Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 septembrie 2021. Prudență în acțiuni pentru Fecioare

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 septembrie 2021. Prudență în acțiuni pentru Fecioare
Horoscopul zilei de 02 septembrie 2021. Foto: Pixabay.com
Publicat: 02/09/2021, 08:27
Actualizat: 02/09/2021, 09:09

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o poziție între războinicul Marte din zodia Fecioară și Neptun retrograd din zodia Pești, aspect care aduce multă neclaritate și neatenție în acțiunile pe care le desfășurăm, de aceea trebuie să avem mai multă grijă decât de obicei la tot ceea ce întreprindem astăzi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 septembrie 2021

Dragoste

Cum Marte este guvernatorul tău, s-ar putea să nu știi ce vrei astăzi și să fie totul neclar în jurul tău, așa că nu lua decizii importante și nu te avânta în activități care necesită atenție.

Carieră și bani

Nu te vei putea concentra prea bine pe munca ta și s-ar putea ca, indiferent de program, să nu-ți poți duce la bun sfârșit sarcinile astăzi.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru meditație, yoga și orice altă tehnică de relaxare, dat fiind că opoziția de azi are impact și asupra sănătății tale. Ai putea apela la terapii naturiste sau din sfera homeopatiei.

Horoscop zilnic Taur – 2 septembrie 2021

Dragoste

Ai tendința de a-ți idealiza partenerul, însă asta nu ar fi o problemă așa gravă, ci grav ar fi să idealizezi un posibil viitor partener și să fii deziluzionat ulterior.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la prieteni și la asociați, la persoanele cu care ești implicat în proiecte de grup pentru că poți fi ușor înșelat astăzi sau chiar dezamăgit.

Sănătate

Dacă te distrezi, distrează-te cu atenție și mai ales dacă participi la competiții sau alte activități care necesită concentrare și atenție, trebuie să știi că opoziția de astăzi nu te susține.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 septembrie 2021

Dragoste

S-ar putea să resimți o nesiguranță emoțională, să ai impresia că nici în familie nu te simți acasă sau să te temi că nu vei putea să-ți construiești un cămin așa cum visezi. Ține cont că este multă confuzie în planurile tale personale deocamdată.

Carieră și bani

Ai tendința de a idealiza foarte mult o situație profesională sau de a avea așteptări foarte mari în zona aceasa. Cu cât obiectivele sunt mai înalte, cu atât te poți demoraliza mai tare, deci stabilește-ți scopuri mai mici și mai multe.

Sănătate

Starea emoțională poate fi copleșitoare și oscilantă, așa că evită să te concentrezi pe tine. Petrece timp cu cei dragi dacă asta îți face bine. Marte este guvernatorul sănătății tale, deci ai grijă să nu duci la extrem iște trăiri.

Horoscop zilnic Rac – 2 septembrie 2021

Dragoste

Ai grijă la ce spui și cum spui pentru că fie divulgi secrete, fie spui lucruri care mai rău îi încurcă pe alții. S-ar putea ca și ceea ce-ți transmit ceilalți să fie greu digerabil acum și să înțelegi total greșit mesajul. Posibil să fii foarte confuz în privința vieții sentimentale.

Carieră și bani

Astăzi, ca urmare a opoziției Marte-Neptun, evită să negociezi, să semnezi acte și contracte și nu lua decizii radicale, nu da verdicte și nu trage concluzii.

Sănătate

Astăzi ar fi de ppreferat să eviți deplasările sau dacă sunt neapărate atunci fă-le cu un maxim de prudență, fie că ești pieton sau la volan. Ai grijă să ai actele după tine.

Horoscop zilnic Leu – 2 septembrie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul sectorului familiei și s-ar putea ca astăzi să ai parte de unele neclarități care privesc viața de cuplu sub același acoperiș și mai ales cu același buget.

Carieră și bani

Opoziția de azi te impactează în sectorul financiar așa că evită să faci cheltuieli pentru că poți fi ușor păcălit și poți da banii pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie.

Ai grijă unde-ți pui portofelul.

Sănătate

Dacă lucrezi acasă sau te dedici unor activități casnice, înceracă să fii atent la acțiunile pe care le întreprinzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 septembrie 2021

Dragoste

Opoziția Marte-Neptun te impactează direct și s-ar putea să afi că partenerul te-a înșelat sau te-a mințit sau s-ar putea să fie doar niște suspiciuni de-ale tale pe care să le duci acum la extrem. Ține cont că este multă ceață în relația ta deocamdată.

Carieră și bani

Tot opoziția de astăzi te poate pune față în față cu parteneri de afaceri și colaboratori care încearcă să te manipuleze și să te păcălească sau poate afli de trădarea profesională a cuiva.

Sănătate

Încearcă să nu te stresezi, să nu te agiți, ci mai bine retrage-te cu tine însăți/însuți și reconectează-te la persoana ta. Fă ceva ce-ți place cu adevărat.

Horoscop zilnic Balanță – 2 septembrie 2021

Dragoste

Cum Marte îți guvernează relațiile, s-ar putea ca astăzi să ai tendința de a intra în relații ascunse sau poate devii mai suspicios cu partenerul și îl acuzi, chiar și în gând, că te înșeală.

Carieră și bani

Este foarte probabil să resimți o mai mare incertitudine la locul de muncă, fie legat de jobul în sine, fie de ipostazele în care ești pus și care te destabilizează. Unii nativi sunt confuzi cu privire la o angajare.

Sănătate

Dacă nu te simți în apele tale, te poți repune pe picioare dacă te odihnești sau dacă apelezi la terapii naturiste, remedii care țin de medicina alternativă.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 septembrie 2021

Dragoste

Cu Neptun în sectorul iubirii s-ar putea să nu fii prea sigur de sentimentele tale și să pui la îndoială și sentimentele partenerului. Este ceață în viața ta sentimentală, dar nu lua decizii majore.

Carieră și bani

Cum Marte îți este guvernator, s-ar putea să ai senzația că te afli în mijlocul haosului și în proiectele tale pe termen lung apar ambiguități și neclarități. Încearcă să urmărești interesele de grup și nu doar pe ale tale.

Sănătate

Este o zi bună pentru activități romantice, în ciuda confuziei resimțite, dar și pentru activități artistice și creative.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 septembrie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul iubirii tale, iar contextul astrologic de astăzi nu este exclus să aducă o doză de confuzie în viața ta sentimentală. Dacă nu știi ce simți pentru cineva, nu căuta acum răspunsurile.

Carieră și bani

Grijă mare la acțiunile profesionale și la contextele care vizează cariera ta pentru că un pas greșit îți poate afecta imaginea și funcția astăzi.

Sănătate

Ai grijă la tendința de a te învinovăți pentru ceva ce nu ai făcut sau pentru ceva ce nu ține în totalitate de tine pentru că asta te va face vulnerabil emoțional și poți suferi fără motiv.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 septembrie 2021

Dragoste

Sunt prea multe obstacole în comunicare astăzi și oricât ai încerca să te faci înțeles, ceilalți nu vor percepe mesajul pe care tu îl transmiți. Poate părea că vorbești o altă limbă pentru cei din jur, deci nu te stresa mai mult decât este cazul pentru că la un numitr comun oricum nu veți ajunge.

Carieră și bani

Atenție mai mare la problemele juridice și la verdictele date astăzi care s-ar putea să nu fie dintre cele mai corecte. Oricum nu poți face acum dreptate. Nu lua decizii importante, nu trage concluzii și evită negocierile și semnarea actelor.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru relaxare cu o carte, cu un film de dragoste sau cu activități de yoga, meditație, etc… Mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 septembrie 2021

Dragoste

Poți profita de contextul astrologic al zilei pentru a reaprinde pasiunea în dormitor și pentru a aduce un suflu nou, romantic, relației tale de cuplu, mai ales dacă treceți printr-o perioadă de monotonie.

Carieră și bani

Nu este nici pe departe cea mai bună zi să faci cheltuieli pentru că te poți păcăli foarte ușor. Opoziția de astăzi îți impactează axa financiară, așa că evită să iei orice decizie importantă legată de bani, să faci investiții, să aplici pentru un credit, să iei sau să dai bani cu împrumut.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă poți activa niște frici care să te împingă în plasa unor vicii și dependențe.

Horoscop zilnic Pești – 2 septembrie 2021

Dragoste

Opoziția Marte-Neptun te impactează direct și pe tine, dat fiind că ești guvernat de Neptun, și s-ar putea să devii suspicios cu partenerul sau tu să fii cel care trezește suspiciuni și care pare mereu că are ceva de ascuns.

Carieră și bani

Nici în relațiile profesionale nu ești de mare încredere și poate ar trebui să fii și tu atent la ceilalți, să nu încerce să te păcălească. Azi te poți răzgândi de câteva ori într-un minut, așa că nu lua decizii importante. Evită împrumuturile!

Sănătate

Este foarte probabil să te simți agitat de cei din jur și asta să trezească în tine și mai multă nevoie de retragere, dar să aducă și mai multă neclaritate în acțiunile tale vizavi de ceilalți. Dacă ești nesigur, nu acționa!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?