Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 august 2021. Mercur își începe tranzitul prin Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 august 2021. Mercur își începe tranzitul prin Balanță
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 29/08/2021, 21:47

Horoscopul zilei de 30 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ziua de astăzi se remarcă prin ingresul planetei Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Balanță. Tranzitul va dura până pe data de 6 noiembrie, o perioadă lungă, dar între 27 septembrie și 18 octombrie, Mercur va retrograda. Acest tranzit ne va face mult mai atenți la ceea ce spunem, mai echilibrați în gândire și mai dornici de pace și dialoguri armonioase. Totuși, minusul este că suntem mai indeciși și luăm cu greu decizii.
Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Mercur va activa sectorul relațiilor tale și te va ajuta să te înțelegi mai bine cu ceilalți, în special cu partenerul de viață, dar și să clarifici neînțelegeri, poate să te împaci cu un partener.

Carieră și Bani

Tot Mercur te va susține foarte mult dacă ai de semnat parteneriate profesionale, contracte de colaborare și asociere, pentru că-ți aduce o bună capacitate de negociere, însă de preferat este ca perioada de retrogradare să fie evitată.

Sănătate

Ești dornică să te plimbi, să faci drumeții, scurte deplasări, chiar vizite la cei dragi și este o zi foarte bună pentru excursii în natură pentru că te vei detensiona.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Mercur guverează sectorul tău sentimental, iar acest tranzit îți poae aduce noi cunoștințe, chiar prin intremediul activităților zilnice sau profesionale pe care le desfășori în această perioadă.

Carieră și Bani

Mercur va activa casa muncii și relația cu colegii se poate îmbunătăți, însă cu adevărat beneficiile sale le vei cunoaște dacă-ți vei renegocia programul și activitățile sau modul în care-ți desfășori sarcinile curente. Posibile discuții și negocieri financiare.

Sănătate

Tot Mercur activează și casa sănătății și te susține să-ți analizezi rutina zilnică și să-ți schimbi stilul de viață. Te va ajuta dacă vrei să vorbești despre o problemă pe care o ai, să o conștientizezi și să te eliberezi de povara sa.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul tău, iar faptul că-ți activează sectorul iubirii te susține să-ți analizezi și reanalizeze viața sentimentală, poate chiar o nouă poveste de dragoste sau să-ți îmbunătățești comunicarea cu copiii, dacă ai.

Carieră și Bani

Ai toate șansele pe acest trtanzit să scoți la suprafață un talent, să te faci remarcat printr-o pasiune pe care să o duci la un alt nivel. Activitățile oratorice și creative te pot scoate din anonimat.

Sănătate

Cheful de distracție este la cote înalte, viața socială se animă și tot acest context îți aduce o stare generală foarte bună. Dedică-te mai mult unor hobby-uri pe care le ai sau unor activități intelectuale care te pasionează!

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Cu Mercur în Balanță, relația cu membrii familiei are toate șansele să se îmbunătățească dacă ești deschis și înțelegător. Poți chiar aborda teme de dialog care în trecut nu au dat rezultatele dorite, poate legate de casă, de actele unei locuințe, legate de bunuri patrimoniale.

Carieră și Bani

Unii nativi pot investi bani în casă, pot cumpăra ceva pentru locuință și, de la caz la caz, tranzitul lui Mercur poate aduce ocazia aprobării unui credit de locuință.

Sănătate

Posibil să-ți treacă fel și fel de gânduri prin minte, mai ales legate de trecut, iar starea emoțională să fie mai apăsătoare. Nu lăsa amintirile să te acapareze, ci mai bine ocupă-ți mintea cu o carte, cu un film bun, un documentar.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Mercur în Balanță te susține să ieși cu prietenii și chiar să puneți la cale planuri de viitor. Este o periodă în care-ți poți lărgi anturajul, fiind mult mai sociabil și deschis noilor relații.

Carieră și Bani

Un proiect poate da roade în această perioadă, așa că nu te teme să mai arunci un ochi peste el să vezi dacă este totul în regulă sau să asculți sfaturile unor specialiști. Posibil să analizezi mai atent relația cu unii asociați și chiar să iei decizii legate de un proiect.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și chiar este posibil să fii mai vorbăreață decât de obicei, aspect care nu va deranja pe nimeni, ba din contră, prietenii îți vor savura cuvintele.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, iese astăzi din zodia ta și poți resimți o oarecare nemulțumire interioară, aparent fără motiv. Înceracă să nu explorezi mai mult simțămintele și să nu devii acid cu cei dragi.

Carieră și Bani

Mercur va poposi în casa ta financiară și va veni cu multe idei bune despre cum să-ți echilibrezi veniturile. Acest tranzit îți poate aduce ocazia să negociezi salariul, remunerația primită și să-ți reevaluezi valoarea muncii tale.

Sănătate

S-ar putea să începi săptămâna mai obosit ca de obicei, dar ușor, ușor îți vei recăpăta energia, maia les că Soarele este în zodia ta și te susține.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Mercur va intra astăzi în zodia ta și te va susține în comunicarea cu cei din jur, îți va activa viața socială și vei fi mult mai dornic să ieși și să cunoști oameni noi. Însă, ține cont că o lecție a retrogradării sale poate fi tocmai să înveți să interacționezi cu ceilalți.

Carieră și Bani

Cu Mercur în tranzit prin zodia ta vei da dovadă de o bună capacitate de negociere și vei ști cum să pătrunzi în profunzimea unui dialog astfel încât să-ți atingi scopurile. Totodată, ai ocazia să-ți analizezi dintr-un alt unghi o serie de planuri de dezvoltare personală și profesională și vei avea idei bune despre cum să te dezvolți în direcțiile dorite.

Sănătate

Este o zi bună să planifici o călătorie sau chiar să pleci într-o scurtă deplasare, să faci o plimbare în natură.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să reiei legătura cu o persoană din trecut, să te întâlnești cu un fost partener sau, în unele cazuri, să fie vorba de amintiri din trecut care să-ți revină în memorie. Acest tranzit al lui Mercur poate aduce în viața ta foști parteneri.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună să reiei niște situații financiare, poate niște negocieri care nu au ajuns la nicio concluzie până acum, iar astăzi poți să-ți faci un plan în acest sens, să te gândești la abordarea unui dialog financiar.

Sănătate

Cu Mercur în Balanță vei prefera liniștea, intrsopecția și meditația, vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine și să-ți pui niște întrebări importante. Posibil să te ocupi de starea de sănătate a cuiva drag sau chiar de starea ta de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Viața socială se activează odată cu acest tranzit al lui Mercur prin zodia Balanță și vei fi mult mai dispus să ieși, să cunoști persoane noi. De asemenea, în cuplu ai parte de dialoguri plăcute și șansele să se aștearnă armonia între voi sunt mari. În schimb, perioada de retrogradare a lui Mercur poate fi destul de problematică.

Carieră și Bani

Un proiect poate da roade, poți negocia avantajos niște termeni și condiții sau o persoană îți poate oferi sprijinul său pentru promovare. Dacă ești în acaestă situație, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, mai ales că Mercur va retrograda aici.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă evită să faci excese pentru că entuziasmul momentului, mai ales dacă ieși cu prietenii, te poate face să sari calul.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

S-ar putea ca în dragoste să fii puțin încordat și să-ți faci mai multe gânduri decât trebuie. Dacă ești la început de relație, încearcă să iei lucrurile ușor și să ai mai multă răbdare.

Carieră și Bani

Cu Mercur în Balanță, interesul și atenția se vor canaliza asupra carierei. Poți avea multe idei și strategii despre cum să-ți atingi un obiectiv, poți negocia o funcție și poți analiza și reanaliza nivelul profesional la care ai ajuns și ce trebuie să faci în continuare pentru evoluția ta profesională.

Sănătate

Îți pot trece prin cap fel și fel de idei și poți afla diferite remedii despre cum să vindeci o afecțiune, însă este vorba de ceva din zona spirituală, ezoterică și nu neapărat medicală.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Mercur este guvernator al iubirii tale, iar tranzitul său prin Balanță îți aduce ocazia nu doar de a socializa mai mult și a cunoaște un posibil partener (poate chiar într-o călătorie), ci și ocazia de a da refresh unor principii, unor mentalități pe care le ai vizavi de acest sector.

Carieră și Bani

Sectorul dezvoltării personale, dar și profesionale este tranzitat de Mercur, deci ai toate șansele să te înscrii la noi cursuri, seminarii, să studiezi noi domenii, să descoperi noi activități care-ți permit o mai mare cunoaștere.

Sănătate

Cu Mercur în Balanță, sectorul călătoriilor este bine aspectat, așa că profită și fă-ți un plan sau chiar fă-ți bagajele. Oricum, profită de mersul său direct pentru că în perioada de retrogradare aceste acțiuni pot fi mai problematice.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și îți va activa, odată cu tranzitul prin zodia Balanță, sectorul intimității, prin urmare sunt toate șansele să renaști o relație aflată pe muchie de cuțit. Este o perioadă bună să comunici cu persoana iubită, să clarificați niște situații ce țin de viața în doi.

Carieră și Bani

În această perioadă în care Mercur tranzitetază Balanța, vei avea șansa să rezolvi (să renegociezi condițiile) o situație ce ține de un credit, o moștenire, un litigiu, un proces, un bun de patrimoniu, iar negocierea în acest sens va fi de partea ta, însă profită de perioada de mers direct a lui Mercur.

Sănătate

Tot Mercur poate să-ți reactiveze niște frici, să-ți readucă la viață niște stări anxioase și starea emoțională s-ar putea să fie mai apăsătoare și vulnerabilă, mai ales în perioada de retrogradare

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Noua lege pe care ROMÂNIA o aplică din 31 martie. Decizia ISTORICĂ ne aduce în...
Noi reguli pentru șoferi. Totul va fi filmat
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață