Zodiac chinezesc pentru luna martie. Primăvara aduce schimbări uriașe

Zodiac chinezesc pentru luna martie. Primăvara aduce schimbări uriașe
Zodiacul chinezesc (FOTO: Shutterstock)
Publicat: 04/03/2024, 14:22

Venirea primăverii aduce cu ea numeroase schimbări, dacă pentru unii nativi aduce speranță și bucurie, pentru alții vine cu despărțiri și lacrimi amare. 

În anul dragonului, luna martie vine cu surplus de energie și poate ajută zodiile îndrăznețe să își pună planurile în aplicare.

Șobolan

Prima jumătate a lunii martie va fi frumoasă, însă  evitați minciunile și cinismul. A două jumătate a lunii martie va fi mai relaxată și lipsită de evenimente pentru voi. O mică pauză acum (sau o vacanță!) va merge mult spre a va ajută să treceți mai târziu linia de sosire cu mândrie.

Bivol

Luna martie vine cu tot felul de experiențe. Încercați să rămâneți limpezi la minte în timpul acesta. Meditația, yoga sau alte practici de calmare (precum ritualurile cu ceai) va pot ajută.

Tigru

Martie va fi o experiență mixtă pentru voi, mai ales dacă va simțiți singuri în comunitatea voastră sau simțiți că nimeni din jurul vostru nu pare să va înțeleagă pe voi sau motivațiile voastre. Nu lăsăți aceste gânduri să va tragă în jos.

Iepure

Concentrați-va acum pe îngrijirea de sine și luați-o ușor, fie prin practicarea sporturilor, bucurându-va de o zi la spa sau distrandu-va în vacanță. Noi începuturi nu sunt recomandate din cauza naturii relaxate a forțelor cosmice care va influențează. Timpul pentru asta va veni mai târziu.

Dragon

Sunteți încurajați să fiți gânditori, în special dacă aveți un istoric de cedare la presiunea negativă a colegilor sau ați avut consecințe negative din cauza persoanelor invidioase din cercul vostru social. Nu ignorați semnalele de avertizare!

Șarpe

Ceva frumos se pregătește pentru voi în culise chiar acum, ceea ce va solicită să rămâneți acolo unde sunteți și să nu stricați nimic prin nerăbdare. Va puteți dedică educației sau creșterii personale în prima jumătate a lunii.

Cal

Prima jumătate a lunii martie va fi un experiment interesant pentru voi, fie că realizați asta sau nu. Veți află mai multe despre semenii voștri decât ați știut vreodată și va puteți surprinde de ceea ce aflați. Acest lucru va va ajută să separați neghină de grâu și să va ocupați doar de cei aliniați cu binele vostru suprem.

Oaie/Capră

Sufletul vostru tânjește după odihnă și recuperare. Deci veți stă bine dacă gășiți modalități de a va oferi acest dar – fie printr-o vacanță solo, o zi la spa, o conversație cu un prieten vechi sau terapeut sau altceva. Fiți propriul vostru cel mai bun prieten.

Maimuță

Prima jumătate a lunii va fi un timp de evaluare și considerare pentru voi. Ce a funcționat bine pentru voi? Ce obiceiuri ar trebui să eliminați sau să înlocuiți? Trăiți viață viselor voastre, sau trăiți viață visului altcuiva și nu a voastră? Scrie în jurnal răspunsurile și veți ajungeți la inima problemei. A două jumătate va deveni rapid o perioada de consolidare și succes pentru voi.

Cocoș

Prima jumătate a lunii martie va fi o perioada de bucurie și fericire pentru voi atât în viață voastră personală, cât și în cea profesională. Cei dintre voi care participa la un eveniment de familie în acest timp vor experimenta multe schimbări serendipitoase. A două jumătate a lunii promite să fie mai relaxată și liniștită pentru voi.

Câine

Destinul vostru în martie este legat de zodia Cocoșului, în special dacă aveți un frate, o sora, un prieten, un coleg sau o altă persoană importantă cu acea zodie, scrie SfatulParintilor. Atâta timp cât va încredințați sfaturilor voastre și fiți atenți la ceea ce observați în mediul vostru, veți fi bine. Disputele se vor rezolva rapid în acest fel, de asemenea.

Mistreț

Luna martie promite să fie o perioada distractivă pentru voi. Petreceri, adunări, conversații captivante cu prietenii și multe altele va așteaptă. O călătorie în afară orașului, un workshop despre subiecte care va interesează sau altceva va va inspiră și va largi orizonturile.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R....
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor