Crimă terifiantă în Franța: Corpul unui adolescent a fost descoperit tranșat. Capul tânărului fusese parțial mâncat

Crimă terifiantă în Franța: Corpul unui adolescent a fost descoperit tranșat. Capul tânărului fusese parțial mâncat
Sursa foto - caracter ilustrativ: Profimedia
Publicat: 19/07/2021, 17:18

Autoritățile din localitatea Tarascon din Franța au făcut duminică seara o descoperire macabră. Poliția a fost alertată de către un bărbat care a anunțat că a descoperit într-o vilă corpul tranșat al unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit vila goală, dar procurorii le-au dat mandat oamenilor legii pentru a intra în casă și pentru a face mai multe investigații, informează Observatornews, care citează Le Figaro.

Astfel, în interiorul vilei, polițiștii au descoperit un sac ce conținea cadavrul unui adolescent în vârstă de doar 13 ani.

Acesta se afla în evidența polițiștilor după ce, cu două zile în urmă, fugise din casa părinților săi din Marsilia.

Corpul minorului a fost găsit tranșat, iar capul acestuia era parțial mâncat, potrivit presei franceze.

„Există urme de sfâșiere a cărnii de pe corp. Nu știm cum au fost smulse aceste bucăți de carne. Ar fi putut fi folosit un cuțit, un clește sau chiar dinții. Medicii legişti sunt încă acolo şi și ei vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a informat Poliția.

Obiecte utilizate în ritualurile satanice, descoperite în vila în care se afla cadavrul

Mai mult, autoritățile informează că în interiorul vilei au descoperit și mai multe obiecte utilizate la diverse ritualuri satanice.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit copilul și pentru a stabili identitatea ucigașului.

Între timp, luni dimineaţă, proprietarul vilei unde a fost găsit cadavrul, cunoscut pentru ieşiri violente şi tulburări psihice, a fost văzut în timp ce fugea pe străzile din localitate. Un poliţist şi-a folosit arma şi l-a împuşcat mortal pe individul de 33 de ani.

Poliția continuă ancheta în acest caz.