Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021. Leii pot fi atrași de cineva

Publicat: 03/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ziua nu începe cu un mare entuziasm, însă pe parcurs ne vom recăpăta buna dispoziție și cheful de viață. Vom fi mai dornici să cunoaștem oameni noi și locuri noi, să socializăm și să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Deși dimineața ești mai fără chef, după-amiază îți vei recăpăta energia și vei dori să faci lucruri ieșite din comun. Sunt nativi care programează o călătorie și nativi care se dedică studiului, însă va fi vorba de dobândirea unor cunoștințe care să-i ajute în progresul personal sau profesional.

Horoscop zilnic Taur

Ziua de astăzi este despre relații și s-ar putea ca dimineața să ai parte de niște șicane cu partenerul de cuplu, iar seara să continuați povestea discutând despre buget și cheltuieli comune. Și profesional poți rezolva niște situații financiare și poți găsi soluții bune, poți face negocieri care vizează o sumă de bani sau un avantaj material, poate chiar un bun material.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna traversează sectorul relațiilor tale și nevoia de a te înțelege cu ceilalți este mare. În cuplu poți depune eforturi pentru a evita tensiunile cu partenerul, iar în cazul relațiilor profesionale poți ajunge la un acord comun, poate chiar poți negocia niște condiții contractuale.

Horoscop zilnic Rac

Deși ziua începe promițător, s-ar putea ca volumul mare de muncă să te obosească peste măsură și să-ți strice complet buna dispoziție. Ai mai multă grijă la starea de sănătate pentru că există riscul de a te confrunta cu simptome ale unor afecțiuni pe care le credeai tratate.

Horoscop zilnic Leu

Te bucuri de o zi excepțională, în care entuziasmul tău este la cote înalte și ai chef să te dedici plăcerilor și hobby-urilor tale. Este o zi foarte bună să pui o piatră solidă la temelia unei relații sau, dacă ești singur, să fii atras de o persoană și chiar să dai curs unei povești de dragoste.

Horoscop zilnic Fecioară

Starea emoțională nu este cea mai bună, cu atât mai mult cu cât familia pune presiune pe tine într-o anumită direcție și are așteptări prea mari care te copleșesc. Te poți preocupa cu succes de rezolvarea unui context ce ține de actele unei case sau de chestiuni administrative legate de locuință.

Horoscop zilnic Balanță

Ești foarte activ în zona de comunicare și pui întrebări, cauți răspunsuri, stai de vorbă cu cei din jur și poți lua chiar și decizii importante. Poți învăța lucruri noi, te poți relaxa citind o carte sau plimbându-te. Ai grijă totuși la actele semnate și la deplasările pe care le faci și dă dovadă de răbdare. Nu pleca urechea chiar la tot ce auzi.

Horoscop zilnic Scorpion

Ziua începe bine pentru tine, cu energie și echilibru interior și te vei bucura de mai multă încredere în tine. Pe de altă parte, te poți ocupa cu succes de rezolvarea unei situații financiare, de reglementarea unei situații salariale sau poți face niște achiziții bune, mai ales că ești cumpătat în cheltuieli.

Horoscop zilnic Săgetător

Chiar dacă dimineața nu vei fi în apele tale, la amiază, imediat ce Luna va intra în zoddia ta, îți vei recăpăta energia, bucuria și pofta de viață. Vei fi mai optimist în viziuni, vei avea mai multă încredere în tine, însă ai grijă să nu exagerezi cu ego-ul și să duci lucrurile la extrem. Riști să-ți pui singur piedici în relațiile cu ceilalți, fie personale, fie profesionale.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai multe planuri, idei de proiecte și îți trec prin minte fel și fel de soluții pentru a atinge succesul, însă nu te entuziasma prea tare, ci ia-le pe rând și asigură-te că au baze reale, palpabile. Ulterior, după-amiază ai grijă mai multă la sănătatea ta pentru că te poți suprasolicita ușor. Preocupă-te mai mult de tine și mai puțin de ceilalți.

Horoscop zilnic Vărsător

Deși ești mai morocănos în prima parte a zilei, îți va reveni entuziasmul destul de repede, mai ales dacă primești o invitație în oraș de la prieteni. Este o zi bună pentru socializare și pentru a-ți face planuri de viitor alături de cei din grup.

Horoscop zilnic Pești

Contextul astrologic de astăzi te ajută foarte mult să-ți reabilitezi imaginea și să te faci plăcut de superiori. Poți demonstra că bârfele altora erau nefondate și că zvonurile rămân tot zvonuri. Te poți bucura de mici succese care îți aduc recunoaștere și aprecieri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Programul spațial civil al Chinei este de fapt militar, avertizează NASA