Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti
Foto: Pixabay.com
Publicat: 14/03/2021, 09:34

Horoscopul zilei de 14 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Neptun, planeta viselor. Conjuncția are loc în zodia Pești, zodie unde ieri a avut loc fenomenul de Lună Nouă, ce va avea impact pe cel puțin două săptămâni de acum înainte. Conjuncția de astăzi este menită să ne sensibilizeze, să aducă mai multă emoție și romantism în viața sentimentală, dar și o oarecare tendință de a ne idealiza partenerul de viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 martie 2021

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu, poți fi mai romantic cu partenerul de viață, mai idealist sentimental, însă dacă ești singur ai grijă la tendința de a idealiza pe cineva. Posibil să te atragă cineva din trecut sau să dezvolți o pasiune ascunsă.

Carieră și bani

Orice îți pui în plan să faci astăzi, vei reuși să duci la bun sfârșit. Comunicarea și nevoia de a vorbi despre tine te poate ajuta să te evidențiezi în fața celor apropiați, însă ai grijă să nu te ia gura pe dinainte.

Sănătate

Dacă te simți melancolic încă, este perfect normal, însă de astăzi Luna a intrat în zodia ta și îți aduce toată energia și determinarea de care ai nevoie pentru a face lucrurile să funcționeze în jurul tău.

Horoscop zilnic Taur – 14 martie 2021

Dragoste

Ai tendința de a lua de bun tot ce-ți spun prietenii și azi ar fi de preferat să nu pui prea multă bază în promisiunile altora, dar nici tu, la rândul tău, să nu faci promisiuni de care știi că nu te poți ține.

Carieră și bani

Încearcă să fii mai prudent din punct de vedere financiar pentru că ai tendința de a cam arunca cu banii în stânga și-n dreapta. Nu-i investi în vise pentru că îi pierzi. Posibil să ți se propună o asociere, un proiect, însă nu te avânta dacă pare ireal pentru că, cel mai probabil, va rămâne la stadiul de vis.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin sectorul sănătății vei resimți o nevoie de a face ordine în mintea ta, în viața ta, în rutina ta. Încearcă să te relaxezi făcând ceea ce-ți place.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 martie 2021

Dragoste

Te gândești cu mai mult interes la posibilitatea de a-ți oficializa povestea de dragoste, iar dacă ești parte a unui cuplu solid și de lungă durată, această oficializare poate însemna chiar planuri de căsătorie.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a idealiza o propunere profesională pe care ai primit-o de curând. Fie că ți se pare prea mult, fie prea puțin, s-ar putea ca momentan să nu vezi realitatea așa cum este.

Sănătate

Azi ai mai multă poftă de socializare, de ieșit în oraș, de stat la vorbe cu oamenii, așa că nu mai sta… pe gânduri.

Horoscop zilnic Rac – 14 martie 2021

Dragoste

Ziua de astăzi îți poate aduce ocazia de a te conecta la prieteni, de a purta dialoguri emoționante cu aceștia, dialoguri care să-ți aducă chiar și unele conștientizări importante. De asemenea, petrece cât mai mult timp în familie și nu te teme să dezgrobi trecutul. Poți avea unele revelații.

Carieră și bani

S-ar putea să primești vești de la persoane importante, poate chiar de peste hotare sau poate afli ceva despre un curs pe care-l urmărești de foarte multă vreme. Atenție la un fost superior sau un fost șef care te poate enerva.

Sănătate

Este o zi a marilor conștientizări. Conjuncția amintită se petrece în casa spiritualității și te poate ajuta să deschizi larg ochii și sufletul către o altă lume. Poți primi mesaje din sfere înalte și poți avea vise profetice.

Horoscop zilnic Leu – 14 martie 2021

Dragoste

Nativii care au tendința de a se implica într-o aventură pasională, ar fi bine să știe că pot fi dezamăgiți foarte ușor și asta pentru că au tendința de a-și face singuri iluzii. În cuplu sunt momente de reconectare la partener.

Carieră și bani

Dacă ai primit sau primești propuneri de asociere cu cineva, mai ales fiind nevoie de o investiție a ta, de bani, timp sau alte resurse, ar fi bine să nu iei nicio decizie acum pentru că poate fi destul de multă confuzie la mijloc.

Sănătate

Este o zi bună să lucrezi cu fricile și dependențele tale, mai ales dacă este vorba de o dependență emoțională sau financiară.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 martie 2021

Dragoste

Conjuncția sus amintită se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și azi ai tendința de a-ți idealiza partenerul. Ești mai romantic, mai plin de poezie și emoție ca niciodată sau partenerul este cel care te surprinde cu astfel de trăiri. Dacă ești singur, evită să te entuziasmezi în legătură cu o nouă relație pentru că poți percepe deformat realitatea.

Carieră și bani

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor de afaceri și discuțiilor cu partenerii profesionali pentru că tronează o oarecare confuzie care te poate face să vezi lucrurile basmic.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, vei da dovadă de o spiritualitate aparte în abordarea acestui subiect. Poți înțelege acum cauzele emoționale și spirituale ale unei afecțiuni cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Balanță – 14 martie 2021

Dragoste

Luna a intrat în sectorul relațiilor tale și ești mult mai atent la nevoile partenerului de viață, ba chiar și foarte dispus să-i cânți în strună și să-i ții isonul, să fii de acord cu tot ce zice acesta.

Carieră și bani

Conjuncția sus amintită, care o implică și pe Venus, guvernatoarea ta, nu este chiar de bun augur în cazul în care primești o propunere de job sau ți se face o nouă ofertă la locul de muncă. Nu te iluziona, pentru a nu fi dezamăgit.

Sănătate

Îți faci planuri mari cu privire la schimbarea stilului de viață, la îmbunătățirea rutinei zilnice sau îți propui să vindeci o afecțiune într-un mod mai spiritual. Important este să și duci la capăt ceea ce-ți propui pentru că tendința este doar de a visa. O zi favorabilă pentru odihnă.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 martie 2021

Dragoste

Continuă seria aspectelor din sectorul iubirii cu această remarcabilă conjuncție care o implică pe Venus, guvernatoarea relațiilor tale. Ei bine, se întrevăd momente pline de romantism și sensibilitate în cuplu, o reconectare profundă și spirituală la partenerul de viață, însă de preferat ar fi ca cei singuri sau aflați la începutul  unei povești de iubire să nu se entuziasmeze mai mult decât trebuie. Posibil să-și facă iluzii care depășesc realitatea.

Carieră și bani

Creativitatea atinge sfere înalte și astăzi. Pune-te în evidență prin idei, lasă simțul artistic să dea naștere operelor de artă. Cum nu toți nativii Scorpion sunt artiști sau lucrează în această zonă creativă, ziua de astăzi le cere puțin mai mult realism în propunerile profesionale care vin din partea colaboratorilor.

Sănătate

Poți descoperi o nouă pasiune, poți descoperi că un hobby al partenerului este destul de incitant. Este o zi bună pentru activități distractive și relaxante.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 martie 2021

Dragoste

Luna traversează sectorul iubirii și te poate face mai atent la nevoile persoanei iubite sau, în alte cazuri, ale copiilor. Este o zi bună să te deschizi mai mult în fața partenerului. Unii nativi se pot muta alături de persoana iubită. Pe de altă parte, nu neglija nici familia, părinții. S-ar putea să aibă și ei nevoie de tine.

Carieră și bani

Ca și ieri, interesul tău rămâne în zona locuinței. Conjuncția sus amintită te ajută foarte mult dacă vrei să-ți reamenajezi casa pentru că îți oferă inspirație. Nu te iluziona, în schimb, cu cumpărarea unei case sau închirierea unui apartament.

Sănătate

Te iluzionezi mai ușor, iar staea ta emoțională îți poate juca feste astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 martie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să stai la povești cu persoana iubită sau cu copiii și să încercă să te apropii mai mult de ideile lor, să le asculți propunerile. Nu te sfii deloc să faci declarații de dragoste și să-ți exprimi emoțiile.

Carieră și bani

Azi te bucuri de intuiție, inspirație și o imaginație deosebită, iar aceste aspecte, alăturate, pot aduce revelații în viața ta.

Sănătate

Și astăzi ese o zi favirabilă plimbărilor, ieșirilor în parc, pe malul unei ape sau scurtelor excursii care să te detensioneze.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 martie 2021

Dragoste

Dai dovadă de o mare putere de atracție și poți seduce mai ușor, așa că dacă pe lista ta este o persoană care-ți place, astăzi o poți cuceri mai ușor.

Carieră și bani

Conjuncția sus amintită se petrece în sectorul tău financiar și s-ar putea să-ți aducă o doză de nerealism, de iluzie de aceea nu este o zi favorabilă speculațiilor financiare sau investițiilor. Poți avea inspirație financiară, dar nu fii atât de sigur că este și realizabil tot ce-ți trece prin minte.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă recomandarea mea este să te folosești de această conjuncție pentru a explora un talent, o abilitate pe care o ai. Te poți pune în valoare mult mai ușor.

Horoscop zilnic Pești – 14 martie 2021

Dragoste

Conjuncția mai sus amintită are loc în zodia ta și o implică pe Venus, planeta care-ți guvernează intimitatea, deci poate fi o zi care-ți aduce revelații legate de iubire și viața intimă, mai ales conștientizările unor motivații care te-au făcut să înșeli, să fii infidel, să ascunzi o relație sau să te implici într-o relație secretă, extraconjugală. În cupluri se fac declarații de dragoste cu sensibilitate și romantism.

Carieră și bani

Este o zi în care imaginația, intuiția, creativitatea vor fi la cote înalte și acest aspect este de bun augur pentru nativii care lucrează în doemnii artistice sau care țin de comunicare.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme. Starea de sănătate este una bună.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...