Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2022. Scorpionii sunt irascibili

Publicat: 28/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur retrograd din zodia Capricorn formează astăzi o conjuncție cu Pluto, aspect care ne cere să fim atenți la cuvintele folosite pentru că aciditatea lor îi poate răni pe ceilalți. Se pot dezvălui secrete și dedesupturi. Dincolo de agitația mentală pe care o aduce acest aspect, s-ar putea să avem parte și de momente de conștientizare profundă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Contextul astrologic al acestei perioade te susține să-ți activezi intuiția profesională și să vezi are sunt cele mai bune direcții pe care să pornești în carieră. Poate fi vorba și de tensiuni cu superiorii, de o presiune mai mare pe care o resimți din partea acestora, poate de responsabilități mai multe. Poți lua decizii radicale care vizează cariera, dar încă nu le pune în practică.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția aceasta te susține în aceste zile să înțelegi într-o altă cheie multe dintre evenimentele trăite până acum. Îți poți schimba niște principii de viață, niște credințe și poți vedea în cine merită să ai încredere și în cine nu. Poți deveni mai justițiar și îți poți formula o judecată dreaptă. Pe de altă parte, poți profita de această conjuncție pentru a te documenta sau a obține niște informații la care în mod normal nu ai avea acces.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea să simți nevoia de a vorbi despre ceea ce te doare, despre ceea ce te apasă, însă de preferat ar fi să o faci cu o persoană de încredere. Totodată, poți afla unele informații mai puțin plăcute despre partener sau despre persoane cu care colaborezi. Dacă până acum doar bănuiai, zilele acestea se pot transforma în certitudini. Poți depăși niște pierderi.

Horoscop zilnic Rac

Poți avea parte de discuții dificile în cuplu sau cu partenerii profesionali care pot aduce la suprafață secrete și situații incomode. Tendința ta poate fi de a da ultimatumuri sau de a lua decizii radicale. Încearcă totuși să nu te grăbești să le pui în practică acum. Sunt și cupluri în care conflictele nu mai pot fi ameliorate și se poate ajunge la despărțire.

Horoscop zilnic Leu

Poți avea parte de discuții tensionate la locul de muncă, în special cu colegii, care se pot încheia cu acuze și manifestări necontrolate de putere. Pe de altă parte, tot stresul și agitația te pot afce să vrei să schimbi stilul de viață, rutina pentru a avea mai multă grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Posibil să fii mai irascibil astăzi din cauza unei neclarități sentimentale. În schimb, ai șansa de a înțelege într-o altă notă intențiile sentimentale pe care le are o persoană cu tine sau poți conștientiza ce-ți dorești cu adevărat în plan afectiv.

Horoscop zilnic Balanță

Discuțiile cu familia pot fi mai dureroase, mai ales dacă se abordează teme delicate, teme ce au legătură cu trecutul. La nivel emoțional se produc transformări profunde al căror ecou se va vedea abia în perioada ce urmează.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ar trebui să lași înțelepciunea, vocea interioară să te ghideze pentru că poți avea tendința de a te impune prea vehement în fața altora. Sunt și nativi care vor prefera să țină în ei și reprimarea dialogului le poate creea agitație interioară.

Horoscop zilnic Săgetător

Un context financiar nu-ți este deloc pe plac. S-ar putea să fii dezamăgit de niște cheltuieli sau investiții făcute sau să te trezești că vin plăți care nu mai pot fi amânate. Nici veștile financiare nu-ți sunt pe plac. Poți ajunge acum la concluzia că trebuie să-ți refaci complet strategia financiară.

Horoscop zilnic Capricorn

Dat fiind că această conjuncție se petrece în zodia ta, s-ar putea să fii mai agitat pe interior, chiar și impunător pe alocuri, însă partea cu plus este că poți avea conștientizări importante. Poți vedea profunzimile unei situații și poți începe să iei decizii legate de viața ta personală, dar încă nu le pune în practică. Ai șansa să scapi de niște frici avute, mai ales temeri legate de viitor.

Horoscop zilnic Vărsător

Trecutul poate reveni sub forma amintirilor, frământărilor și ar trebui să nu te lași copleșit de stări anxioase. Este momentul să te rupi de ceva ce te doare. S-ar putea să ai parte de revelații, inclusiv să primești răspunsuri la o situație sentimentală cu care te confrunți. Unii nativi pot afla niște secrete sau jocuri de culise.

Horoscop zilnic Pești

Dialogul cu parteenrul de viață poate fi destul de dur. Se pot face reproșuri, acuze și se pot dezvălui adevăruri neplăcute. Nici profesional nu este situația mai roz. Asociații, angajații pot veni cu niște vești deloc plăcute. S-ar putea să nu fii de acord cu propunerile altora.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer