VIDEO | Horoscop sâmbătă, 4 martie 2023. Zodia dornică de distracție, socializare sau alte activități

Publicat: 04/03/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 4 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Astăzi ești dornic de mai multă distracție, socializare sau activități care te pun în valoare. Poate să fie chiar și un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult sau poți participa la un stand up comedy. Singura atenționare ar fi să rămâi precaut în modul în care îți gestionezi resursele, deoarece poți fi tentat să faci unele cheltuieli neașteptate.

Taur

Atenția ta este îndreptată spre chestiuni domestice care vizează căminul sau familia însă pot exista situații neprevăzute care îți pun răbdarea la încercare. Partea bună este că ai destulă voință, energie și destulă experiență cu lucruri de acest gen astfel încât să știi cum să abordezi situația. Poți fi tentat să faci o achiziție însă asigură-te că este necesară sau potrivită.

Gemeni

Ceva sau cineva te poate surprinde mai puțin plăcut, deci poți fi nevoit să-ți schimbi planurile. Partea bună constă în faptul că ești unul dintre semnele cele mai flexibile care se poate reorienta pe loc, găsind soluții alternative. Interacțiunea cu prietenii sau cu persoane care te susțin este favorizată, poți apela cu încredere la ajutorul cuiva dacă consideri necesar.

Rac

Ești sigur și încrezător în tine și chiar dacă pot exista persoane sau situații care te dezamăgesc sau care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, ai puterea să te redresezi și să te concentrezi pe ce este important pentru tine. Dacă te decizi să participi la un eveniment cu multă lume, vei face tot posibilul să te remarci și faci o impresie cât mai plăcută.

Leu

Dorințele și nevoile tale sunt foarte importante pentru tine și ești dispus să nu lași pe nimeni să te împiedice în atingerea obiectivelor chiar dacă nu toată lumea apreciază această atitudine mai individualistă. Te poți gândi să faci o călătorie, să vizitezi un muzeu de artă sau să ieși la un film cu prietenii, orice gen de activitate care îți lărgește orizonturile te tentează.

Fecioară

Ai un psihic activ și puternic astăzi însă asigură-te că îl folosești înțelept amplificând doar acele lucruri care sunt bune și potrivite ție. Dacă există persoane sau situații care te scot din zona de confort încearcă să rezolvi situația într-un mod calm și eficient. În schimb, dacă trebuie să pui la cale un plan sau să faci o cercetare pe cont propriu vei folosi la maxim toate resursele disponibile.

Balanță

Realizezi că nu poți miza pe promisiunile sau sentimentele cuiva, fapt care te poate dezamăgi. Sau din altă perspectivă o cheltuială neașteptată te poate lua pe nepregătite. Însă per ansamblu ziua te susține în a-ți apăra cu fermitate dorințele, interesele și cauzele importante pentru tine și fii sigur că atunci când tu crezi că ceva este posibil universul îți va trimite oamenii sau șansele potrivite.

Scorpion

Este o zi în care îți va fi greu să-ți ascunzi sentimentele sau trăirile indiferent de natura lor, în ciuda modului tău mai privat de manifestare. Interacțiunea cu partenerul poate să fie una tensionată dacă nu dă dovadă de susținere sau apreciere a eforturilor tale. Ai succes în orice gen de acțiuni care presupun organizare, coordonare și administrare a sarcinilor sau responsabilităților de natură practică.

Săgetător

Dacă se ivesc unele chestiuni urgente care au nevoie să fie rezolvate, ai toate resursele și asistența necesară la dispoziție pentru a remedia situația. Simți nevoia să fii liber, spontan în a-ți manifesta personalitatea sau hobby-urile și nu ești dispus să renunți la lucrurile importante pentru tine. Partenerul te susține în planurile tale sau tu ai destulă energie în a găsi un partener potrivit cu interesele tale.

Capricorn

Dorința ta de conexiune și intimitate este amplificată ceea ce te determină să “construiești” cadrul necesar pentru ceea ce-ți dorești cu multă inventivitate și pasiune. Chiar dacă pot exista detalii sau lucruri care nu ies exact așa cum ți-ai dori, forțându-te să faci mici modificări, ai șansele să-ți atingi obiectivele. Fii atent totuși la orice gen de speculații financiare!

Vărsător

Chiar dacă nu ești tocmai pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu sau poate o situație familială va ia pe amândoi prin surprindere, aveți șansa să remediați problema deoarece gândirea ta bazată pe căutarea soluțiilor este benefică și binevenită. Dacă ți se solicită să participi la un eveniment social, vei fi persoana care întreține atmosfera într-un mod de-a dreptul captivant.

Pești

Cu cât vei fi mai organizat astăzi, dar nu într-un mod rigid, perfecționist ci într-unul relaxat, capabil să improvizeze la nevoie în cazul în care apar chestiuni neașteptate, cu atât ai șansa să-ți atingi obiectivele. Dacă organizezi ceva la tine acasă, te pregătești pentru vizita cuiva sau sărbătorești pe cineva într-un loc drăguț în compania prietenilor, va fi o zi de care vei profita din plin.

Horoscop general 27 februarie – 5 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...