Horoscopul zilei de 16 decembrie 2020. „Capricornii” trăiesc conștientizări importante

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2020. „Capricornii” trăiesc conștientizări importante
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 16/12/2020, 05:39

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va tranzita astăzi zodia Capricorn și va face o ultimă conjuncție cu Saturn și Jupiter în acest semn, cele două urmând să iasă definitiv de aici după 3, respectiv 1 an. De altfel, astăzi este ultima zi în care Saturn mai tranzitează zodia sa de domiciliu, Capricornul, și astfel, după lecții și blocaje aduse, ne va oferi șansa să ne îmbunătățim un anumit sector de viață. Saturn va mai reveni aici peste aproximativ 30 de ani, deci este important să-i conștientizăm lecțiile și să ni le integrăm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 decembrie 2020

Dragoste

Astăzi s-ar putea să nu suporți autoritatea nimănui și de aici să izbucnească unele conflicte, inclusiv în cuplu, dacă partenerul încearcă să-ți impună ceva.

Carieră și bani

Saturn iese din sectorul carierei după o perioadă în care ai simți restricții, tensiuni, frustrări profesionale și obstacole în atingerea obiectivelor tale. Azi s-ar putea să ai curaj să-ți asumi noi responsabilități. Vei observa o reală îmbunătățire a ascensiunii profesionale.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme legate de sănătate, însă evită stresul și suprasolicitarea profesională.

Horoscop zilnic Taur – 16 decembrie 2020

Dragoste

Saturn te eliberează de multe blocaje mentale, constrângeri legate de principiile tale, te elibereazxă cvhiar și de prejudecăți și mentalități care-ți înhibă evoluția, iar acest aspect se va răsfrânge pozitiv și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur, mai ales în cuplu unde aveai tendința de a-ți impune propriile ideologii.

Carieră și bani

Acest tranzit saturnian din ultimii 3bani te-a făcut să conștientizezi că mai ai lucruri de învățat, că mai trebuie să obții o diplomă și tot ce ai învățat acum tev va ajuta în dezvoltarea profesională, dar și personală.

Sănătate

Poate că ți-ai îngrădit vise, aspirații, idealuri în ultimii ani, însă de acum vei avea curaj să visezi departe și asta îți va aduce o altă perspectivă asupra lumii și, implicit, o stare de bine, de bucurie interioară, după o perioadfă în care entiziasmul tău a fost restricționat de întâmplările cotidiene.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 decembrie 2020

Dragoste

Saturn a tranzitat casa intimității tale, prin urmare aici ți-a dus lecții, limitări și blocaje, poate un libidou scăzut. Poate nu ai reușit să duci o aventură la stadiul de relație sau poate ai avut de pierdut în urma unei infidelități. Posibil să fi avut și traume legate de zona sexuală care s-au activat, de la inhibiții și până la operații. Tot acest sector se va îmbunătățide acum.

Carieră și bani

Tot Saturn a vrut să te învețe responsabilitatea financiară și probabil ți-a adus obstacole în obținerea unei moșteniri, investiții, credit, unui bun material. De acum tot acestv context se va detensiona. În plus, vei da dovadă de mai multă maturitate în administrarea finanțelor comune cu ceilalți, cu partenerul de viață.

Sănătate

Ai trăit frici, angoase, poate chiar și pierderi în acești ultimi 3 ani, însă au venit în viața ta să te ajute să scapi de acele atașamente toxice care te împiedică să evoluezi. Ține cont că multe experiențe de acum au fost karmice și a fost nevoie de ele pentru a te transforma la nivel profund.

Horoscop zilnic Rac – 16 decembrie 2020

Dragoste

Saturn a tranzitat timp de 3 ani casa relațiilor tale și ți-a adus obstacole, limitări, blocaje și tensiuni în relațiile de cuplu, în căsătorie, însă toate au fost cu rolul de a te maturiza și responsabiliza. Mulți nativi au divorțat acum, s-au despărțit. Ei bine, de acum acest context se va îmbunătăți.

Carieră și bani

Relațiile profesionale, colaborările șia socierile au avut și ele de suferit și probabil ai simțit că nimic nu te mulțumește financiar, însă lecția lui Saturn a fost întocmai diplomația, perseverența și răbdarea în a construi o relație de viitor. De acum te poți bucura de roade, dar și de noi contracte profesionale.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună în continuare. Ești energic și plin de optimism.

Horoscop zilnic Leu – 16 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd în continuare aspecte favorabile în plan sentimental, dar și în relațiile cu copiii. Pofta de viață este mare și va crește din ce în ce mai mult bucuria de a trăi.

Carieră și bani

După o perioadă de limitări, de obstacole și frustrări legate de locul de muncă, de sarcinile zilnice, de program, toate aduse de Saturn în tranzit prin casa muncii, iată că situația se va detensiona. Vei ști ce ai de făcut în viitor, mai ales că ai învățat responsabilitatea și seriozitatea la locul de muncă, dar și răbdarea. Posibil ca mulți nativi deja să-și fi schimbat jobul în ultimii 3 ani.

Sănătate

Saturn ți-a activa puternic și casa sănătății și ți-a cerut în ultimii 3 ani să te responsabilizezi și să ai mai multă grijă de tine, să-ți schimbi stilul de viață. Posibil să te fi confruntat cu afecțiuni, cu probleme care te-au trimis la medic, dar și cu multe frici și o tendință majoră de ipohondrie.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 decembrie 2020

Dragoste

Saturn prin Capricorn nu a fost un tranzit deloc ușor pentru tine dat fiind că ți-a activa casa iubirii, însă acum, la final, poți răsufla ușurat. Au fost blocaje afective, limitări în legarea de noi relații, deziluzii, dezamăgiri, însă toate au venit cu scopul de a te maturiza afectiv. Posibil ca unii nativi să fi devenit părinți în acești 3 ani, primind astfel o lecție de mare responsabilitate.

Carieră și bani

Creativitatea ta, simțul artistic, expresivitatea, toate acestea au fost limitate, însă de acum, după lecția răbdării și seriozității învațate, te vei putea pune în evidență așa cum trebuie.

Sănătate

Cu sdiguranță ai renunțat la multe pasiuni avute, la multe hobby-uri și plăceri ale vieții în acești 3 ani, însă vestea bună este că de acum le poți relua și chiar duce la alt nivel superior.

Horoscop zilnic Balanță – 16 decembrie 2020

Dragoste

Sasturn ți-a adus tensiuni în familie, frustrări legate de bunuri de patrimoniu, limitări legatecde locuință, posibil chiar de cumpărarea unei case, însă toate acestea se vor dizolva și ai marea șansă să-ți îmbunătățești relația cu cei dragi și chiar să te așezi la casa ta.

Carieră și bani

Relația cu autoritățile din viața ta, indiferent care au fost acelea, a fost tensionată până acum, însă vei reuși să construiești o nouă raportare, mai ales că nu te vei mai impune cu orice preț.

Sănătate

Zona emoțională a intrat sub auspicii saturniene și probabil ca ți-a fost greu să-ți clarifici trăirile interioare, mai ales că nu rezolvaseși trecutul. Ei bine, de acum vei scăpa de povara grea a acestuia, fie că este vorba de traume din copilărie, de emoții toxice și îți vei îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 decembrie 2020

Dragoste

Saturn a avut efecte asupra modfului în care comunici și raționezi și probabil cvă a adus multe tensiuni și în relațiile sentimentale cauzate întocmai de faptul că nu ai spus ceea ce simți când trebuia. De acum vei simți o reală îmbunătățire a modfului în care porți un dialog, vei fi mai matur și mai responsabil în ceea ce scoți pe gură.

Carieră și bani

Negocierile nu au fost deloc punctul tău forte în ultimii 3 ani, ba chiar posibil să fi pierdut în urma lor, însă de acum totul se va schimba în bine. Pede altă parte, posibil să fi resimțit blocaje în punerea în practică a unei diplome sau să fi fost nevoit să dai un examen de mai multe ori până ce într-adevăr ai învățat lecția.

Sănătate

Faptul că nu ți-ai exprimat trăirile, emoțiile, sentimentele nu te-a ajutat deloc și acum ai realizat cât de importantă este comunicarea. Mulți nativi poate au decis să meragă la un psiholog, la un duhovnic, la un consultant sau mediator, pentru a-și îmbunătăți starea generală.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 decembrie 2020

Dragoste

Multe din nemulțumirile și neînțelegerile apărute în plan sentimental au plecat de la faptul că nu aveai încredere în tine, îți lipsea stima de sine și nu-ți acordai valoarea necesară, însă vei vedea că de acum totul se va schimba și-ți vei recăpăta valorile pierdute.

Carieră și bani

Cu siguranță ai resimțit din plin blocajele pe careSaturn ți le-a adus în sectorul financiar, poatechiar și pierderi, însă toate acestea se vor schimba de acum înainte. A fost nevoie să te responsabilizeze și să te maturizeze cu privire la modul în care-ți câștigi, cheltui și administrezi finanțele.

Sănătate

Radiezi de energie, te bucuri de tot ce este în jurul tău, iar problemele de sănătate sunt departe de tine.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 decembrie 2020

Dragoste

Saturn, guvernatorul tău, te responsabilizat și maturizat puternic în acești 3 ani în care ți-a tranzitat zodia, iar de acum vei avea ocazia să vezi viața personală prin alți ochi și te vei bucura de continuarea ascensiunii începute.

Carieră și bani

Lecțiile lui Saturn au fost grele, dar ți-au adus perseverență, răbdare și chiar dacă te-au dus în situații extreme, cu iguranță de acum știi ce vrei de la viața ta profesională.

Sănătate

Starea de sănătate se va îmbunătăți simțitor prin simplum fapt că apăsarea energiei saturniene se va ridica, acea apăsare ce-ți cerea să fii strict, serios, poate chiar autoritar și impunător.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 decembrie 2020

Dragoste

Trecutul este trecut. Aceasta este una dintre marile lecții pe care Saturn ți le-adus în tranzitul său prin Capricorn. Vei avea ocazia să ierți și să te ierți și să depășești dezamăgirile trăite. Posibil să fi avut parte de întâlniri karmice în această perioadă, însă rolul lor a fost doar acela da videcare.

Carieră și bani

La locul de muncă simți o reală îmbunătățire a situației, o detensionare a unor contexte care te-au acaparat și stresat până acum.

Sănătate

Saturn ți-a trazitat casa sănătății și ți-a adus accentuarea unor frici, temeri, obsesii și vicii, poate chiar și dependențe, însă te-a responsabilizat, în special vizavi de afecțiunile cronice și de acum ar trebui să observi o îmbunătățire a situației.

Horoscop zilnic Pești – 16 decembrie 2020

Dragoste

Saturn ți-a tranzitat sectorul prietenilor și în ultimii 3 ani ți-a adus lecții legate de aceștia, poate chiar și aventuri sentimentale cu persoane din anturaj, însă toate acestea au fost cu scopul de a te maturiza și responsabiliza cu privire la modul în care interacționezi cu cei din jur. De acum vei ști cu cine rămâi alături și de cine te desprinzi.

Carieră și bani

O serie de proiecte de grup și planuri de viitor au fost restricționate și blocate de Sasturn și asta pentru că trebuia să înveți perseverența și răbdarea, dar de acum contextul se va îmbunătăți.

Sănătate

Chiar dacă viața socisală nu a fosdt așa cum ți-ai dorit, de acum vei începe să socializezi mai mult, să empatizezi mai mult cu cei din jur și să te dedici mai mult unor cauze nobile, acțiuni caritabile care te vor ajuta să vezi altfel lumea și, poate, să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi