Horoscopul zilei de 31 decembrie 2020. „Săgetătorii” trebuie să fie atenți la deplasări

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2020. „Săgetătorii” trebuie să fie atenți la deplasări
Nu rata horoscopul zilei, realizat de Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro (FOTO: Pixabay)
Publicat: 31/12/2020, 01:20
Actualizat: 31/12/2020, 01:24

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Leu poziție din care ne va susține din plin să ne exprimăm, să ne manifestăm emoțiile și să ne facem remarcați. Prin urmare, se anunță un Revelion exploziv și plin de distracție, bucurie și voie bună.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 31 decembrie 2020

Dragoste

Azi dai dovadă de o mare disponibilitate sentimentală și ești deschis flirtului, dacă ești singur, iar dacă ești parte a unui cuplu vei alege activități comune cu persoana iubită și astfel vă veți redescoperi.

Carieră și bani

Ești foarte îndrăzneț și vei lăsa creativitatea și simțul artistic să iasă la iveală fărăa te teme de ceea ce zic ceilalți.

Sănătate

Te simți foarte bine, ești plin de entuziasm, energie și poftă de viață și chiar te vei dedica hobby-urilor tale cu mult avânt.

Horoscop zilnic Taur – 31 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia, deși ușor încordate, se vor detensiona ulterior și asta pentru că vei fi foarte jovial, vesel și pus pe glume, dar le vei înțelege și nevoile lor și vei răspunde prezent.

Carieră și bani

Azi te vei preocupa de unele activități casnice. Pui ceva în ordine sau poate te pregătești pentru petrecerea de Revelion și decorezi casa.

Sănătate

Starea emoțională nu este chiar cea mai b ună, însă vei face tot posibilul să treci peste niște angoase pe care le resimțiu sau peste n iște dorințe neîmplinite.

Horoscop zilnic Gemeni – 31 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu cei din jur nu este tocmai un punct forte al tău și ar trebui să fii mai atent la ceea ce spui sau să ai curaj să spui ceea ce simți fără restricții. Dacă taci s-ar putea să fii interpretat greșit.

Carieră și bani

Astăzi vei ști cum să pui problema și cum să negociezi ceva dacă-ți dorești cu adevărat să obții ceva.

Sănătate

Dacă pleci la drum astăzi ai mai multă grijă la tot ce presupune deplasarea, mai ales în condițiile restricțiilor actuale.

Horoscop zilnic Rac – 31 decembrie 2020

Dragoste

Vei ști ce să faci și cum să faci să te pui în valoare în seara de Revelion, chiar dacă ziua începe fără prea mult entuziasm.

Carieră și bani

S-ar putea ca un dialog amical să-ți aducă niște idei bune și niște soluții la niște neplăceri financiare cu care te confrunți.

Sănătate

Ar fi ideal să te odihnești mai mult în prima parte a zilei pentru că încă vei fi sub auspiciile Lunii Pline care s-a petrecut în zodia ta.

Horoscop zilnic Leu – 31 decembrie 2020

Dragoste

Încearcă să nu faci tot posibilul să ieși în față, să te afirmi sau să exagerezi cu manifestările pentru că poți deranja persoana iubită.

Carieră și bani

Relațiile cu ceilalți sunt mai tensionate și ai face bine să fii atent și la nevoile lor și la dorințele lor și să eviți să fii în centrul atenției.

Sănătate

Chiar dacă ziua nu începe așa cum ți-ai dori, pe parcurs, când Luna va activa zodia ta, îți vei recăpăta energia, pofta de viață și cheful de distracție.

Horoscop zilnic Fecioară – 31 decembrie 2020

Dragoste

Azi ești mai neliniștit și mai fără chef de stat la povești și s-ar putea ca cei dragi să nu-ți înțeleagă starea. Fii sincer cu ei și spune-le ce ai pe suflet.

Carieră și bani

Un context profesional te poate necăji astăzi, dar ai face bine să nu-i acorzi prea multă importanță. Posibil să te limiteze ceva, să te simți restricționat să faci ceea ce ai vrea.

Sănătate

Este nevoie de o mai mare atenție la starea de sănătate. Nu face excese, mai ales dacă te confrunți cu afecțiuni cronice de natură cardiovasculară și odihnește-te suficiet înainte de perecerea de Revelion.

Horoscop zilnic Balanță – 31 decembrie 2020

Dragoste

Prietenii te-ar putea enerva astăzi și, deși nu-ți stă în fire, s-ar puea să ripostezi și să-i iei pe toți prin surprindere. Posibil să fie vorba și de o neîmplinire sentimentală la mijloc.

Carieră și bani

Un dialog banal cu cineva te poate ajuta să-ți dai seama de o problemă pe care o întâmpini cu un proiect în care ești implicat și, mai mult de atât, poate veni și cu soluții bune.

Sănătate

Vei vrea să le faci pe plac tuturor și nu vei reuși decât să te agiți în continuu și să te enervezi, așa că evită să fii bunul samaritean.

Horoscop zilnic Scorpion – 31 decembrie 2020

Dragoste

Nu ești un maestru al dialogului astăzi, ba chiar n-ai chef de stat prea mult la povești și ceea ce vei spune va fi scurt și la obiect, iar cei din jur pot fi debusolați.

Carieră și bani

Nevoia de afirmare se manifestă din plin și ești foarte hotărât și ambițios să-ți atingi niște ținte propuse. Posibile nemulțumiri profesionale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar nici nu face excese pentru a nu intra în conflicte cu autoritățile, atât cele ale statului, cât și cele din viața ta.

Horoscop zilnic Săgetător – 31 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de aprecieri din partea persoanei iubite și ai ocazia să ajungi la un acord comun cu aceasta, însă nu-ți impune convingerile și punctul de vedere cu orice preț.

Carieră și bani

Atenție mai multă la conflictele ideologice, la controversele care iau naștere de la principii și mentalități diferite.

Sănătate

Dacă ești obosit evită să pleci la drum, mai ales să conduci. Atenție la deplasări!

Horoscop zilnic Capricorn – 31 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi în care pasiunea se reaprinde între tine și partener, însă dacă ești singur s-ar putea să fii mai dornic de a trăi la intensitate mare și poți lăsa loc unei aventuri intime, ascunse, chiar extraconjugale.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri tensionate pe teme financiare, mai ales care pleacă de la bunuri și moșteniri, partaje, cheltuieli și investiții.

Sănătate

Este o zi care-ți poate evidenția unele frici, angoase pe care le ții foarte bine ascunse și s-ar putea să nu-ți mai pese de gura lumii și să treci peste ele.

Horoscop zilnic Vărsător – 31 decembrie 2020

Dragoste

Partenerul de viață te poate lua prin surprindere cu o veste, cu un cadou, cu o promisiune. Se întrevăd momente oscilante în cuplu, dar care vor fi până la urmă depășite cu zâmbetul pe buze.

Carieră și bani

Nici relațiile cu ceilalți nu sunt mai bune, ci sunt supuse limitărilor, așa că dacă apar tensiuni ar fi bine să le tratezi cu umor și nicidecum cu seriozitate.

Sănătate

Starea de spirit este, în general una bună chiar dacă nu vei simți să-ți strigi în gura mare emoțiile și sentimentele.

Horoscop zilnic Pești – 31 decembrie 2020

Dragoste

Sunt nevoi emoționale și sentimentale pe care le resimți mare parte din zi, însă vei căuta să te dedici unor activități care să te facă să uiți o neîmplinire.

Carieră și bani

Este o zi care vine cu destul de mult stres dacă lucrezi, dar și dacă ești liber s-ar putea să fii nevoit să te dedici unor activități neprogramate.

Sănătate

Luna îți tranzitează casa sănătății, însă aspectele pe care le face, în special către seară, nu sunt deloc bune, așa că evită să te suprasoliciți, să te stresezi și epuizezi. Recomandarea este somnul de după-masă.

Horoscop săptămânal 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Balanțele au parte de provocări profesionale

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 poate aduce o serie de dezamăgiri din partea celorlalți sau contexte care să ne schimbe unele planuri.

Săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 este amprentată de fenomenul de Lună Plină care se petrece în zodia Rac și care aduce încheierea unor situații și culegea roadelor.

Totodată, planeta iubirii, Venus este cuadrată de Neptun, și în conjuncție cu Nodul Sud Karmic, iar acest context poate aduce deziluzii sentimentale. Putem vedea adevărata față a celor pentru care purtăm sentimente și asta poate aduce nemulțumiri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”