VIDEO | Horoscop zilnic marți, 18 iulie 2023. Anumiți nativi TREBUIE să fie mai precauți

Publicat: 18/07/2023, 00:00
Actualizat: 18/07/2023, 21:58

Horoscop zilnic marți 18 iulie 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Deși ai chef de ceva distractiv sau interactiv, unele solicitări de ordin socio-profesional pe care nu le poți evita îți pot strica planurile sau buna dispoziție. Totuși, pe seară forțezi nota și reușești să cooptezi pe cineva care îți împărtășește din interese sau hobby-uri.

Taur

Ca urmare a unor obstacole cu care te-ai confruntat, te poți simți ușor nesigur în privința unor planuri de viitor sau a susținerii pe care mizai din partea cuiva. Pe seară simți nevoia să-ți aperi cu pasiune și hotărâre unele convingeri sau idei cu privire la cămin, familie sau o chestiune emoțională.

Gemeni

Interacțiunea cu o persoană cu autoritate nu este cea mai plăcută, scăzându-ți încrederea în unele idei sau convingeri personale. În același timp poți fi stimulat fizic sau intelectual să-ți testezi limitele în privința unei chestiuni cu scopul de a demonstra unele lucruri.

Rac

Poți fi ușor nemulțumit dacă interesele tale nu coincid cu cele ale partenerului sau dacă apar tot felul de impedimente care îngreunează atingerea unor obiective de natură financiară. Ținând cont că ești determinat să-ți satisfaci poftele sau dorințele, poți forța un pic nota pentru a găsi resursele necesare.

Leu

Chiar dacă te trezești ușor gânditor sau îngrijorat în privința unor persoane sau situații care au generat o anumită presiune asupra ta, devii mai sigur pe tine pe parcursul zilei. Cu Luna în tranzit prin semnul tău, vrei ca ideile tale să fie recunoscute sau ai curajul de a iniția ceva care te pune în valoare.

Fecioară

Ca urmare a unor confruntări anterioare, simți nevoia să fii mai precaut în unele situații și să analizezi din umbră lucrurile. Ceva din comportamentul unui coleg sau partener nu inspiră prea multă încredere. Evită să te lași influențat de filozofia de viață sau convingerile cuiva, mai întâi testează-le să vezi dacă ți se potrivesc.

Balanță

Poți întâmpina tot felul de impedimente de natură logistică sau administrativă vis-a vis de planurile stabilite pentru astăzi sau relația cu o persoană cu care lucrezi este ușor dificilă. O discuție mai pe seară cu un prieten te încurajează însă este important să-ți setezi obiective realiste și practice.

Scorpion

Emoțiile tale sunt mai vizibile astăzi decât în mod normal iar starea ta de nemulțumire față de unele lucruri sau persoane nu poate fi ascunsă. A-ți manifesta autoritatea într-o anumită chestiune este important pentru tine. Dacă ai de susținut un interviu sau de făcut o prezentare, vei face tot posibilul să lași o impresie cât mai bună.

Săgetător

În ciuda nevoii de a te elibera de o anumită presiune sau de a găsi o variantă potrivită în privința unei chestiuni financiare, ceva anume pare să te țină pe loc. O chestiune juridică sau contractuală poate să aibă nevoie de clarificare iar precizia și atenția la detaliu sunt esențiale pentru a-ți atinge obiectivele.

Capricorn

Percepțiile tale sunt mai amplificate astăzi. Observi cu ușurință lipsa de conexiune fizică sau intelectuală dintre tine și celălalt. Poate ar trebui făcute unele eforturi pentru a te face înțeles așa cum ți-ai dori. Intensificarea unor dorințe mai pe seară te determină să inițiezi o discuție mai profundă.

Vărsător

Poți vedea lucrurile în alb sau negru, deci perspectiva ta radicală asupra unor lucruri sau situații nu susține colaborările sau cooperările. Dacă simți totuși nevoia de a clarifica o chestiune financiară sau care vizează împărțirea unor sarcini de natură domestică, ascultă cu răbdare și varianta celuilalt.

Pești

În ciuda multitudinii de sarcini de care vrei să te ocupi, este indicat să nu exagerezi și să încerci să ai mai multă grijă de tine. Cu cât îți prioritizezi activitățile cu atât eviți riscul să consumi prea multă energie. Dacă vrei să ajungi la un acord sau să stabilești ceva cu cineva, fii atent la detalii.

Horoscop general, săptămâna 17 – 23 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA dă lovitura totală în partid. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri: NU-L IARTĂ
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce amendă a primit un turist care s-a apropiat prea mult de o morsă din...