Avionul dispărut aparține unei companii spaniole și are 116 persoane la bord

Avionul dispărut aparține unei companii spaniole și are 116 persoane la bord
Publicat: 24/07/2014, 13:43
Actualizat: 06/02/2019, 07:53

Un avion MD83, ce opera pentru compania Air Algerie și care a decolat la ora 01.17 GMT (04.17 ora României) din Burkina Faso către Alger, urmând să aterizeze la ora 05.10 GMT (08.10 ora României), nu a ajuns la destinație. Contactul cu aeronava a fost pierdut, informează un comunicat publicat pe site-ul companiei spaniole.

La bordul avionului se aflau 110 pasageri și șase membri ai echipajului, dintre care doi piloți.

În acest moment, echipele de urgență și personalul companiei Swiftair depun eforturi pentru a afla ce s-a întâmplat cu aeronava.

Compania aeriană Air Algérie a anunțat joi că a pierdut contactul cu zborul AH5017, la 50 de minute după ce acesta a decolat din Ouagadougou, în Burkina Faso.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase