Cine este autorul masacrului din Texas. Motivul pentru care a fost dat afară din armata SUA

Cine este autorul masacrului din Texas. Motivul pentru care a fost dat afară din armata SUA
Publicat: 06/11/2017, 09:13

Devin Patrick Kelley a fost un veteran al Forțelor Aeriene din SUA și un fost profesor de studii biblice, dar pagina sa de Facebook, care a fost ștearsă de FBI, arată că a avut o pasiune îngrijorătoare pentru armele de foc.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani era căsătorit cu Danielle Shields, cu care avea și un copil. Soacra sa, Michelle Shields, era enoriașă a bisericii din Sutherland Springs și este prietenă pe social media cu soția pastorului.El are o locuință în New Braunfels, Texas, care se află la aproximativ 35 de kilometri de locul unde a avut loc atacul de duminică.

Contul de LinkedIn al luiDevin Patrick Kelley arată că acesta s-a alăturat Forțelor Aeriene ale SUA după ce a absolvit liceul New Braunfels în 2009. Pentagonul a confirmat că a fost pilot „la un moment dat”, dar nu a dat detalii suplimentare.

Acesta a lucrat și în departamentul de logistică și de aprovizionare până când a fost dat afară pentru că și-a atacat soția și copilul. Kelley a fost judecat de două instanțe pentru atacul asupra familiei sale în urma cărora a primit o detenție de 12 luni și demisia din Forțele Aeriene în 2014, potrivit CBS.

Kelley a lucrat apoi ca voluntar, ca profesor de studii biblice la prima biserică baptistă din Kingsville.

Poliția investighează acum posibilitatea ca Kelley să se fi aflat într-un grup militar local.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase