Cum îl caracterizează Hillary Clinton pe Trump

Redactor:
Mediafax
Cum îl caracterizează Hillary Clinton pe Trump
Hillary Clinton, desemnată oficial candidatul democrat în scrutinul prezidențial american, a avertizat, vineri, că adversarul său republican, Donald Trump, nu are temperamentul de a fi președinte și comandant al forțelor armate ale Statelor Unite, informează ziarul Financial Times.

Hillary Clinton, desemnată oficial candidatul democrat în scrutinul prezidențial american, a avertizat, vineri, că adversarul său republican, Donald Trump, nu are temperamentul de a fi președinte și comandant al forțelor armate ale Statelor Unite, informează ziarul Financial Times.

„Donald Trump nu poate gestiona nici măcar o campanie electorală prezidențială dură și tumultoasă”, a declarat Hillary Clinton.

„Imaginați-vă, dacă îndrăzniți, cum ar fi Donald Trump în Biroul Oval în fața unei crize majore. Un om care poate deveni irascibil la un mesaj pe Twitter nu este un om de încredere în gestionarea arsenalului nuclear”, a adăugat fostul secretar de Stat american.

La o săptămână după ce Donald Trump s-a autoetichetat drept „legea și ordinea” în combaterea terorismului și infracționalității, Hillary Clinton a îndemnat alegătorii să respingă viziunea pesimistă asupra Statelor Unite și să accepte perspective optimiste. „Un măreț președinte democrat, Franklin Delano Roosevelt, a respins în mod perfect politicieni de genul lui Trump acum peste 80 de ani, în vremuri mai periculoase; a spus: «singurul lucru de care trebuie să ne temem este însăși teama». Nu vom construi ziduri, ci o economie în care oricine vrea un loc de muncă bine plătit să obțină unul. Și vom construi o cale de acordare a cetățeniei milioanelor de imigranți care contribuie deja la economia noastră”, a subliniat Clinton.

„America se află din nou într-un moment de reflecție. Există forțe puternice care amenință să ne divizeze. Și, exact cum se întâmpla în momentul fondării acestei națiuni, nu există garanții. Totul depinde în mod real de noi. Noi trebuie să decidem dacă putem depune eforturi împreună pentru a ne putea ridica împreună”, a spus Hillary Clinton.

În replică la declarațiile adversarei sale din tabăra democrată, Donald Trump a transmis, potrivit agenției The Associated Press: „Viziunea lui Hillary este cea a unei lumi fără frontiere în care oamenii muncitori nu au puteri, locuri de muncă ori siguranță”.

Donald Trump s-a remarcat printr-un discurs antiimigrație și prin propunerea unor măsuri dure de consolidare a securității și combaterii terorismului.

Președintele Barack Obama a sugerat că Donald Trump este „demagog”, iar fostul primar al orașului New York Michael Bloomberg a pus sub semnul întrebării discernământul candidatului republican la președinția Statelor Unite.

Tags:
Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Cadou fabulos de la Simona Halep pentru Stere, tatăl ei! A plătit 400.000 de euro...
Sigur nu știai asta! Cum îți activezi extraopțiunea, dacă nu ai credit pe cartelă. Trucul...
Sonda spaţială Voyager a detectat un „zumzet persistent” dincolo de sistemul nostru solar
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Românii vaccinați cu prima doză de ser anti COVID vor fi recompensați. Unde poți merge...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Din ce își câștiga Raluca Bădulescu banii până să ajungă celebră. Toți fanii au rămas...
Curs BNR pentru 12 mai 2021. Stabilitatea economică influențată direct de cursul de schim al...
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
S-a decretat STARE DE URGENȚĂ! Anunțul ȘOCANT al momentului
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide