VIDEO | Horoscop luni, 29 mai 2023. Luna intră după-amiază în Balanță! Activități revigorante

Publicat: 29/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 29 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Deoarece poți simți o ușoară lipsă de energie sau motivație în prima parte a zilei, încearcă să eviți suprasolicitarea, făcând lucrurile încet și cu răbdare. Odată cu intrarea Lunii după – amiază în Balanță, compania unui prieten sau activitățile cu partenerul te revigorează. Participarea la un spectacol este binevenită.

Taur

Poți să nu te simți pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită dis de dimineață sau planurile pe care le faceți nu sunt foarte clare. Dai dovadă de eficiență și randament în gestionarea unor sarcini domestice sau profesionale însă va trebui să te organizezi astfel încât să-ți aloci timp și pentru tine mai pe seară.

Gemeni

Chiar dacă poți fi un pic mai nostalgic sau introvertit în prima parte a zilei, întrucât gestionezi mai încet o anumită situație, ai șansa să recuperezi pe după amiază. O activitate sportive, interactivă sau un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult este perfect pentru a te relaxa. Poate un pic de dans ți-ar prinde tare bine.

Rac

Fii precaut cu tot ce vizează comunicarea, negocierile sau schimburile în prima parte a zilei și asigură-te de claritatea sau transparența procesului în sine și a oamenilor cu care interacționezi. Pe seară poți profita din plin de confortul propriului cămin sau compania cuiva drag te binedispune.

Leu

Dacă ești nesigur în privința unei chestiuni emoționale sau financiare în prima parte a zilei poate ar fi bine să te clarifici înainte de a trage o concluzie. Ai șansa să faci acest lucru mai târziu când o discuție cu cineva sau un drum scurt pe care îl faci cu un scop anume te favorizează din plin. Ești activ și energic iar un pic de mișcare este binevenită.

Fecioară

Ceva anume te nemulțumește în interacțiunea cu un coleg sau chiar partener dis de dimineață deoarece simți că nu poți miza pe el așa cum ți-ai dori. Vei reuși să te pui în valoare într-un anume fel pe parcursul zilei fie prin calitatea muncii pe care o realizezi, fie printr- o activitate care simți că-ți amplifică confortul și starea de bine.

Balanță

Starea emoțională ușor confuză cu care te trezești din cauza unor griji pe care ți le faci se va diminua treptat pe parcursul zilei. Intrarea Lunii în propriul tău semn după-amiază te aduce în prezent energizându-te și îndreptându-ți atenția către activitățile care contează pentru tine. Orice întreprinzi cu scopul de a-ți amplifica starea de bine este binevenit.

Scorpion

Unele eforturi sau chiar sacrificii pe care le faci par să nu-ți aducă rezultatele scontate, fapt care te dezamăgește un pic. O perioadă de reflecție sau introspecție îți prinde tare bine mai pe seară ajutându-te să realizezi mai bine cum îți poți extrage forța și încrederea în tine. Ai parte de susținerea unei femei dar într-un mod privat sau confidențial.

Săgetător

Dacă nu ești sigur de cum să gestionezi mai bine o situație, profesională sau personală încearcă să o amâni pe altă zi. Sfatul său susținerea pe care o primești din partea unui prieten sau chiar a partenerului este binevenită însă va trebui să descoperi o variantă concretă de implementare a soluțiilor respective.

Capricorn

Nu miza pe acordul sau promisiunile cuiva astăzi și nici chiar pe informațiile care ți se oferă la prima mână până nu te asiguri de claritatea lor. Pe seară îți asumi gestionarea unei situații cu multă grijă și atenție, indiferent dacă vizează planul personal sau cel profesional, însă indiferent de context te faci remarcat prin diplomația de care dai dovadă.

Vărsător

Înainte de a te decide să faci o achiziție la prima oră, verifică cu atenție dacă ceea ce cumperi îți satisface cu adevărat nevoile sau cerințele. Pe seară simți nevoia de mai multă libertate și spontaneitate, deci orice activitate fizică sau intelectuală care îți lărgește orizontul cunoașterii este binevenită.

Pești

Dacă interacțiunea între tine și un partener nu este foarte bună în prima parte a zilei, încearcă să fii cât mai clar în exprimarea dorințelor sau a nevoilor proprii dar și deschis pentru a le înțelege și pe cele ale partenerului. Conexiunea dintre voi va fi în creștere pe măsură ce disponibilitatea ta emoțională este mai mare.

Horoscop general, săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice