Clinton, avertisment pentru Marea Britanie cu privire la Trump. „Alegătorii au primit cantități mari de informații fabricate”

Clinton, avertisment pentru Marea Britanie cu privire la Trump. Alegătorii au primit cantități mari de informații fabricate
Publicat: 15/10/2017, 22:09

Guvernul Theresa May a semnalat că ar putea părăsi Uniunea Europeană fără un acord privind viitoarele relații bilaterale și analizează posibilitatea semnării unui tratat comercial cu Statele Unite.

Întrebată despre perspectivele unui acord comercial între Marea Britanie și Statele Unite, Hillary Clinton a declarat pentru BBC: „Ar fi un acord comercial cu cineva care afirmă că nu crede în comerțul internațional; îmi imaginez cum va evolua situația în următorii ani”.

Hillary Clinton a avertizat Guvernul de la Londra și în privința lipsei unui acord comercial cu Uniunea Europeană post-Brexit.

„Marea Britanie va fi într-un mare dezavantaj în cazul în care negocierile cu UE vor eșua. Uitându-mă la votul în sensul Brexit îmi dau seama că a fost, într-o anumită măsură, un precursor a ceea ce ni s-a întâmplat în Statele Unite… Alegătorii au primit cantități mari de informații fabricate, false”, a subliniat Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul prezidențial din SUA în fața lui Donald Trump.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase