Filmul SF „Man of Steel: Eroul” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul SF Man of Steel: Eroul a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 17/06/2013, 11:42
Actualizat: 01/02/2019, 23:08

Filmul „Man of Steel: Eroul”, noua peliculă din franciza „Superman”, în care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, relatează AFP.

Regizat de Zach Snyder și avându-i pe afiș pe Amy Adams – în rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster și Diane Lane – în rolurile părinților adoptivi ai lui Supermen, acest lungmetraj a obținut încasări de 113 milioane de dolari, de vineri până duminică, în cinematografele din Statele Unite și Canada.

Un alt film lansat la sfârșitul săptămânii trecute, comedia „A venit sfârșitu’!/ This is the End”, care marchează debutul regizoral al actorului Seth Rogen și îi are în distribuție pe James Franco și Jonah Hill, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american cu încasări de 20,5 milioane de dolari.

Thrillerul „Now You See Me: Jaful perfect”, cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine și Isla Fisher, s-a menținut pe locul al treilea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari. Această peliculă prezintă jafurile puse la cale cu multă imaginație de patru magicieni iluzioniști, urmăriți de FBI.

Filmul „Furios și iute 6”, regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker și Michelle Rodriguez în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe poziția a patra, cu încasări de 9,4 milioane de dolari.

Thrillerul horror „The Purge”, un film cu Ethan Hawke, care prezintă un viitor apropiat în America, în care toate crimele sunt permise o noapte pe an, a pierdut poziția de lider de săptămâna trecută și a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari.

Comedia „The Internship”, cu Vince Vaughn și Owen Wilson în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe poziția a șasea, cu încasări de 7 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea a doi bărbați în jurul vârstei de 40 de ani care obțin un stagiu de pregătire la sediul companiei Google.

Animația „Regatul secret/ Epic” a coborât două poziții și a ajuns pe locul al șaptelea, cu încasări de 6 milioane de dolari. Bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce, filmul beneficiază de vocile actorilor Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell și Beyoncé Knowles.

Filmul SF „Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness” a coborât de pe a șasea pe a opta poziție, cu încasări de 5,7 de milioane de dolari la sfârșitul săptămânii trecute. Noul film din universul cult „Star Trek” este produs și regizat de J. J. Abrams și îi are pe Chris Pine în rolul Căpitanului Kirk și Zachary Quinto în cel al celebrului Spock. În timp ce se întoarce acasă, echipajul de pe Enterprise trebuie să facă față unor forțe „teroriste” implacabile din sânul propriei organizații, determinându-l pe Căpitanul Kirk să lanseze o vânătoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezintă el însuși o armă de distrugere în masă.

Filmul SF „1.000 post Terra/ After Earth”, în care Will Smith și Jaden Smith întruchipează un tată și un fiu constrânși să coboare pe Terra după ce omenirea a fost evacuată de pe planetă, a coborât de pe poziția a șaptea pe locul al nouălea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari.

Filmul „Iron Man 3”, cu Robert Downey Jr. și Gwyneth Paltrow în distribuție, încheie Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 2,9 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete