Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2021. Racii pot avea parte de conflicte în familie

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2021. Racii pot avea parte de conflicte în familie
Publicat: 09/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi avem parte pe cer de o triplă conjuncție: Soarele, Marte și Mercur retrograd se întâlnesc în zodia Balanță și momentul va fi unul exploziv. S-ar putea să spunem cuvinte pe care să le regretăm sau să exteriorizăm tot ceea ce am strâns până acum în noi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!
Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să ai parte de tensiuni cu partenerul de viață, să vă faceți reproșuri și să aruncați cuvinte dure care să încheie o relație, dacă aceasta nu este solidă. Ai grijă să nu-ți impui cu forța argumentele. Multe discuții pot pleca de la nevoia de a se afla adevărul despre os ituație de cuplu.

Horoscop zilnic Taur

Este o zi bună să conștientizezi că muncești prea mult și că ai un stil de viață dezechilibrat. Azi ai putea lua decizia de a face lucrurile altfel în viitor, de a-ți schimba rutina zilnică. Dacă vei dori să te dedici unor activități în casă, nu-i reproșa partenerului dacă nu vrea să te ajute. Va fi mai greu să ajungi la o cale de mijloc astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea să fii tentat să faci reproșuri partenerului, să duci lucrurile la extrem, mai ales dacă ceva nu se petrece după cum îți dorești tu. Ești vulnerabil sentimental și poți fi ușor de rănit. Ar trebui să-ți canalizezi surplusul de energie în activități recreative și distractive. Nu este cel mai bun moment să începi o poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Rac

Nici astăzi nu par să se calmeze lucrurile în familie și s-ar putea să fii tentat să le faci reproșuri celor dragi, mai ales pentru că tu te poți simți neapreciat de aceștia. Pe de altă parte, tensiunile pot pleca și de la bani sau bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic Leu

Azi ai tendința de a vorbi mult, mai ales despre propria ta persoană și poți avea tendința de a lua personal tot ceea ce auzi. Ești mai conflictual cu cei din jur, mai agitat și irascibil și poți să-i stresezi pe cei din jur cu atitudinea și insistențele tale. Atenție la deplasări și la acțiunile care au de-a face cu actele.

Horoscop zilnic Fecioară

Și astăzi va trebui să ai grijă la modul în care-ți administrezi banii pentru că ai tendința de a fi mult prea cheltuitor. În plus, te poți certa cu cei dragi din cauza banilor. Folosește-te de contextul astrologic pentru a câștiga niște bani, pentru a recupera o datorie și în niciun caz pentru a lua bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Balanță

Va fi mai greu să te abții astăzi dacă ai ceva de spus. Poți avea parte de un moment de răbufnire în care să spui ceea ce ai reprimat până acum, iar cuvintele tale pot fi destul de dureroase. Totodată, vei dori să ieși în evidență mai mult, să te expui și să faci dreptate în jurul tău. Evită tensiunile cu ceilalți, mai ales că tu ești cel care dă tonul de data aceasta.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai grijă la tendința de a creea scenarii, de a te victimiza mai mult decât este cazul și de a te agita din cauza amintirilor și a trecutului. Evită să te lași convins de un fost partener să revii la ceva ce s-a încheiat. S-ar putea să ai senzația că ceilalți au ceva cu tine, însă este doar o senzație și nu ar trebui să devii acid din cauza asta.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi s-ar putea să ai o atitudine destul de impunătoare cu cei din jur și să ajungi la unele conflicte cu prietenii. Încearcă să rămâi neutru dacă apare un conflict între două tabere. Pe de altă parte, s-ar putea ca atitudinea haotică a partenerului să te enerveze și să nu ajungi la un consens. Unii nativi ar putea fi atrași de persoane din anturaj și ar fi de preferat să evite aceste situații

Horoscop zilnic Capricorn

Azi ai mai multă grijă ce vorbești într-un context public și evită să ieși în față cu orice preț. Ai tendința de a căuta aprecierile celorlalți cu forța și asta îți poate afecta imaginea. Ambițiile sunt prea mari în momentul acesta și se pot întoarce asupra ta ca un bumerang dacă nu le gestionezi corespunzător. Fii echilibrat!

Horoscop zilnic Vărsător

Va fi foarte greu să porți dialoguri astăzi fără să te contrazici pe teme legate de principii, valori, cultură, politică. În plus, ai senzația că trebuie să faci dreptate sau că ceilalți au ceva cu tine pentru că orice spui, toți sunt împotrivă. Încăpățânarea ta îi poate îndepărta pe cei din jur, așa că nu exagera cu impunerile.

Horoscop zilnic Pești

Ai tendința de a-i manipula și controla pe cei jur pentru a obține tu ceea ce-ți dorești. Sunt griji financiare care te pot stresa și s-ar putea să trebuiască să iei decizii radicale, nedorite. Unii nativi nu pot înțelege atitudinea partenerului și devin suspicioși. Este o zi bune pentru a da frâu liber pasiunii în dormitor.