic în conducerea sa acolo unde ți-ai propus.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar se remarfcă o mai mare poftă de a ieși din casă, de a te plimba. Poate faci o excursie.

Horoscop zilnic Pești – 12 decembrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de momente de conștientizare, în care o serie de principii și mentalități pot intra în vizorul tău și le poți analiza din cu totul alte puncte de vedere. Atenție la tensiunile cu familia care pot pleca de la bani, de la cheltuieli prea mari.

Carieră și bani

Nevoia de evoluție, de progres îți poate aduce idei creative astăzxi și soluții ingenioase. Poți avea o nouă perspectivă de viitor asupra unui context profesional.

Sănătate

Deși starea de sănătate este bună, s-ar putea ca astăzi să fii măcinat de mult prea multe gânduri, frământări emoționale și nu este exclus să resimți pregnant trecutul sau cineva din trecut să-ți schimbe starea de spirit prin ceea ce-ți comunică, reproșează.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii