Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020. Vărsătorii pot cunoaște persoane importante

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020. Vărsătorii pot cunoaște persoane importante
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător / foto: Pixabay
Publicat: 04/12/2020, 05:59

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Leu și ne va imprima mai multă încredere în noi înșine, mai multă îndrăzneală și nevoie de a ne pune în lumină. Vom fi mai afectuoși, mai generoși, dar și mai dramatici și mai impunători. Astăzi, dar și pe durata weekendului, sunt încurajate relațiile romantice, activitățile artistice, creative și distractive.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 decembrie 2020

Dragoste

Luna îți activează sectorul iubirii și nevoia de a asvea alături un partener este mare. Cei care sunt deja parte a unui cuplu vor deveni mai romantici, mai dornici să petreacă timpul cu persoana iubită.

Carieră și bani

Astăzi, în special în a doua parte a zilei, dai dovadă de multă creativitate și-ți expui cu încredere talentele artistice.

Sănătate

Resimți din plin dorința de a te dedica hobby-urilor tale, acelor activități care-ți fac plăcere și te relaxează, chiar dacă contextul socisal nu-ți permite prea multă libertate.

Horoscop zilnic Taur – 4 decembrie 2020

Dragoste

Azi va trebui să dai dovadă de mai multă robdare cu cei din familie, în special cu părinții pentru că pot lua naștere conflicte de idei, tensiuni din cauza viziunilor diferite.

Carieră și bani

Interesul tău se canalizează asupra casei astăzi. Pe de o parte aștepți să treacă ziua cât mai repede, dar pe de altă parte nu ai prea mare tragere de inimă pentru a te ocupa de cele gospodărești.

Sănătate

Universul tău interior trece prin multe emoții, semne de întrebare, tensiuni înterioare. Fă o introspecție, analizează trecutul și nu ezita să vorbești cu cei dragi despre ce te apasă.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este ușor delicată în prima parte a zilei, așa că dacă nu ai parteneru în zonă, poți să nju resimți contextul. Evită discuțiile acum, mai ales prin telefon, și lasă totul pentru seară, când registrul se schimbă și un reproș se poate transforma într-o declarație de dragoste.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru negocieri, mai ales că ai curajul să pui punctul pe I și să ceri drepturile care ți se cuvin. Posibil să porți discuții destul de seriase cu colaboratorii, asociații și partenerii de afaceri.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, însă nevoia de a te plimba, de a ieși din casă și de a socializa este mare și s-ar putea să fii dezamăgit din cauza elanului tăiat, date fiind condițiile sociale ale momentului.

Horoscop zilnic Rac – 4 decembrie 2020

Dragoste

Azi vei cere atenție mai multă, vei vrea să te expui și să te faci admirat și nu este exclus să fii mai gelos și mai autoritar în cuplu.

Carieră și bani

Este o zi perfectă să-ți pui în lumină talentele personale, abilitățile, mai în a doua parte a zilei, dacă vei lucra la un proiect creativ.

Sănătate

S-ar putea ca pe seară să te simți mai obosit, ai lipsit de vlagă, însă este vineri așa că poți profita pentru a te odihni.

Horoscop zilnic Leu – 4 decembrie 2020

Dragoste

Ești mai atrăgător ca niciodată și asta pentru că știi să te pui în valoare. Primești complimente și asta te bucură. Seara sunt osibile declarații de dragoste sau flirturi, în cazul celor singuri.

Carieră și bani

Ești plin de idei creative, de dorință de afirmare a talentelor personale și te expui cu mai multă nonșalanță astăzi.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta ai parte de toată energia, vitalitatea și pofta de viață necesare unei zile perfecte de început de weekend. Ești mai optimist și mai pozitiv în viziuni.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 decembrie 2020

Dragoste

Interesul pentru acest sector de viață este scăxzut și cel mai probabil și cei cre sunt parte a un ui cuplu vor prefera retragerea în sinea lor și introspecția. Posibil ca nativii să se simtă mințiți sau să aibă impresia că cei din jur le ascund ceva.

Carieră și bani

Ar fi bine dacă astăzi ți-ai lua o zi liberă sau ai încerca să-ți termini mai repede sarcinile și să eviți tensiuinile cu superiorii.

Sănătate

Nu te simți în apele tale și cel mai probabil oboseala acumulată pe parcursul săptămânii își spune cuvântul. Sunt tensiuni interioare, ipostaze din trecut care te frământă și pot accentua staea de irascibilitate.

Horoscop zilnic Balanță – 4 decembrie 2020

Dragoste

Nevoia de socializare este mare și prietenii capătă o importanță deosebită astăzi. Cu toate astea s-ar putea ca din cauza restricțiilor să fii nevoit să te rezumi la dialoguri și întâlniri online.

Carieră și bani

Poți cunoaște persoane noi care să te atragă prin felul lor de a fi și să devină exemple de urmat sau cel puțin surse de inspirație pentru tine. Poți primi susținere în cadrul unui proiect personal. Partea a doua a zilei este bună pentru negocieri.

Sănătate

Către seară nu ezita să ieși din casă, să faci o scurtă plimbare și să te relaxezi psihic. Ai nevoie de asta pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 decembrie 2020

Dragoste

Încearcă să nu fii autoritar cu persoanele din jur doar pentru că viziunile tale sunt altele. Posibile gelozii să-și facă apariția către seară.

Carieră și bani

Ai tendința de a fi prea impunător la locul de muncă. Dacă deții o funcție importantă s-ar putea să te vezi obligat să găsești niște soluții raide la o problemă profesională.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Cel mult îți faci gânduri, visezi prea mult, ceea ce nu este rău dacă știi care sunt granițele.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 decembrie 2020

Dragoste

Ai toae șansele ca în a doua parte a zilei să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită și să vă faceți chiar planuri de viitor împreună, poate pentru Sărbători.

Carieră și bani

Ești interesat astăzi să te dezvolți într-o anume direcție. Poate ai descoperit un domeniu nou și te atrage peste măsură. Explorează!

Sănătate

Nevoia de a călători începe să fie resimțită acut. Probabil și pentru că se apropie aceea perioadă din an în care altă dată zburdai, însă deocamdată rezumă-te la călătorii virtuale sau cu gândul.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 decembrie 2020

Dragoste

Ai toate șansele să readuci pasiunea în cuplu și să înlături monotonia către seară, atunci când contextul astrologic susține animarea vieții intime.

Carieră și bani

Te preocupă o situație financiară care vizează, cel mai probabil bunurile materiale. Posibil să vrei să pui la punct actele unei moșteniri, să faci o asigurare, să plătești o rată la un credit sau niște taxe, însă mai puțin probabil să și acționezi astăzi.

Sănătate

Sunt griji, frici interioare care se pot manifesta acum. Poate chiar frica de a pierde ceva sau pe cineva, teama pentru propria ata sănătate, care te pot copleși dacă nu le controlezi.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 decembrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, din a doua paret a ilei, crește dorința de a sta alături de partener și a te dedica vieții de cuplu. Relațiile de prietenie sunt susținute.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să cunoști persoane noi, importante, să te întâlnești cu persoane pe care le admiri sau care dețin o funcție înaltă, se bucură de un statut anume. Relațiile cu colaboratorii și asociații pot fi mai tensionate.

Sănătate

În prima parte a zilei îți poți face niște gânduri mai puțin optimiste. Poate crezi că cineva îți ascunde ceva sau te temi pentru starea de sănătate a cuiva drag.

Horoscop zilnic Pești – 4 decembrie 2020

Dragoste

Poți fi mai conflictual astăzi, în special cu colegii de muncă sau cu prietenii și ai toate șansele să strici niște relații.

Carieră și bani

Ziua de astăzi o dedici muncii, însă ține cont că este vineri și ar trebui să te și relaxezi. Fie ai tendința de a sta peste program la locul de muncă, fie de a-ți dedica tot timpul unui proiect personal.

Sănătate

Luna îți tranziează sectorul sănătății și îți cere mai multă odihnă. Tendința de suprasolicitareeste mare și te poți confrunta cu fel și fel de neplăceri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția