Continuă valul de VIOLENȚE în Londra. Patru bărbați, ÎNJUNGHIAȚI la o zi după ce alți trei indivizi au fost ÎMPUȘCAȚI

Redactor:
Silviu Bănilă
Patru bărbați au fost înjunghiați în nordul Londrei, la doar o zi după ce alți trei indivizi au fost împușcați, în același cartier.

Poliția Metropolitană a declarat că polițiștii au fost chemați la un scandal în Fraser Road, Edmonton, duminică, la ora locală 5:55PM, scrie The Independent.

Toți cei patru bărbați au fost duși la spital, dar informațiile despre starea lor de sănătate rămân deocamdată confidențiale.

Două mașini s-au tamponat la fața locului. Incidentul a avut loc după ce trei bărbați au fost împușcați sâmbătă, în jurul orei locale 6PM, în Gordon Road, Bounces Road, la distanță de circa un kilometru de locul incidentului de duminică.

 

 

În atac au fost răniți un băiat de 16 ani și doi bărbați de 22 de ani, în urma unor focuri trase cu o pușcă, în spatele unui taxi. Stephanos Iannou, un consilier conservator din Enfield, a declarat că este extrem de îngrijorat de numărul tot mai mare al incidentelor violente din capitala Marii Britanii: „Este evident că nu putem ignora rata criminalității din Londra”.

„Unii tineri poartă cuțit la ei deoarece se simt amenințați de alți tineri și – când se enervează – îl folosesc”, a declarat Cressida Dick, comisar în cadrul Poliției Metropolitane. „Obiectivul meu este ca numărul atacurilor cu arme albe, care se înregistrează cu precădere în rândul tinerilor, să scadă considerabil”.

 

 

Rata omuciderilor în Londra se află la cel mai ridicat nivel al ultimilor zece ani. Primarul Sadiq Khan a anunțat planuri pentru înființarea unei unități care să se ocupe cu reducerea incidenței violenței, cu o abordare în spiritul sănătății publice, folosită cu succes în Glasgow. Pe de altă parte, edilul este pesimist, considerând că va trebui să treacă „o generație” până când flagelul criminalității să fie temperat în Londra.

foto: Twitter / @999London

Inchide