Horoscopul zilei de 27 iunie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 27 iunie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Leu
Publicat: 27/06/2021, 09:03

Horoscopul zilei de 27 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi avem parte de intrarea planetei Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, în zodia Leu, zodie pe care o va traversa până pe data de 22 iulie. Din această ipostază, Venus ne va susține să ne manifestăm sentimentele într-un mod grandios, chiar să devenim mai dramatici în iubire, și vom avea tendința de a ne idolatriza partenerul. Atenție la orgolii sentimentale care pot fi exagerate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus va trtanzita sectorul iubirii tale și te va stimula să-ți exprimi sentimentele, să devii mai romantic, iar dacă ești singur, să devii mai dornic de iubire. Te poți îndrăgosti în perioada aceasta.

Carieră și bani

Venus îți guvernează și relațiile profesionale și va trebui să fii mai atent să nu dai naștere unor orgolii fără rost. Creativitatea și simțul artistic vor fi la cote înalte în această perioadă.

Sănătate

Cu Venus în tranzit prin Leu vei avea dorința de a te bucura mai mult de timpul liber, de a te bucura de plăcerile vieții și va fi o perioadă în care vei face tot posibilul pentru a fi fericit.

Horoscop zilnic Taur – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus va tranzita sectorul familiei și îți va aduce ocazia să îți îmbunătățești relația cu părinții și să te preocupi mai mult de viața personală.

Carieră și bani

Este o perioadă bună pentru a te ocupa de situații ce țin de locuință și pe care le-ai tot amânat. Veu reuși să te bucuri de echilibru între casă și carieră și asta te va liniști. Totuși, mai multă atenție la relația cu autoritățile din viața ta pentru că poate degenera mai ușor.

Sănătate

Cum Venus este guvernatoarea ta, acest tranzit îți readuce bucuria în viață și te va face mult mai activ și chiar energic.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus în Leu te stimulează să-ți exprimi entimentele, să-ți strigi iubirea într-un mod mult mai expresiv și convingător. Poți cuceri prin declarațiile de dragoste pe care le faci.

Carieră și bani

Tot Venus în Leu te susține dacă ai de dat examene, dacă ai de susținut interviuri, ședințe sau discursuri pentru că vei reuși să te faci plăcut. Negocierile din această perioad sunt de bun augur, deci profită.

Sănătate

Dorința de a-ți lua o vacanță, de a pleca într-o excursie este mare acum. Posibil să faci mai multe plimbări, deplasări decât până acum și asta să-ți bucure sufletul și să te relaxeze mental.

Horoscop zilnic Rac – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus a tranzitat zodia ta în ultima lună și ți-a adus îmbunătățiri în viața personală, iar din noua poziție te susține să ai mai multă încredere în tine, să-ți recâștigi stima de sine.

Carieră și bani

Venus în Leu va activa sectorul tău financiar și-ți va aduce ocazia recuperării unei sume de bani, câștigării unui drept material sau îmbunătățirii veniturilor.

Sănătate

Poți profita de acest tranzit pentru a comunica mai mult cu cei din jur, pentru a ieși din casă și a cunoaște oameni noi. Socializarea te va binedispune.

Horoscop zilnic Leu – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus va intra în zodia ta și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii multor aspecte care vizează viața ta personală, dar și în relațiile cu ceilalți poți avea câștiguri. Ai grijă să nu devii pea autoritar sau impunător cu partenerul de viață sau să te lași condus de fel și fel de orgolii.

Carieră și bani

Mâ ndra exagerată nu te va ajuta în niciun fel în perioada aceasta. Nu dramatiza și nu te pune pe primul lor. Arată că îți pasă și de ceilalți. Poți observa o îmbunătățire a relațiilor profesionale dacă știi să abordezi problema constructiv.

Sănătate

Cu Venus în zodia ta, starea generală se va îmbunătăți considerabil. Te vei bucura mai mult de viață și este o perioadă foarte bună să te preocupi și de fizicul tău, să mergi la un salon, să faci schimbări benefice.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus în Leu te susține să uiți pe cineva din trecut, dacă-ți dorești cu adevărat. Poți avea parte de foste iubiri care revin în viața ta, însă ar fi mai bine să nu le dai curs din nou.

Carieră și bani

Venus este planeta care-ți guvernează sectoru financiar, iar în tranzitul său prin Leu te poate face mai cheltuitor, maia les pentru a demonstra ceva cuiva. Fă tot posibilul să nu exagerezi.

Sănătate

Tot Venus în Leu te susține să-ți îmbunătățești starea de sănătate, dar și starea de spirit. Poți ameliora o afecțiune, dar mai ales poți să scapi de stresul ultimei perioade, să te relaxezi și să te odihnești mai bine.

Horoscop zilnic Balanță – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus va activa sectorul prietenilor și dincolo de dorința ta de a ieși din casă și a socializa mai mult, poți lega noi relații mai ușor și nu este deloc exclus să te atragă cineva din anturaj sau pe care-l cunoști la una din aceste ieșiri sau poate chiar cineva de pe internet.

Carieră și bani

Venus în Leu te susține în proiectele în care ești implicat și te ajută să te bucuri de succes și popularitate. Totodată, este de bun augur dacă vrei să-ți trasezi planuri de viitor și îți poate aduce sprijin de la cine te aștepți mai puțin.

Sănătate

Cum Venus este guvernatoarea ta, acest tranzit te face mai vioi, mai energic și mai dornic de a ieși în față și de a te afirma în mediul tău sau chiar în mediul online. De aici pot veni bucurii.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și te susține să reaprinzi pasiunea și să readuci romantismul în cuplu, însă ai grijă și la tendința de a fi prea autoritar și pre egocentrist.

Carieră și bani

Venus în Leu va tranzita chiar sectorul carierei tale și-ți va aduce șansa de a te afirma, de a ieși în față și a te face admirat, însă ai grijă să nu exagerezi și să-ți afectezi imaginea. Posibile tensiuni cu superiorii dacă nu ești autentic.

Sănătate

Venus este și guvernatoarea sănătății tale și ai face bine să încerci să te relaxezi mai mult la nivel mental și să cauți să elimini stresul din viața ta.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus în Leu poate aduce în viața ta o aventură romantică cu o persoană de altă naționalitate sau cu care împărtășești aceleași principii și convingeri de viață. Este o perioadă bună să faci pațși în evoluția personală și să accepți noi viziuni de viitor, noi filozofii de viață. Unii nativi pot fi tarași de cineva din anturaj sau din mediul online.

Carieră și bani

Cu Venus în Leu este o perioadă bună pentru studiu și pentru obținerea uneo diplome. Nu te teme să-ți conturezi aspirații și să visezi la progresul profesional. Ai toate șansele să ajungi acolo unde-ți dorești.

Sănătate

Cât timp Venus va tranzita zodia Leu îți vei dori cu toată ființa ta să pleci într-o călătorie și nu este exclus chiar să faci pași în acest sens, însă ține cont că cea mai valoroasă experiență pentru tine este călătoria în inetriorul tău. Poți redescoperi multe.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 iunie 2021

Dragoste

Tranzitul lui Venus, guvernatoarea iubirii tale, prin zodia Leu îți va readuce pasiunea și romantisul în viața de cuplu. Dacă ești singur ești mai tentat către aventuri sentimentale.

Carieră și bani

Profită de Venus în Leu pentru a obține un credit, un împrumut, un avantaj material pe care ți-l dorești. Unii nativi se bucură de beneficii financiare și pot face investiții și speculații bune.

Sănătate

Starea interioară poate trece printr-o îmbunătățire și dacă vrei să renunți la anumite vicii, frici sau dependențe emoționale și financiare, acum o poți face mai ușor.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 iunie 2021

Dragoste

Venus va activa chiar sectorul relațiilor tale odată cu acest tranzit prin zodia Leu și vei observa o îmbunătățire a relației cu partenerul de viață. Evită, însă, să te pui pe primul loc și să nu asculți și dorințele celuilalt sau să te lași pradă unor orgolii de moment neconstructive.

Carieră și bani

Tot Venus în Leu te susține să-ți îmbunătățești relațiile profesionale, să te apropii de niște colaboratori și chiar să semnezi noi contracte. Ai grijă cu autoritatea, să nu depășești limitele.

Sănătate

Profită de acest tranzit venusian pentru a-ți clarifica starea emoțională. Ai trecut prin multe în ultimul timp și ar fi de preferat să-ți iei câteva zile libere și să le petreci cu cei dragi.

Horoscop zilnic Pești – 27 iunie 2021

Dragoste

Cum Venus guvernează și sectorul intimității tale, în cuplu poți reaprinde pasiunea, iar dacă ești singur poți fi atras de aventuri romantice.

Carieră și bani

Venus în Leu va activa sectorul muncii și te va susține să devii mai eficient în activitățile întreprinse. La job poți primi aprecieri, mici atenții și nativii care-și caută să se angajeze pot primi oferte acum.

Sănătate

Tot Venus în Leu este responsabilă cu îmbunătățirea stării tale de sănătate. Poți găsi remedii eficiente dacă te confrunți cu unele afecțiuni, poți începe o dietă și poți să aduci schimbări benefice în rutina zilnică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Fenomenele meteo extrem se înmulțesc. Avertismentul meteorologilor, consecințe grave
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete