Biden refuză să fie audiat în procesul Congresului SUA privind demiterea lui Donald Trump

 Biden refuză să fie audiat în procesul Congresului SUA privind demiterea lui Donald Trump
Publicat: 28/12/2019, 16:22

Joseph Biden a precizat că va refuza să depună mărturie în Senat chiar și dacă va fi citat ca martor. Donald Trump este suspectat că a cerut Ucrainei lansarea unei investigații privind activitățile lui Joseph Biden și a fiului acestuia, Hunter Biden. Donald Trump a fost inculpat de Camera Reprezentanților, iar procesul urmează să se desfășoare în Senat.

Într-un interviu acordat publicației Des Moines Register, Joseph Biden a argumentat că audierea sa în Congresul SUA ar distrage atenția de la procedura împotriva președintelui Donald Trump, întrucât presa și-ar îndrepta atenția asupra sa.

„Despre ce ar relata presa? Ați scrie timp de trei săptămâni despre orice am spus eu. Iar Trump ar scăpa. Presa face mereu așa, și nu glumesc”, a afirmat Joseph Biden.

Mitch McConnell, liderul grupului republican din Senatul SUA, a declarat că ar prefera ca procesul în cazul președintelui să se desfășoare fără martori, deși Donald Trump și alți politicieni republicani au cerut audierea lui Joseph Biden și a fiului acestuia, Hunter Biden.

Donald Trump, președintele SUA, a declarat în urmă cu câteva zile că este într-o „poziție foarte bună” înaintea procesului din Senat privind demiterea, afirmând că politicienii democrați l-au tratat „foarte incorect”, dar va fi susținut de liderii republicani. „Sunt într-o poziție foarte bună. Avem majoritate. Totul depinde de Mitch McConnell, este un tip bun și foarte corect”, a afirmat Donald Trump, notând că liderul grupului politic republican din Senat „poate face orice vrea”. Liderul de la Casa Albă a catalogat-o drept „disperată” pe Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților. „Ea urăște toți oamenii care au votat cu mine și cu Partidul Republican. Unii oameni cred că ea nu știe ce face, mulți oameni cred acest lucru. Liderii democrați m-au tratat foarte incorect, iar acum vor corectitudine în Senat”, a subliniat Donald Trump, inculpat în Camera Reprezentanților în vederea demiterii.

Camera Reprezentanților, aflată sub controlul opoziției democrate, a decis inculparea președintelui Donald Trump pentru abuz de putere și obstrucționarea Congresului. Donald Trump este suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreședinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte al SUA, și a fiului acestuia, Hunter Biden. Cazul va ajunge în Senatul SUA care, după un proces, va stabili prin majoritate de două-treimi dacă Donald Trump este vinovat sau nevinovat. În cazul în care Donald Trump va fi găsit vinovat, va fi destituit. Demiterea președintelui Donald Trump este improbabilă în contextul în care Partidul Republican deține majoritatea în Senatul SUA.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
💣 la Survivor! Au fost prinse pe traseu, în timp ce se sărutau cu foc!...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine sunt cei mai...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
VIDEO Moment bizar. Crezând că microfonul este oprit, Joe Biden a înjurat un jurnalist: "Fiu...
BANCA TRANSILVANIA vine un ARTEON, cea mai frumoasă (ȘI IEFTINĂ) limuzină germană
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Analiză NY Times: SUA știau de 14 ani că Putin se va înfige în Ucraina:...
💣 la Survivor! Au fost prinse pe traseu, în timp ce se sărutau cu foc!...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Condamnat după ce a fost prins de trei ori la volan fără permis!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
CERTIFICATUL VERDE, TOTAL DESFIINȚAT de un celebru medic! Să revenim la ceea ce ştiam înainte
Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis? El ar putea câștiga alegerile în 2024! AUR...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...