Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 decembrie 2020. Gemenii pot fi confuzi și nesiguri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 decembrie 2020. Gemenii pot fi confuzi și nesiguri
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2021. Grijă la deplasări pentru „Gemeni” / Foto: Pixabay.com
Publicat: 13/12/2020, 07:00
Actualizat: 13/12/2020, 09:35

Horoscopul zilei de 13 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, aflată în tranzit prin Săgetător, va face un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din zodia Pești. Acest context va aduce multă confuzie și neclaritate în mintea noastră, de aceea ar fi bine să nu luăm decizii importante și nici să nu tragem concluzii. Ceea ce simțim acum poate fi distorsionat, iar mesajele pot fi interpretate greșit.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 decembrie 2020

Dragoste

Este o adevărată debandadă între principiile tale de odinioară și cele de astăzi. Nu știi cum să acționezi într-o direcție sentimentală și te poți grăbi să tragi concluzii.

Carieră și bani

Dat fiind că este multă confuzie în atmosferă, ar fi bine să nu negociezi nimic astăzi pentru că poți fi înșelat, dat fiind că Mercur îți guvernează acest sector.

Sănătate

Te temi de o situație legată de sănătate, îți faci gânduri,îți pui întrebări și ai tendința de a somatiza.

Horoscop zilnic Taur – 13 decembrie 2020

Dragoste

Este multă confuzie și neclaritate legat de un context al vieții intime sau poate de o relație ascunsă, de o aventură sentimentală, așa că nu lua decizii.

Carieră și bani

Posibil să ai parte de conflicte cu partenerul de viață care pleacă de la neînțelegeri financiare legate de bugetul comun. Azi nu te grăbi să iei decizii cu privire la un bun material.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 decembrie 2020

Dragoste

Azi evită dialogurile prea serioase cu partenerul de viață pentru că poți trage concluzii greșite și mesajul poate fi eronat, fie pe care-l transmiți, fie pe care-l primești. Sunt prea multe confuzii în zona relațională, așa că nu te grăbi să iei o decizie sau să tragi o concluzie.

Carieră și bani

Aceleași neclarități se răsfrâng și în relațiile cu ceilalți, așa că bine ar fi ca astăzi să eviți concluziile, dialogurile prea importante.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește și asta pentru că, probabil, te-ai odihnit mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 13 decembrie 2020

Dragoste

Astăzi nu prea vei ști în ce direcție să-ți canalizezi atenția și care să fie sarcinile cărora să le acorzi atenție și pe care să le amâni, așa că s-ar putea să nu termini nimic din ce începi.

Carieră și bani

Te frământă un context legat de locul de muncă și nu ești sigur care să fie abordarea ta. Este duminică încă, confuzia plutește în aer, așa că nu lua decizii. Chiar dacă vei încerca să dialoghezi cu colegii și să le ceri un sfat, cel mai probabil nu vei reuși să tragi o concluzie corectă.

Sănătate

Te macină niște gânduri, te frămânți cu privire la o situație, însă cel mai probabil nu reușești să vezi care este realitatea acum, așa că evită să te panichezi.

Horoscop zilnic Leu – 13 decembrie 2020

Dragoste

Nu este cea mai potrivită zi să abordezi teme de dialog importante cu persoana iubită sau cu copiii pentru că este multă confuzie și discuțiile pot degenera.

Carieră și bani

Îți tec prin minte idei legate de cum să-ți împrospătezi activitățile profesionale, cum să le faci să fie mai plăcute, însă mai degrabă este ceva iluzioriu, decât ceva ce poate fi pus în practică.

Sănătate

Azi vei simți să te dedici unor activități care te distrează, te bucură și dacă ai copii nu ezita să le acorzi toată atenția necesară.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să apară tensiuni în familie din cauza mesajelor care fie sunt transmkise cu alt sens, fie sunt interpretate greșit. Îți sunt neclare multe aspecte legate de casă, dar nu trae concluzii deocamdată.

Carieră și bani

Mercur, guvernatorul tău, nu se află în cea mai bună ipostază astăzi și-ți indicce multă confuzie, așa că nu lua decizii importante și nu te grăbi să tragi concluzii.

Sănătate

Stările emoționale te pot copleși prin intensitate, însă vei vedea destul de distorsionat contextul și vei avea tendința să acuzi trecutul pentru ceea ce trăiești și simți acum.

Horoscop zilnic Balanță – 13 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un punct cu minus al momentului și asta pentru că raționamentul este afectat, neclar și confuz, așa că ai grijă ce spui și cum interpretezi mesajele primite.

Carieră și bani

Nu este o zi bună să negociezi ceva, dat fiind faptul că poți fi prea credul și poți lua decizii mult prea emoționale.

Sănătate

Dacă alegi să ieți la plimbare astăzi, fă-o respectând toate normele impuse și nu gândi că ție nimic nu ți se poate întâmpla.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 decembrie 2020

Dragoste

S-ar părea că sectorul sentimental are un val de confuzie asupra lui, așa că astăzzi ar fi de preferat să nu te avânți în promisiuni, mai ales dacă le faci copiilor.

Carieră și bani

Sectorul financiar este supus confuziilor și ar fi de preferat ca astăzi să nu faci cheltuieli și investiții pentru că poți fi ușor înșelat. Atenție la bani!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ai grijă la modul în care-ți exprimi niște talente să nu o faci prea ostentativ și să deranjezi pe cineva.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 decembrie 2020

Dragoste

Astăzi s-ar putea să ai parte de tensiuni cu familia din cauza unor mesaje confuze și interpretate ciudat, neclar, așa că ev ită dialogurile pe teme importante.

Carieră și bani

Azi te dedici mai mult uor activități casnice, însă s-ar putea să nu termini ce începi pentru că îți disipi energia în prea multe direcții.

Sănătate

Stările emoționale sunt confuze și te pot copleși prin intensitatea lor. Te frământă trecutul și-ți revin niște amintiri dureroase.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 decembrie 2020

Dragoste

Sunt amintiri și trăiri din trecut care revin acum și-ți aduc multe confuzii, multe stări ciudate și frământări interioare.

Carieră și bani

Este o zonă destul de neclară și plină de confuzii, așa că nu te grăbi să tragi concluzii și nici nu sta de vorbă cu colegii pentru că unele frământări se pot adânzi mai mult.

Sănătate

Încearcă ca astăzi să nu somatizezi fiecare cuvânt și fiecare gând care-ți trece prin minte.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca un dialog cu prietenii să te dea peste cap și să nu știi în ce direcție să privești lucrurile. Este multă confuzie acum și ar fi de preferat să nu dai și să nu primești sfaturi.

Carieră și bani

O situație legată de un proiect îți este foarte neclară și nu știi care estedirecția pe care să continui, însă astăzi nu lua decizii și nici nu trage concluzii că cel mai probabil vor fi eronate.

Sănătate

Azi nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă o nevoie acută de a socializa, dar pe care din diferite motive nu o vei putea satisface.

Horoscop zilnic Pești – 13 decembrie 2020

Dragoste

Imaginea ta va avea de suferit dacă vei continua să te expui fără să te gândești la consecințe. Azi nu este o zi bună pentru discuțiiimportante pentru că este multă confuzie în mintea ta.

Carieră și bani

Dacă lucrezzi astăzi încearcă să eviți dialogrile cu superiorii pentru că pot fi tensionate. În plus, mesajul poatet fi interpretat greșit.

Sănătate

Te frământă foarte multe gânduri, întrebări,însă cu siguranță astăzi nu le vei găsi răspunsul, așa că mai bine te-ai odihni și ai evita să-ți asculți mintea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
James Clerk Maxwell, omul de știință care a demonstrat pentru prima dată legătura dintre electricitate,...