VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 septembrie 2021. Leii au putere mare de convingere

Publicat: 20/09/2021, 08:43
Actualizat: 21/09/2021, 07:07

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Mercur, din zodia Balanță, și Jupiter retrograd din Vărsător, context care ne susține în comunicare și negocieri. Putem găsi calea de mijloc mai ușor și, în plus, avem idei inedite și soluții revoluționare la problemele întâmpinate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ai susținere în comunicarea cu cei din jur și poți ajunge mai ușor la acorduri comune, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Poți discuta despre un proiect, poți să-ți faci planuri de viitor raționale și în negocieri ai un fler aparte și o mare putere de convingere astfel că totul se poate desfășura în avantajul tău.

Horoscop zilnic Taur

Contextul astrologic al zilei te ajută să te pui în evidență profesional prin idei inedite și soluții prin care poți să-ți eficientizezi munca. Comunicarea cu colegii este bună, te înțeleg și îi înțelegi și vă puteți sprijini reciproc. Prcatic, este șansa ta să vezi cî munca în echipă te poate avantaja, dar lasă încăpățânarea deoparte.  Un superior te poate aprecia și-ți poate face o propunere interesantă.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ai putea încerca să porți acele dialoguri cu persoana iubită sau cu copiii pe temele care știi că sunt greu de abordat. Acum poți ajunge la o înețelegere. Tu de deschizi, ceilalți se deschid și astfel pot apărea rezultate bune ale discuției: planuri de viitor, viziuni comune. Este o zi bună să-ți exprimi creativitatea și talentele și să găsești noi trasee pentru a te apropia de idealurile tale.

Horoscop zilnic Rac

Vei analiza pe toate părțile un sentiment, o emoție, o situație ce ține de familie, de cămin, de viața ta personală. Ține cont că poți pierde energie dacă te vei frământa cu tot ce-ți trece prin minte și dacă vei lăsa fricile și atașamentele toxice să pună stăpânire pe tine. Azi poți fi mai rațional decât de obicei și poți să-ți cerni foarte bine stările, poți să-ți dai seama care este motivul pentru care nu ești în apele tale de ceva vreme.

Horoscop zilnic Leu

Dai dovadă de multă putere de convingere, așa că poți profita de ziua de astăzi pentru a face unele negocieri, pentru a afla informații importante, pentru a purta acele discuții care știi că sunt mai greoaie. O zi bună și pentru dialogul în cuplu pentru că rezolvați neînțeleheri și găsiți căi de mijloc pentru a continua.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi ai toate șansele să prinzi încrederea în tine necesară pentru a discuta despre salariu, despre o remunerație, comision. Poți profita pentru a negocia. Totodată, ai idei foarte bune despre ce să faci și cum să faci să-ți reechilibrezi bugetul. Poate iei ore suplimentare, poate accepți niște sarcini în plus și ceri bani pe măsură.

Horoscop zilnic Balanță

Ești foarte deschis dialogului, spui lucrurile într-un mod plăcut, dar spui tot ce simți că trebuie spus, fără ocolișuri. Îți poți exprima sentimentele mai ușor, te poți bucura de înțelegere cu persoana iubită sau cu copiii și poți obține niște promisiuni sau o variantă mijlocitoare pentru a rezolva o situație. Fii deschis și sincer și toul va fi în favoarea ta.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ești mai tentat ca niciodată să afli unele dedesupturi ale unor situații, să deconspiri oameni, să afli secrete și vei pune foarte multe întrebări, unele dintre acestea iscoditoare, deranjante, însă ține cont că și tu poți fi luat la întrebări. Dacă vrei să porți discuții delicate cu cei din familie, astăzi este ziua în care puteți ajunge la un acord comun mai ușor.

Horoscop zilnic Săgetător

Comunicarea cu cei din jur te ajută să-ți lămurești lucruri în minte, să iei decizii bune legate de un proiect sau de implicarea ta într-o organizație, într-un grup. Poți purta discuții neașteptate cu prietenii, poți primi vești care să te ia prin surprindere. Ai grijă, totuși, să nu vorbești mai mult decât trebuie, să nu spui lucruri care nu ar trebui spuse. Zi bună pentru negocieri avantajoase.

Horoscop zilnic Capricorn

Te faci ușor remarcat prin ideile profesionale pe care le ai și tot acestea te ajută să te pui într-o lumină bună, să primești laudele superiorilor. Poți lua decizii bune în plan profesional, poți reuși să negociezi avantajos ție un aspect profesional. Totuși, ai grijă să nu te calicești și astfel să pierzi o oportunitate sau să dai ceva bănos pe ceva mai puțin profitabil.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc în discuțiile pe care le porți și-ți poți expune clar, concis, cu tărie și convingere niște principii de viață, niște opinii și astfel să obții aprobări și valideră. Ai doar grijă să nu te mimți singur. Dacă susții ceva, dacă spui că poți face ceva, atunci chiar trebuie să poți. Învață ceva nou, citește, documentează-te pentru a te dezvolta personal sau profesional.

Horoscop zilnic Pești

Ai grijă astăzi la oboseală, la stres, la bârfele altora și la informații ciudate care ajung la tine și-ți provoacă insomnii. Totuși, ține cont că visele de acum pot avea mesaje importante pentru tine, poți avea conștientizări și poți înțelege care este cauza unor pierderi de energie pe care le ai. Posibil să afli unele secrete, unele dedesupturi și jocuri de culise.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Pensii aproape duble după recalculare! Ce români vor trece de la 2.100 de lei la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult