VIDEO | Horoscop joi, 18 mai 2023. O zi în care nu vei avea șansa să te plictisești, dacă ești într-o anumită zodie

VIDEO | Horoscop joi, 18 mai 2023. O zi în care nu vei avea șansa să te plictisești, dacă ești într-o anumită zodie
Horoscopul zilei de joi, 18 mai 2023
Publicat: 18/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 18 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Menținerea unei stabilități financiare și emoționale este importantă pentru tine. Ai o atitudine protectoare și susținătoare față de cei dragi ție, dar și generoasă cu cei neajutorați. Discuțiile financiare din prima parte a zilei pot veni cu oportunități mai pe seară, însă evită riscurile inutile.

Taur

O zi energică și pozitivă, pentru tine. Ai o atitudine proactivă în privința obiectivelor setate și nu eziți să preiei inițiativa în cazul demarării unor acțiuni care vizează un proiect important pentru tine. Poți face o schimbare de look sau de stil vestimentar, surprinzând pe cineva din familie mai conservator.

Gemeni

Starea ta este ușor introvertită și poți avea parte de unele revelații interioare, dacă dai volumul grijilor sau temerilor mai încet, ascultându-ți intuiția. Poți face unele analize sau introspecții interioare care au ca scop să-ți întărească încrederea în tine. Activitățile terapeutice sau de vindecare sunt favorizate.

Rac

Ești angrenat în unele activități care vizează unele planuri personale sau un proiect de natură colectivă, care are ca scop susținerea comunității din care faci parte. Poți avea parte de discuții interesante pe subiecte de interes pentru tine, atât cu oameni cunoscuți, cât și cu persoane noi. Va fi important pentru tine să ieși în evidență.

Leu

Sectorul socio-profesional este în vizorul tău, astăzi. Poate să fie un eveniment la care participi, o prezentare pe care o ai de făcut sau poate o întâlnire importantă cu consiliul director al instituției unde lucrezi. Ți se oferă șansa să-ți faci punctul de vedere remarcat, chiar dacă pe alocuri pot exista și mici chestiuni de clarificat.

Fecioară

O cercetare, un studiu sau un proiect de muncă, care poate necesită un efort de echipă, mobilizează astăzi toate persoanele din jurul tău. Poate viza o campanie de promovare, o strategie de branding sau afaceri internaționale, indiferent de caz, ești activ și inspirat în ideile sau soluțiile cu care vii.

Balanță

Poți fi prins/ă cu discutarea unor chestiuni financiare care vizează un business propriu, un credit sau resurse deținute la comun cu partenerul. Ai nevoie să iei unele decizii, pentru a vedea exact cum este mai bine să procedezi. Orice ține de planul psihologic este favorizat, deci o ședință de terapie este binevenită.

Scorpion

Ai parte de o zi foarte interesantă, mai ales din perspectiva relațională. Poți participa la un eveniment monden care îți oferă șansa să cunoști persoane noi. Interacțiunea cu cineva poate să-ți lase o impresie foarte plăcută, chiar dacă este destul de diferită ca și interese sau perspective decât tine.

Săgetător

Unele chestiuni legate de muncă, activități domestice sau chiar de propria sănătate îți vor ocupa practic întreaga zi, deoarece pe măsură ce crezi că ai rezolvat cu unele apar altele. Relația cu colegii de serviciu poate fi destul de strânsă și chiar dacă nu sunteți mereu pe aceeași lungime, împreună aveți mai mult randament.

Capricorn

Indiferent de natura activităților în care ești prins astăzi, un proiect creativ, o relație romantică, activități cu propriul copil, vei căuta să ai o abordare cât mai deschisă și mai flexibilă care să te pună în valoare. Dacă ți se oferă șansa să experimentezi ceva nou, ca și stil sau abordare, cu siguranță nu vei ezita.

Vărsător

Multă aglomerație „în interior”, interiorul căminului, al familiei sau al propriului tău suflet. Se poartă tot felul de discuții, se negociază lucruri și apoi se revine din nou asupra lor, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Scopul este că toate schimbările pe care le faci în propriul cămin să fie potrivite cu ce ți-ai propus.

Pești

O zi în care nu vei avea șansa să te plictisești, nici măcar o clipă. Poți fi mai mult pe de drumuri sau prins cu tot felul de negocieri sau discuții pe care oricât de mult ai vrea să le concretizezi într-un anume fel, se pare că tot mai e ceva anume de clarificat. Ziua este favorabilă, per ansamblu, atât timp cât nu te împarți în prea multe direcții.

Horoscop general, săptămâna 15 – 21 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?