Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Săgetătorii vindecă răni sentimentale

Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Săgetătorii vindecă răni sentimentale
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 26/11/2020, 06:16

Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna își va continua tranzitul prin zodia Berbec, deci ne va păstra curajul, determinarea, spiritul de acțiune, însă va fi mai supusă restricțiilor și limitărilor lui Saturn, cu care face aspect tensionat.

În schimb, tot azi se formează la grad perfect un aspect de susținere între Chiron, Marele Vindecător al astrologiei, aflat în retrogradare în zodia Berbec și Soarele care se află în zodia Săgetător. Acest context ne ajută să ne descoperim vulnerabilitățile, acele puncte slabe care ne inhibă evoluția, și să începem procesul de vindecare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Ai marea ocazie astăzi să-ți descoperi vulnerabilitățile, să conștientizezi ce anume te ține pe loc în evoluția personală și să aduci îmbunătățiri. Te observi dintr-o altă perspectivă, una mult mai înțeleaptă.

Carieră și bani

S-ar putea să resimți niște blocaje în legătură cu obiectivele tale profesionale. Să te simți limitată în exprimarea calităților, să ai frustrări legatede imaginea ta, de funcția ta.

Sănătate

Chiron, cel care-ți oferă posibilitatea să-ți vindeci rănile, se află în zodia ta și este luminat de Soare astăzi, deci ai șansa să aduci reale îmbunătățiri sănătății, să-ți pese mai mult ed corpul fizic și de bucuriile tale.

Horoscop zilnic Taur – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Trecutul se cere vindecat și nu este exclus ca azi să vezi într-o altă lumină ce anume te ține ancorată într-o poveste. Poate fi vorba de frica de singurătate sau temerile financiare.

Carieră și bani

Azi s-ar putea să te simți limitată profesional în sensul în care nu-ți poți dezvolta așa cum ți-ai dori niște abilități. Dorința ta de evoluție și progres prin cursuri, prin studiu este mare, dar vin și contexte care par că te țin pe loc.

Sănătate

Ai ocazia să vezi ce te doare din trecut, ce răni emoționale, psihice duci cu tine mai departe și să începi să le vindeci. Poți conștientiza o suferință mai veche, o frică care te blochează.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să-ți descoperi niște puncte sensibile în relațiile cu prietenii și astfel să începi să le vindeci. Nu este cazul să te superi dacă ceilalți nu răspund prezent la nevoile tale.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții tensionate legate de bani și bunuri materiale, poate de administrarea finanțelor în cuplu.

Sănătate

Fricile tale sunt cele care, de altfel te copleșesc, și nu neapărat problemele de sănătate. Ai tendința de a te lăsa impresionată de tot ce se petrece în jur sau de tot ceea ce auzi.

Horoscop zilnic Rac – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil ca în relațiile de lungă durată să reapară unele frustrări și unele contradicții legate de aspirațiile comune ale cuplului.

Carieră și bani

Azi ai marea ocazie să-ți descoperi vulnerabilitățile profesionale, punctele slabe care-ți afectează imaginea sau dorința ta de progres, de atingere a unor obiective. Totodată, ești provocat în carieră și asta poate fi o bună motivație pentru tine pentru a te vindeca. Dai dovadă de eficiență la locul de muncă.

Sănătate

Te bucuri de o sănătate bună și starea se va îmbunătăți cu atât mai mult cu cât vei vedea acele răni profesionale care te afectează. Poți aduce îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Leu – 26 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental te bucuri de momente de conștientizare care te ajută să te apropii mai mult de partener și să vă construiți idealuri comune.

Carieră și bani

Nevoia de a evolua prin studu și cunoaștere este mare și azi poți face pași în acaestă direcție. Poți înțelege că ai nevoie de o diplomă pentru a-ți atinge niște obiective și asta în urma limitărilor care vin la locul de muncă și care te frustrează de ceva vreme.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate, în special la calitatea somnului, la orele alocate odihnei și evită excesele.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Familia te poate ajuta foarte mult într-un context financiar. Posibil să ai parte de unele frustrări, dar și conștientizări legate de bani, de administrarea finanțelor în cuplu și asta să te ajute să faci o schimbare.

Carieră și bani

Sunt vulnerabilități, puncte slabe care nu te lasă să aduci niște îmbunătățiri unui context material. De exemplu, ai o moștenire, dar nu o valorifici din cauza atașamentului față de aceasta.

Sănătate

Starea emoțională este foarte bună și ai șansa să vindeci frici, temeri, să depășești niște pierderi pe care le-ai trăit și care te-au blocat o perioadă.

Horoscop zilnic Balanță – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi bună în plan relațional, în sensul că tensiunile de astăzi, frustrările te vor ajuta să vezi adevărata față a partenerului și să-ți conștientizezi propriile punctesensibile în relație.

Carieră și bani

Posibil ca acele contracte care te limitează să fie reanalizate și să ai șansa astăzi să vezi cât de mare este ambiția unor colaboratori.

Sănătate

Sunt emoții, poate amintiri din trecut, care revin pentru a te ajuta să ai anumite conștientizări. Integrează-le în viața ta și dizolvă-le.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să fii frustrat de o discuție cu cineva apropiat, să te deranjeze niște cuvinte spuse, dar dă dovadă de înțelepciune și mergi mai departe.

Carieră și bani

Ai șansa să vezi care slăbiciunile tale legate de locul de muncă și ce greșeli ai făcut, unde și când le-ai făcut astfel încât nu te simți pe deplin mulțumit de ceea ce faci astăzi.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru vindecare. Îți descoperi vulnerabilitățile, punctele sensibile, la propriu și la figurat, și asta te poate ajuta foarte mult să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Soarele din zodia ta face aspecte cu Chiron din sectorul iubirii, prin urmare ai șansa pe de o parte să-ți conștientizezi niște răni sentimentale, iar pe de altă parte să începi procesul de vindecare. Astfel, viața sentimentală, dar și relația cu copiii, cu copilul interior se pot îmbunătăți.

Carieră și bani

Sunt situații financiare care încă te frustreaxză, te inhibă și-ți limitează niște nevoi pe care le ai. Dă dovadă de înțelepciune și nu acționa impulsiv.

Sănătate

Vindecarea sentimentală îți va aduce, ușor, ușor, și o stare de spirit mai bună și șansa de a vedea altfel viața, optimist și entuziast, așa cum ești obișnuit. Dedică-te mai mult pasiunilor tale. Asta te va liniști.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt răni legate de trecut, sensibilități legate de copilărie, familie, amintiri care revin și tot acest context are rolul de a te ajuta să te vindeci. Posibil să descoperi rădăcinile unor acțiuni care vizează căminul, locuința.

Carieră și bani

Reușești să comunici mai bine la locul de muncă, să te faci mai ușor înțeles de ceilalți, să îți exprimi cu înțelepciune nevoile.

Sănătate

Faaptul că ai parte de aceste conștientizări legate de trecut și familie pentru tine poate însemna calea spre eliberarea de emoții toxice. Reușești ușor, ușor să faci pace cu tine și să trăiești în înțelegere cu tine.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Se pot rediscuta unele ituații din trecut care la momentul respectiv au adus frustrări. Ceva ce te-a neliniștit, te-a blocat în manifestări, acum poate începe să se dizolve. Zi bună pentru comunicarea cu prietenii, pentru o ieșire, o întâlnire, chiar și virtuală.

Carieră și bani

Încearcă să dai dovadă de mai multă înțelepciune în dialog pentru că ai tendința de a spune lucrurile prea direct șia stfel de a crea fel și fel de dispute și controverse în jurul tău.

Sănătate

Pot intra în vizorul tău unele aspecte mai vechi legate de starea de sănătate, însă doar pentru a le trata sau a le aduce îmbunătățiri, în cazul în care sunt afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Pești – 26 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu prietenii sunt încordate și simți că nu ajungi la un numitor comun, mai ales dacă sunteți implicați împreună într-un proiect sau la mijloc este vorba de o datorie.

Carieră și bani

Încearcă să nu te lași dus de val în acțiuni financiare impulsive. Contextul astrologic al zilei te poate ajuta foarte mult să-ți descoperi vulnerabilitățile legate de bani, punctele sensibile care te împing câteodată să te suprasoliciți pentru a cțștiga mai mul. Poate fi vorba de o pierdere din trecut sau de un moment în care te-ai chinuit financiar. Dorința de afirmare personală este mare, însă vei reuși doar prin expunerea unor talente personale.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, singurul inconvenient este faptul că nu te poți exprima pe cât ți-ai dori. Încearcă să nu-ți mai reprimi emoțiile pentru a dizolva frustrările.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers