Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020. Gemenii sunt entuziaști și plini de viață

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020. Gemenii sunt entuziaști și plini de viață
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 26/12/2020, 14:05

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și ne insuflă o mai mare dorință de comunicare, poftă de dialog chiar și banal, de socializare și putem cunoaște noi persoane, putem consolida relații mai vechi în urma unor destăinuiri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 decembrie 2020

Dragoste

Azi ai poftă de comunicare, de socializare și ieșit în lume. Posibil să mergi în vizită la prieteni, la rude, să te bucuri de revederea unor persoane dragi.

Carieră și bani

Te poți lăuda cu o bună capacitate de negociere și știi cum să pui problema astfel încât să obții ceea ce-ți dorești, când îți dorești.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru scurte plimbări, ieșiri în natură, mai ales pentru vizitat locuri dragi, care-ți trezesc amintiri plăcute. Astfel te vei relaxa și-ți vei îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Taur – 27 decembrie 2020

Dragoste

Ții cu orice preț să te simți apreciat de partener și te vei expune în fel și chip astfel încât să-i trezești interesul, mai ales dacă simți o îndepărtare a acestuia.

Carieră și bani

Astăzi te macină o situație financiară. Faci calcule și socoteli și încerci să te pui de acord cu tine însuți în privința unei sume pe care urmează să o investești. Atenție la cheltuieli!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Oricum, de preferat este să te eliberezi de niște gânduri care te macină și care nu conduc nicăieri.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 decembrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează zodia și te susține în dialogurile cu ceilalți. Este o zi bună pentru conversații serioase, mature, pentru că vei da dovadă de o sobrietate aparte care te va ajuta în stabilirea unor direcții importante de viitor.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți trasezi planuri de termen lung, să analizezi o posibilitate de a mai invăța ceva, de a mai obține un atestat.

Sănătate

Cu Luna alături starea de sănătate, de spirit este una foarte bună. Ai entuziasm și chef de viață, poftă de socializare.

Horoscop zilnic Rac – 27 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca unele contexte din trecut să-ți revină în minte. Fie amintiri, fie să ai parte de dialoguri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Carieră și bani

Azi ar trebui să eviți activitățile fizice care te solicită și să nu te încăpățânezi să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Zilele nu au intrat în sac.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit, mai ales la nivel psihic, și cu greu să faci față provocărilor cu care vin ceilalți.

Horoscop zilnic Leu – 27 decembrie 2020

Dragoste

Azi te dedici prietenilor și reiei dialoguri cu cei din anturaj cu care nu ai mai interacționat de ceva vreme. S-ar putea ca unele teme de discuții să fie mai puțin confortabile.

Carieră și bani

Îți poți face planuri legate de un proiect de viitor și poți primi sfaturi bune, mature, înțelepte de la unele persoane care au mai multă experiență.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Este o zi în care ești foarte atent la nevoile celorlalți și ești dispus să-i ajuți.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 decembrie 2020

Dragoste

Îți analizezi niște obiective de viitor legate de sectorul sentimental, fie că ești într-o relație, fie că ești singur.

Carieră și bani

S-ar putea să ai ocazia să te afirmi printr-un dialog într-un cadru public sau oficial. Posibil să porți discuții cu persoane importante, cu funcție și autoritate.

Sănătate

Încearcă să-ți satisfaci plăcerile intelectuale mai mult. Citește o carte, urmărește un documentar. Te vei simți mult mai bine activându-ți această latură.

Horoscop zilnic Balanță – 27 decembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a empatiza cu partenerul de viață pe tema unor planuri de viitor este mare și azi vei aborda cu încredere unele astfel de discuții.

Carieră și bani

S-ar putea să analizezi posibilitatea de a te dezvolta profesional prin prisma unor cursuri, obținerii unor diplome și atestate, participarea la unele ateliere.

Sănătate

Cu toate că te simți restricționat să călătorești, azi s-ar puea să pleci cu gândul în vacanța dorită. Poate pleci în vizită la rude, nu departe de casă.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi care se anunță fierbinte în cuplu, iar dacă ești singur poți fi mai dornic să trăiești o pasiune, să te lași furat de o aventură.

Carieră și bani

Se întrevăd discuții pe teme financiare. Posibil să faci calcule cu partenerul de cuplu în legătură cu chletuielile comune sau să analizezi o investiție pe care ai făcut-o sau urmează să o faci.

Sănătate

Se întrevede o nevoie mai mare de a te descărca și de a te îndepărta de unele gânduri, frici, atașamente toxice.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru dialog în cuplu, pentru a ajunge la anumite concluzii privind viața în doi, pentru a te pune de acord cu persoana iubită.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt favorizate astăzi, deși prea puțini nativi vor avea de-a face cu contracte și colaboratori, însă este bine de știut că și negocierile sunt bine aspectate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Comunicarea și faptul că faci unele destăinuiri te ajută să te simți mai bine.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 decembrie 2020

Dragoste

Zona sentimentală nu prezintă astăzi un mare interes pentru tine. Probabil surprizele ultimelor zile ți-au fost de ajuns și eviți și alte noi momente neașteptate.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă putere de convingere, mai ales dacă ai de trasat sarcini și de rezolvat unele activități care privesc și pe cei din jur.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la starea de sănătate și să nu te suprasoliciți în fel și fel de activități care nu-și au rostul astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru dialoguri cu persoana iubită. Pentru a vă exprima serios, matur sentimentele. Și relația cu copii se bucură de înțelegere și armonie.

Carieră și bani

Dai dovadă de mult talent oratoric și te faci remarcat prin discurs. Zi bună pentru negocieri și obținerea unor aprobări de la cei din jur.

Sănătate

Ai chef de distracție și simți din plin nevoia de a te dedica pasiunilor și hobby-urilor tale, oricum unor activități care-ți fac plăcere și te binedispun.

Horoscop zilnic Pești – 27 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia sunt bune, în sensul că poți să te apropii mai mult de cei dragi dacă vei fi sincer și-ți vei destăinui trăirile interioare.

Carieră și bani

S-ar putea să trebuiască să te dedici unor activități egate de casă pe care le amânasei, dar care astăzi să reintre în sfera ta de interes.

Sănătate

Starea emoțională este mai bună și ai ocazia să-ți înțelegi mai bine unele trăiri și sentimente.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului