Ana Obretin
23.04.2018
Internațional

Kate Middleton A NĂSCUT UN BĂIAT. Primul VIDEO cu micuțul, prezentat presei.UPDATE

Kate Middleton A NĂSCUT UN BĂIAT. Primul VIDEO cu micuțul, prezentat presei.UPDATE
Kate Middleton, soția prințului William al Marii Britanii, a născut, luni, cel de-al treilea copil al său, un băiat, la Spitalul St Mary's din Londra.

UPDATE: Kate Middleton și prințul William au prezentat lumii băiețeul lor abia născut, la ieșirea din Spitalul St Mary’s din Londra, unde a fost internată în această dimineață.

Băiețelul, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a născut la ora 11.01.

Copilul a avut la naștere – la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soțul său, prințul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Kate Middleton și bebelușul se simt bine, potrivit informațiilor publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reședința oficială a acesteia.

„Ducesa de Cambridge a fost internată în Spitalul St. Mary’s, Paddington, Londra, mai devreme în această dimineață, după ce a intrat în travaliu”, a anunțat biroul de presă de la Palatul Kensington, reședința ducilor de Cambridge.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a mai anunțat că „Regina (Elizabeth a II-a, n.r.), ducele de Edinburgh (prințul consort Philip, n.r.), prințul de Wales (prințul moștenitor Charles, n.r.), ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.), prințul Harry și membrii ambelor familii au fost informați și sunt încântați de această veste”.

Numele bebelușului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naștere.

Informația despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe grețuri matinale, a fost nevoită să-și anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie 2017, Palatul Kensington, reședința sa oficială, a anunțat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naște în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebelușul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după frații săi, prințesa Charlote, în vârstă de 2 ani, și prințul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prințul William, și bunicul lor, prințul moștenitor Charles.

Unchiul lor, prințul Harry, care se va căsători luna viitoare cu fosta actriță americană Meghan Markle, este al șaselea în ordinea succesiunii.

Inchide