VIDEO | Horoscopul zilei de sâmbătă 3 septembrie 2022. Leii, implicați într-un conflict. Agitația e la cote maxime

Publicat: 03/09/2022, 06:00
Actualizat: 03/09/2022, 22:27

Agitația e la cote maxime! Una simțim, alta expunem. Nu ne dăm voie să ne relaxam, ci avem un tumult interior. Trebuie să înțelegem exact ce ne deranjează ca apoi să comunicăm. Altfel, stăm ca pe un butoi de pulbere gata să explodeze.

Horoscop 3 septembrie 2022 BERBEC

Astăzi, stresul va depăși cotele obișnuite și o să te simți copleștit. Nu îți neglija sănătatea, e posibil să ai nevoie să iei mai multe pauze, să te odihnești. Nu poți controla factorii externi, dar nu uita că tu ești cel care decide cum sa reacționează în fața lor.

Horoscop 3 septembrie 2022 TAUR

Ai de luat anumite decizii. Rude precum unchi, mătuși, bunici te pun într-o situație destul de neplăcută, din care nu ieși până nu spui DA sau NU. Exprimă-te cu fermitate, fără a fi dur. Pe de altă parte, în plan financiar, situația este mult mai bună.

Horoscop 3 septembrie 2022 GEMENI

O zi cu vești bune! E posibil să primești un rezultat al analizelor, iar informațiile sunt excelente! De asemenea, pe planul carierei, totul merge în linie dreaptă. Simți că primești ceea ce meriți pentru munca depusă.

Horoscop 3 septembrie 2022 RAC

Vei avea parte de armonie în casă și obții sprijinul membrilor familiei. De asemenea, primești respectul prietenilor. Gândește-te bine înainte să vorbești și spune tot ce ai pe suflet.

Horoscop 3 septembrie 2022 LEU

E posibil să te implici într-un conflict! Atât la muncă, cât și acasă există anumite tensiuni care vor exploda. Ai grijă la vorbele pe care le spui, nu vrei să îi rănești pe cei apropiați.

Horoscop 3 septembrie 2022 FECIOARĂ

O să ai multe pe cap și prea puțin timp de distracție. Ai senzația că responsabilitățile te copleșesc. E bine să te preocupi de lucrurile cu adevărat importante. Dacă ai animale de compania, fii atent la starea loc de sănătate.

Horoscop 3 septembrie 2022 BALANȚĂ

Este favorizată zona financiară și apar diverse oportunități. Mare grijă căci nu totul este roz, chiar dacă e bine împachetat! Trebuie să eviți investițiile riscante  sau să te consulți cu experții înainte de a lua orice decizie.

Horoscop 3 septembrie 2022 SCORPION

Graba strică treaba. Dacă nu ești atent la detalii azi, riști să treci cu vederea un aspect important, care îți va încurca toată ziua. Fii atent la ce se discută în jurul tău, poți afla o informație importantă, poate chiar un secret, care te va ajuta.

Horoscop 3 septembrie 2022 SĂGETĂTOR

Chiar dacă ești bine aspectat și succesul va veni către tine, nu te grăbi să alergi către orice oportunitate. Dacă ți se prezintă o ofertă de a câștiga bani care pare prea bună ca să fie adevărată, înseamnă că așa este. Nu accepta orice până nu analizezi obiectiv situația.

Horoscop 3 septembrie 2022 CAPRICORN

La muncă apar probleme și discuții care au nevoie de o abordare calmă. Aici te va ajuta disciplina. Nu te implica mai mult decât este cazul. Atenție la prietenii răuvoitor, astăzi încearcă să nu povestești prea mult din intimitatea ta.

Horoscop 3 septembrie 2022 VĂRSĂTOR

Dacă îți cauți un loc de muncă, astăzi va suna telefonul cu vestea pe care o aștepți. Ai grijă să nu cheltui mai mulți bani decât ar fi cazul. E un moment bun mai degrabă să agonisești, decât să mergi la shopping!

Horoscop 3 septembrie 2022 PEȘTI

Comunicarea în cadrul relației tale nu e foarte clara. Așa că nu lăsa partenerul să ghicească ce simți, asigură-te că îi spui orice ai pe suflet. O zi bună financiar, primești o veste grozavă care îți aduce buna dispoziție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase