Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020. Capricornii sunt prudenți în decizii

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020. Capricornii sunt prudenți în decizii
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 19/12/2020, 23:13

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în zodia Capricorn, zodie pe care o va tranzita până pe data de 8 ianuarie 2021. În această perioadă vom avea parte de o gândire mult mai lucidă și rațională, mai strictă și serioasă, dar și mai organizată. Ne vom putea planifica planurile mai bine și vom avea idei despre cum să ne atingem obiectivele în timp util.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu autoritățile din viața ta, indiferent că este vorba de părinți, partener sau alte persoane, se va îmbunătăți remarcabil acum.

Carieră și bani

Mercur îți tranzitează sectorul carierei și te susține în descoperirea celor mai bune căi și mijloace pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. Totodată, dialogurile cu superiorii se vor dovedi constructive și poți negocia cu încredere ă funcție.

Sănătate

Ești foarte atent la imaginea ta și vei analiza contextul până ce vei găsi cea mai bună formulă a ta. Starea de sănătate este bună, însă nu-ți lipsesc părerile de rău, regretele, remușcările și gândurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Taur – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur îți guvernează casa iubirii și în perioada acestui tranzit s-ar putea să fii mai cuceritor, să simți nevoia să flirtezi mai mult, mai ales dacă persoana care-ți place te atrage și la nivel de principii și convingeri.

Carieră și bani

Mercur în Capricorn îți va aduce idei foarte bune despre cum să te dezvolți profesional, despre ce pași să faci și în ce direcție pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Posibil ca în următorea perioadă să iei decizia de a mai studia ceva, de a te înscrie la un seminar, de a obține o diplomă.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, deși este pozibil ca astăzi să fii mai pătruns de unele gânduri sau să ai unele temeri.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita sectorul intimității și-ți va aduce ocazia unor dialoguri lămuritoare despre statusul unei relații ascunse, neoficiale, poate chiar aventură. În cuplu au loc discuții serioase despre viața sexuală și bani și se pot lua decizii radicale.

Carieră și bani

Mercur te va susține să găsești o rezolvare pentru un context financiar care te macină, fie legat de un credit, de o moștenire, de un bun material sau să ai idei despre o investiție profitabilă.

Sănătate

Sunt frici interioare și atașamente care se pot manifesta acum și te pot stimula să le cauți rădăcina și în mod rațional să scapi de ele.

Horoscop zilnic Rac – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur îți activează sectorul relațiilor și te va susține în dialogul cu partenerul de viață. Poți găsi o cale de mijloc, vă puteți împăca, puteți ajunge la o viziune comună de viitor.

Carieră și bani

Tot Mercur este cel care te va asuține în comunicarea cu partenerii de afaceri și colaboratorii și poți negocia noi contracte, poți discuta despre noi asocieri profesionale.

Sănătate

Este o zi în care nevoia de a călători se va manifesta puternic, însă te vei liniști și relaxa dacă vei citi o carte sau vei urmări un documentar interesant.

Horoscop zilnic Leu – 20 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi bună pentru a da frâu liber pasiunii în cuplu și a te reapropia de partener. Atenție la unele dialoguri pe teme financiare care pot strica armonia.

Carieră și bani

Mercur îți activează sectorul muncii și te susține puternic în rezolvarea unor chestiuni profesionale, în îmbunătățirea dialogului cu colegii și în negocierea unui context salarial. Vei da dovadă de randament și vei avea idei bune despre cum să-ți îmbunătățești situația la job. Cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja.

Sănătate

Tot Mercur te va susține să găsești cel mai bun remediu, tratament în rezolvarea unei afecțiuni cu care te-ai confruntat. Vor fi nativi care acum vor simți să meargă la investigații și analize.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, va activa sectorul iubirii și al copiilor, iar comunicarea în aceste direcții se va îmbunătăți remarcabil. Totodată, cei singuri pot flirta mai mult și pot cunoaște noi persoane care să-i atragă.

Carieră și bani

Este o perioadă în care ai toată susținerea să-ți exprimi talentele creative și artistice, mai ales dacă meseria ta are valențe oratorice.

Sănătate

S-ar putea să planifici o minivacanță, poate să-ți faci planurile de Sărbători sau să te gândești serios la reluarea unui hobby abandonat.

Horoscop zilnic Balanță – 20 decembrie 2020

Dragoste

Ai șansa odată cu tranzitul lui Mercur prin zodia Capricorn să-ți îmbunătățești comunicarea cu membrii familiei și să ajungeți împreună la înțelegeri avantajoase de ambele părți. Posibil ca sarcinile gospodărești sau niște bunuri de patrimoniu să fie motiv de discuție.

Carieră și bani

Azi vei aloca cea mai mare parte a timpului unor activități legate de casă și te vei surprinde că vei reuși să-ți urmezi întocmai programul trasat.

Sănătate

Luna se află în tranzit prin sectorul sănătății și-ți cere mai multă odihnă și evitarea activităților prea solicitante.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur te susține puternic în comunicarea cu cei din jur și-ți poți exprima mai ușor sentimentele. Este o zi bună să cucerești pe cineva sau să ajungi la o înțelegere cu persoana iubită sau poate cu copiii.

Carieră și bani

Mercur în tranzitul său prin zodia Capricorn te va susține mult în negocieri. În plus vei avea idei bune despre cum să faci bani din fel și fel de activități, unele chiar speculative. Este o perioadă bună pentru examene, interviuri, discursuri publice, pentru a te afirma cu o idee într-o ședință.

Sănătate

S-ar putea să pleci la un scurt drum pentru a rezolva ceva și asta să te bucure peste măsură și să-ți aducă bună dispoziție.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 decembrie 2020

Dragoste

Simți nevoia de a sta mai mult tu cu tine sau poate cu familia și de a te dedica unor activități casnice care te liniștesc.

Carieră și bani

Mercur va tranzita sectorul financiar și te va susține în negocieri salariale și în găsirea celor mai bune idei și soluții despre cum să-ți aduci un ban în plus în conturi.

Sănătate

Astăzi s-ar putea să resimți emoțiile destul de puternic, mai ales dacă vei avea motive să discuți despre trecut, copilărie, să povestești amintiri.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur îți va activa zodia și te poți considera norocos la capitolul comunicare pentru că te poți împăca cu cineva drag, iar dacă ești singur, azi poți flirta mai mult.

Carieră și bani

Cu Mercur alături vei avea susținere în negocieri, o minte mult mai limpede și o viziune mult mai clară asupra obiectivelor pe care vrei să le atingi. Vei da dovadă de prudență în luarea deciziilor importante și vei analiza atent toate posibilele riscuri.

Sănătate

Sunt amintiri, gânduri mai vechi care se reactrivează acum și te frământă. Profită și poartă un dialog sincer cu propria ta persoană.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur este planeta care-ți guvernează sectoru iubirii și este posibil ca în această perioadă, mai ales dacă ești singur, să-ți aducă unele amintiri ale unei fostre iubiri. De asemenea, nu este exclus ca cineva din trecut să te caute.

Carieră și bani

Azi te preocupi de situația financiară, fie faci calcule și socoteli, fie verifici conturile, poate chiar achiți niște facturi, faci niște cumpărături.

Sănătate

Odată cu acest tranzit mercurian ai ocazia să găsești remedii la problemele tale emoționale, dar și la cele de sănătate și să depășești o dezamăgire, poate chiar o deziluzie sentimentală.

Horoscop zilnic Pești – 20 decembrie 2020

Dragoste

Mercur îți activează sectorul prietenilor și vei deveni mai comunicativ, mai dornic de viață socială. Posibil să te împaci cu cineva din anturaj sau chiar să cunoști o persoană care să te atragă.

Carieră și bani

Tot Mercur este cel care te susține să găsești cele mai potrivite soluții pentru a lansa un proiect sau să ai idei bune despre cum să-l conduci la succes. Poți primi sfaturi bune de la persoane cu experiență.

Sănătate

Luna îți tranzitează astăzi zodia și îți aduce o stare generală mai bună, mai calmă și o mai mare nevoie de liniște și abordare a unei atitudini pozitive în fața vieții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” de a sancționa șoferii pe autostradă. Care sunt șoferi vizați - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers