Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020. Lună Plină în zodia Rac
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 30/12/2020, 00:25

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o Lună Plină în zodia Rac, moment care din punct de vedere astrologic marchează un final. Acțiunie noastre din ianuarie 2020 și până azi ajung la apogeu, se culeg roadele și se încheie un capitol de viață. Va fi puternic resimțită de nativii din Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, în special de cei născuți în jurul datei de 30 sau care au planete în astrograma natală între gradele 2-14.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 30 decembrie 2020

Dragoste

Luna Plină din Rac îți întoarce atenția asupra familiei și căminului și vei simți nevoia de a sta cu cei dragi, de a rezolva conflicte din trecut, chiar din copilărie.

Carieră și bani

Poți profita de această lunație pentru a rezolva un context ce ține de locuință sau bunuri materiale.

Sănătate

Este momentul să te folosești de energia Lunii Pline din Rac pentru a-ți conștientiza niște emoții toxice, atașamente, pentru a face curățenie în interiorul tău și chiar poți vindeca niște răni emoționale, poate chiar din copilărie.

Horoscop zilnic Taur – 30 decembrie 2020

Dragoste

Odată cu această Lună Plină din Rac îți poți da seama cât de importantă este comunicarea cu ceilalți, cât de important este să spui ce ai de spus la timpul potrivit. Poate fi un moment al încheierii unui dialog sau al împăcării cu cineva apropiat.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să finalizezi un context care vizează niște acte, documente, hârtii juridice, să închei o negociere, să finalizezi o tranzacție comercială.

Sănătate

Luna Plină te poate stimula să pleci într-o excursie, să faci o deplasare, o vizită promisă.

Horoscop zilnic Gemeni – 30 decembrie 2020

Dragoste

Este momentul să închei socotelile cu persoanele care nu-ți recunosc valoarea și care nu te apreciază așa cum meriți.

Carieră și bani

Poți fi stimulat de Luna Plină să închei un context financiar, să faci o plată, să returnezi o datorie, să culegi roadele financiare ale unei activități inițiate anul acesta. Este, totodată, un moment de valorificare a talentelor tale și dacă ai pus în practică un talent acum te poți bucura de un apogeu al său.

Sănătate

Poate fi un moment în care vei conștientiza care este, de fapt, talentul nativ cu care ai fost înzestrat, dar pe care ai evitat să-l pui în practică și-ți poate aduce ocazia de a scăpa de această frică de a-l evidenția.

Horoscop zilnic Rac – 30 decembrie 2020

Dragoste

Luna Plină se petrece întocmai în zodia ta și te va ajuta să închei un capitol de viață care nu te mai ajută în evoluție. Poate fi vorba inclusiv de o relație toxică.

Carieră și bani

Este momentul să ai mai multă încredere în tine și să închizi gura celor care încearcă să-ți minimizeze puterea.

Sănătate

Ca orice Lunpă Plină s-ar putea să o resimți destul de intens, mai ales că este vorba chjiar de guvernatoarea ta, și să ai mai multă nevoie de odihnă. Relaxarea într-un moment atât de încordat ca acesta este binevenită.

Horoscop zilnic Leu – 30 decembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia odată cu Luna Plină din Rac să închei niște socoteli cu trecutul. Poate chiar să renunți la persoane toxice din viața ta și să te redefinești la nivel psihic, să scapi de frici și obsesii.

Carieră și bani

Luna Plină face un aspect de susținere cu Uranus aflat în casa carierei tale și s-ar putea să fii surprins de un ciclu carese încheie acum pentru a face loc altor provocări. În plus, poți avea conștientizări remarcabile despre direcția ta profesională.

Sănătate

Este un moment sensibil în planul sănătății și ar fi de preferat să te odihnești cât mai mult, să lași deoparte anxietățile și gândurile care-ți provoacă insomnii. S-ar putea să te confrunți cu activarea unor simptome ale unor afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Fecioară – 30 decembrie 2020

Dragoste

Luna Plină din Rac îți activează sectorul prietenilor și ai șansa să treci la alt nivel într-un grup în care te-ai integrat anul acesta, dar și să vezi cu cine merită să mergi mai departe.

Carieră și bani

Este momentul să culegi roadele unor asocieri sau proiecte de grup în care ai fost implicat. Totodată, poți alege să ieși din anturaje profesioanale care nu te ajută în evoluție.

Sănătate

Ești mult mai înclinat către acțiuni caritabile și umanitare și se vor vedea fie roadele implicării tale în astfel de demersuri, fie te vei simți cu adevărat valoros făcând astfel de gesturi.

Horoscop zilnic Balanță – 30 decembrie 2020

Dragoste

Familia poate fi nemulțumită de ascensiunea ta profesională, de ideile legate de carieră și poate interveni în alegerea unei direcții de viitor, iar de aici pot apărea conflictele.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Rac se formează în sectorul carierei și aduce ocazia încheierii unor activități profesionale, poate chiar renunțarea la o funcție sau redefinirea unor obiective sau poate fi vorba despre o încheiere care aduce culegerea unor roade.

Sănătate

Este momentul să-ți dai seama ce vrei să devii cu adevărat, unde vrei să ajungi și ce resurse ești pregătit să consumi pentru idealul tău.

Horoscop zilnic Scorpion – 30 decembrie 2020

Dragoste

Luna Plină vine cu nevoia de a te dezvolta personal, cu momente de conștientizare a unor principii și valori, convingeri cu care ai empatizat până acum, dar pe care trebuie să le lași în spate pentru a evolua.

Carieră și bani

S-ar putea ca Luna Plină din zodia Rac să te facă să realizezi ce trebuie să mai înveți pentru a face progrese profesionale. Vor fi nativi care vor da un examen pentru a obține o diplomă și nativi care vor decide să pună în practică ceea ce au învățat sau, din contră, să exploreze noi domenii.

Sănătate

S-ar putea să iei în calcul foarte serios o mutare, o schimbare de domiciliu, dar și de țară, să te gândești la o călătorie în străinătate, mai ales cu locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – 30 decembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă în care se poate încheia o relație intimă ascunsă, o aventură, o relație extraconjugală sau se poate redefini intimitatea și sexualitatea în cuplu.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Rac îți aduce ocazia să închei un context financiar legat de bunuri materiale. Poate culegi roadele unei investiții, poate returnezi o datorie, închizi un credit sau conștientizezi de ce nu funcționează afacerile tale. Sunt nativi care încheie partaje, primesc moșteniri, bani din asigurări.

Sănătate

Luna Plină din zodia Rac îți pune în evidență o serie de angoase și frici, temeri profunde pe care în mod normal nu le conștientizezi.

Horoscop zilnic Capricorn – 30 decembrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Rac se petrece întocmai în sectorul relațiilor și al căsătoriei și îți poate aduce ocazia să închei definitiv un context toxic, mai ales că nu ești dispus către împăcare. Posibil ca unii nativi să se distanțeze de partenerul de viață.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din zodia Rac este responsabilă și cu încheierea unor relații profesionale, parteneriate de afaceri. Posibil ca unii nativi să culeagă roadele unor colaborări și contracte și să meargă mai departe.

Sănătate

O serie de vulnerabilități legate de familie, de casă, poate chiar de trecutul tău, de copilăria ta se pot manifesta acum cu scopul de a fi conștientizate și vindecate.

Horoscop zilnic Vărsător – 30 decembrie 2020

Dragoste

Fii mai atent la comunicarea cu cei din jur. Chiar dacă tu crezi că inițiind un dialog sau preluând o conversație vei rezolva situații, s-ar putea să fie exact invers. Posibil să te întâlnești cu cineva din trecut.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Rac se formează în sectorul muncii și-ți aduce ocazia să culegi roadele unei activități întreprinse sau să te debarasezi de acele sarcini acaparante și epuizante. Nu este exclus ca mulți nativi să ia decizia să-și schimbe locul de muncă.

Sănătate

Și sectorul sănătății este amprentat de Luna Plină din zodia Rac și este momentul să-ți observi vulnerabilitățile și să le tratezi, să le vindeci. Este posibil să simți o mare nevoie de a-ți schimba stilul de viață.

Horoscop zilnic Pești – 30 decembrie 2020

Dragoste

Luna Plină din zodia Rac se formează întocmai în sectorul iubirii și este posbil ca mulți nativi să încheie acum o relație sentimentală pe care au început-o anul acesta sau să treacă la un alt nivel în urma unor conștientizări în dragoste. Sunt momente în care singurătatea poate fi apăsătoare pentru Pești, mai ales dacă sunt departe de persoana iubită sau de copii.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Rac îți aduce ocazia să culegi roadele unui proiect creativ sau te ajută să conștientizezi calitățile artistice pe care le ai.

Sănătate

Cei care au trecut printr-o despărțire, printr-o traumă sentimentală, printr-o mare deziluzie, pierdere a unei persoane iubite au ocazia acum să se vindece.

Horoscop săptămânal 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Balanțele au parte de provocări profesionale

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 poate aduce o serie de dezamăgiri din partea celorlalți sau contexte care să ne schimbe unele planuri.

Săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 este amprentată de fenomenul de Lună Plină care se petrece în zodia Rac și care aduce încheierea unor situații și culegea roadelor.

Totodată, planeta iubirii, Venus este cuadrată de Neptun, și în conjuncție cu Nodul Sud Karmic, iar acest context poate aduce deziluzii sentimentale. Putem vedea adevărata față a celor pentru care purtăm sentimente și asta poate aduce nemulțumiri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu