Numerologie MARTIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de numărul destinului

Numerologie MARTIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de numărul destinului
Numerologie / Sursa foto: Playground
Publicat: 04/03/2024, 15:57

Numerologia (cunoscută înainte de secolul al XX-lea ca aritmanție) este credința într-o relație ocultă, divină sau mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care urmează să aibă loc. 

Fiecărui individ îi este destinată o anumită cifră. Numărul Destinului este baza majorității predicțiilor numerologice. Această cifră influențează, ghidează sau afectează constant persoana respectivă.

În numerologie, odată ce te-ai născut într-o anumită zi a lunii și lună a anului, ai un număr unic de destin care îți va guverna viața de la început până la sfârșit.

Cum se calculează cifra destinului

Cifra destinului este suma cifrelor din data ta de naștere, redusă la o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 1 ianuarie 1980, numărul tău de destin ar fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Numărul 1

În această lună, încercați să vă lăsați purtați de flux. S-ar putea să descoperiți oportunități pe care le-ați ratat anterior, dar încercați să acceptați ceea ce este mai bine pentru voi. Din punct de vedere financiar, este posibil să economisiți mai mult. Rezervați-vă timp pentru a vă răcori și a vă reîmprospăta de la rutina zilnică.

Social, puteți străluci dacă nu vă întindeți prea mult. Folosiți această lună pentru a finaliza sarcinile importante pe care le aveți, potrivit Realitatea.net.

Numărul 2

În această lună, s-ar putea să vă simțiți mai entuziasmați să vă urmați dorințele. Natura voastră ambițioasă vă poate încuraja să luați decizii pe care altfel le-ați reconsidera.

S-ar putea să experimentați o dispoziție mai calmă în martie, unde neliniștea va fi înlocuită cu compoziție. Există șanse de călătorii de agrement sau legate de muncă, așa că maximizați-le cu mai mare productivitate, fără a fi prea risipitori financiar.

Numărul 3

În această lună, guvernată de Jupiter, s-ar putea să simțiți începutul noului an cu adevărat. Așteptați-vă la progres în carieră, dar amintiți-vă că viața nu se rezumă doar la muncă. Abilitățile voastre de gestionare a banilor vor înflori mai mult, aducându-vă siguranță financiară.

Permiteți-vă să faceți greșeli în loc să stabiliți reguli stricte. Învățarea din greșelile altora este înțeleaptă, dar fiți blânzi cu voi înșivă.

Numărul 4

Așteptați-vă la o creștere constantă în cariera voastră. Concentrați-vă pe aspectele mari ale lucrurilor și evitați să fiți dezamăgiți de obstacole minore.

Fiți atenți la cheltuielile excesive și evitați deciziile impulsive. Folosiți-vă motivația pentru a finaliza lucrurile importante de pe lista voastră.

Numărul 5

Folosiți această lună pentru a vă împlini ideile și pentru a demonstra că nu există ceva precum „prea întreprinzător”. Continuați să munciți și veți fi recompensați. Fiți disciplinați și căutați oportunități de călătorie când aveți timp.

Numărul 6

Așteptați-vă la o creștere a energiei și dorinței de a vă bucura de viață. Acesta este momentul potrivit pentru a face pasul încrezător către deciziile pe care le-ați amânat.

Amintiți-vă că tot ce faceți ar trebui să fie în cel mai bun interes al vostru. Acesta este un moment favorabil pentru a face pași mari.

Numărul 7

Sănătatea voastră va fi relativ mai bună în această lună. Păstrați un echilibru și fiți atenți la persoanele care subestimează valoarea voastră. Aveți șanse de progres financiar.

Numărul 8

E nevoie de răbdare și eforturi diligente din partea voastră, iar această lună este probabil să aducă roadele lor, scrie SfatulParintilor. Evitați investițiile pe termen scurt, chiar dacă această lună poate fi financiar stabilă, nu vreți să începeți de la zero.

Folosiți-vă cunoștințele și expertiza în munca voastră, deoarece acum este momentul să vă extindeți orizonturile. Dacă deja v-ați planificat o schimbare de muncă sau de locuință, această lună este mai semnificativă decât cele câteva luni anterioare pentru a lua decizii solide.

Numărul 9

Această lună este dublu guvernată de numerele voastre favorabile. Fiți atenți la ultima parte a lunii pentru progrese în cariera și viața personală.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Câți dintre români cred că România are o problemă cu tutunul?