VIDEO | Horoscop, joi 6 octombrie 2022. Mai avem atâtea de făcut și weekendul se apropie cu pași mărunți

Publicat: 06/10/2022, 06:00
Actualizat: 06/10/2022, 12:33

Mai avem atâtea de făcut și weekendul se apropie cu pași mărunți. Ne panicăm atunci când lucrurile nu ne ies așa cum dorim, însă avem puterea să o luăm de la capăt. Ofertele noi par interesante, însă trebuie să punem în balanță avantajele și dezavantajele cu care vin.

BERBEC

Ești puțin reticent în privința oamenilor din jurul tău. O persoană din anturaj este excesiv de prietenoasă cu tine, iar asta te face să fii suspicios. Răspunde-i cu aceeași monedă și lasă lucrurile să decurgă de la sine. Te vei convinge singur de adevărata față a persoanei.

Taur

Doar tu decizi care sunt regulile după care îți trăiești viața. Cei din jur te pot ajuta cu sfaturi, însă cel mai bine ar fi să îți asculți vocea interioară atunci când ai de luat vreo decizie. Oferă totuși mai mult timp persoanelor dragi din viața ta.

GEMENI
Te gândești să îți redecorezi locuința și să faci investiții destul de mari, astfel încât totul să arate mult mai bine. Este un moment de liniște pentru tine și încerci să îți pui ordine în gânduri. Nu ar strica niște discuți cu partenerul de viață în legătură cu o scurtă vacanță.

RAC

Ai parte de o zi destul de aglomerată, însă nu poți rezolva nimic dacă încerci să le faci pe toate deodată. Ia lucrurile pe rând, cu calm și o să vezi că ușor, ușor vei trece peste toate. Este posibil să te muți de pe un post pe altul, iar funcția te va solicita foarte mult la început.

LEU

Trebuie să ai mai multă încredere în ideile tale și să nu te temi atunci când trebuie să le prezinți celor din jur. Vorbește deschis, cu entuziasm, iar surprizele nu vor întârzia să apară. Pe planul financiar apare o cheltuială neprevăzută care îți dă puțin planurile peste cap, însă ai noroc că ai niște economii care te vor scoate din impas.

FECIOARĂ

Te-ai plictisit de vechiul decor din casa ta și simți nevoia de ceva noi. Încearcă totuși să ți cont și de părerea partenerului atunci când ai de luat niște decizii, altfel vei reuși să îi rănești sentimentele. Dai dovadă de multă stăpânire de sine și de entuziasm în tot ceea ce faci și ar fi bine să nu îți schimbi atitudinea.

BALANȚĂ

A venit momentul să iei o decizie contractuală și să te angajezi într-o aventură profesională, ori vei rămâne cu jobul pe care îl ai și doar atât. Vei face bani din colaborări și reușești să strângi sume importante pentru o bună perioadă de timp.

SCORPION

Ai idei de afaceri și lucrurile se vor lega frumos, iar banii vor acoperi efortul depus. Ai în plan să îți cumperi o casă, te interesezi de un credit și te gândești serios să îți duci relația la un alt nivel.

SĂGETĂTOR

Ai grijă ca promisiunile pe care le faci să le și poți îndeplini, altfel îi dezamăgești pe cei din jurul tău. Spiritul tău efervescent te face să fii azi în centrul atenției la locul de muncă. Poate că este timpul să te detașezi de ceea ce îți face rău sau te nemulțumește și să îți oferi mai mult timp ție, nevoilor și dorințelor tale.

CAPRICORN

Începi ziua într-o notă pozitivă la locul de muncă, unde auzi niște zvonuri legate de o posibilă mărire de salariu. Este indicat să întrebi totuși o persoană avizată. Păstrează-ți calmul și bucură-te doar atunci când se concretizează lucrurile.

VĂRSĂTOR

Relația ta ocupă primul loc în agenda zilei de azi, Ți-ai cam neglijat partenerul în ultimele zile, iar acum trebuie să repari situația. Ceea mai bună soluție este să îi oferi partenerului de viață o plimbare, o cină romantică sau chiar niște bilete pentru un city-break. Se recomandă o perioadă de odihnă și relaxare, să fii gata pentru momentele frumoase care te așteaptă.

PEȘTI

Ține-ți în frâu sentimentele pe care le ai față de unul dintre colegii de la muncă. Nu trebuie ca acestea să îți influențeze prestația la serviciu, așadar gestionează-ți sentimentele fără a îți compromite jobul. Apar noutăţi la capitolul sentimental.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase