Horoscopul zilei de 20 iulie 2021. Capricornii pot semna contracte

Horoscopul zilei de 20 iulie 2021. Capricornii pot semna contracte
Publicat: 20/07/2021, 09:31
Actualizat: 20/07/2021, 09:32

Horoscopul zilei de 20 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un sextil între planeta comunicării și a rațiunii, Mercur, din zodia Rac, și planeta schimbărilor bruște, Uranus, aflat în zodia Taur. Contextul ne susține să gândim diferit și să ne exprimăm direct și într-un mod inedit ideile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai deschis în discuțiile cu familia și asta să te ajute să rezolvi niște situații ce țin de casă. Unii nativi pot fi frământați de ideea unei mutări a renovări.

Carieră și bani

Îți canalizezi atenția mai mult asupra vieții personale și tot ce vine din sfera profesională te poate agita și enerva peste măsură.

Sănătate

Simți nevoia de a face mici schimbări, însă dacă te afectează emoținal s-ar putea să nu ai așa mare deschidere la ele.

Horoscop zilnic Taur – 20 iulie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi foarte bună în relația cu partenerul de viață și asta pentru că poți comunica liber și nestingherit. Unii Tauri pot fi mai nesiguri pe o decizie legată de viața personală și astăzi pot avea un declick.

Carieră și bani

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a face negocieri, pentru a purta discuții lămuritoare și a veni cu idei legate de rezolvarea unui context legat de acte. Zi bună pentru interviuri, ședințe și discursuri publice.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. O plimbare sau o întâlnire, chiar și online, îți poate bucura sufletul.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 iulie 2021

Dragoste

Ieși mai mult din carapacea ta și pune-ți în valoare talentele native. Comunicarea cu familia se îmbunătățește și poți primi sprijinul acestora.

Carieră și bani

Banii și discuțiile despre bani devin prioritatea ta astăzi, însă ai idei bune și dorință de a schimba ce te deranjează, fie că este vorba de cheltuieli, fie de salariazare.

Sănătate

Abilitățile psihice sunt mult amplificate astăzi și poți să-ți asculți intuiția cu încredere. Ai parte de revelații și primești răsunsuri subtile la întrebări.

Horoscop zilnic Rac – 20 iulie 2021

Dragoste

Persoanele cu care te întâlnești astăzi te arag prin felul lor de a fi, de a vorbi și prin grația cu care iau decizii, așa că ai ce învăța de la acestea.

Carieră și bani

Ai nevoie să faci schimbări în modul de raționament și să vii cu idei noi la probleme vechi. O zi bună să iei decizii legate de viața ta, de relațiile tale, de cuplu sau profesionale.

Sănătate

Este o zi în care te vei surprinde pe tine pentru deschiderea de care dai dovadă la noutățile care paar în viața ta. Socializarea este punctul tău forte și te scoate din orice stare.

Horoscop zilnic Leu – 20 iulie 2021

Dragoste

Ai parte de multe gânduri astăzi și amintirile te pot invada, însă acum vei fi și dornic de schimbare, așa că te poți detașa de tot ce te deranjează mental. Lasă romantismul în cuplu să-ț facă loc.

Carieră și bani

Schimbările profesionale de care ai avut parte până acum încep să fie integrate în mintea ta și să realizezi că nu au fost deloc nefaste.

Sănătate

Joacă-te mai mult astăzi și fă sport. Te vei simți foarte bine și plin de energie.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 iulie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a te întâlni cu prietenii și pentru a vă face planuri de viitor împreună. O ieșire cu partenerul și anturajul te scoate din starea de inerție.

Carieră și bani

Poți cunoaște persoane astăzi care prin felul lor de a fi să devină un exemplu pentru tine. O zi bună să vii cu idei într-un proiect profesional sau să primești un psprijin din exterior.

Sănătate

Ai idei de schimbare și te adaptezi din mers la tot ce este nou în viața ta. Ești maleabil și îngăduitor cu cei din jur și asta îți aduce numai beneficii.

Horoscop zilnic Balanță – 20 iulie 2021

Dragoste

Este o zi bună pentru vizite la rde, întâlniri cu prietenii și dialoguri cu familia. Poți fi mai emoțional decât de obicei.

Carieră și bani

Îndrăznește astăzi să porți acele discuții cu superiorii pe care le-ai tot amânat. Este o zi bună să ai parte de înțelegere și să-ți deschizi sufletul în dialog. Ai idei revoluționare despre cum să-ți atingi niște obiective.

Sănătate

Planifică o deplasare sau fă o plimbare, o scurtă excursie astăzi. Ai nevoie și te vei simți foarte bine.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 iulie 2021

Dragoste

Se anunță o zi favorabilă pentru viața de cuplu și asta pentru că discuțiile purtate acum sunt deschise, sincere și pot contribui la construirea unui viitor comun.

Carieră și bani

Și dialogurile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii se bucură de înțelegere și empatie și poți ajunge mai ușor la căi de mijloc și soluții reciproc avantajoase.

Sănătate

Te odihnești bine astăzi și faptul că-ți exprimi trăirile și emoțiile te ajută să te liniștești mai mult și să te eliberezi.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 iulie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să discuți cu partenerul de viață despre bani și buget comun, despre bunuri materiae comune, dar și despre viața intimă.

Carieră și bani

Ai idei financiare inedite despre cum să faci o investiție sau cum să returnezi o datorie, să scapi de rata unui credit sau să o micșorezi. Poți rezolva contexte ce țin de acte.

Sănătate

Ai curaj să iei decizii importante în legătură cu stilul de viață abordat și poți veni cu soluții la problemele tale legate de timp liber și rutină zilnică.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 iulie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a comunica deschis și sincer cu partenerul de viață și pentru a petrtece timp liber împreună. Unii Capricorni se pot împăca acum după câteva zile mai tensionate.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale sunt bine aspectate și dialogurile pot fi constructive și deschizătoare de noi drumuri. Posibil ca unii nativi să discute și să semneze contracte noi de colaborare.

Sănătate

Timpul petrecut acasă sau cu cei dragi te va energiza și-ți va aduce liniște și pace în suflet. Unii nativi se dedică hobby-urilor lor.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 iulie 2021

Dragoste

O zi bună pentru discuții în familie. Mintea îți este activă și surprinzi pe cei din jur cu propunerile tale, dar și cu deciziile pe care le iei.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă pentru a comunica cu colegii de muncă și a pune la cale noi strategii, mai ales că ai idei inedite și vii cu soluții revoluționare. Unii nativi pot primi vești neașteptate de la job sau legate de o angajare.

Sănătate

Ești energic și cu greu stai locului. Te simți bine în pielea ta și poți face mai multă mișcare, chiar și sport. Micile schimbări de rutină își sunt favorabile

Horoscop zilnic Pești – 20 iulie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație de lungă durată, nu te sfii astăzi să faci o declarație atipică de dragoste. Cei singuri găsesc în ei curajul de a-și recunoaște sentimentele și de a cuceri persoana care le place.

Carieră și bani

Ai idei creative și te exprimi foarte plăcut, chiar inedit. Empatizezi cu cei din jur și poți avea succes în ativitățile din zona artistică.

Sănătate

Lasă poezia să te învăluie, atât la propriu, cât și la figurat. Este o zi bună să iei decizii legate de un hobby, poate chiar să te apuci de treabă, să programezi activități pentru timpul liber.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului