Marea Britanie, Germania și Irlanda caută personal medical, lucrători în construcții, însoțitori de zbor și stewarzi

Marea Britanie, Germania și Irlanda caută personal medical, lucrători în construcții, însoțitori de zbor și stewarzi
Publicat: 14/11/2014, 18:01

Personalul medical poate găsi un loc de muncă în Marea Britanie, în localitățile Bournemouth, Sheffield și Northampton fiind vacante 10 posturi de infirmiere. Solicitanții trebuie aibă experiență cu copii cu autism sau cu alte dizabilități, dar și cu adulți și să vorbească limba engleză cel puțin la nivel de utilizator independent.

Angajatorul precizează că salariul este de 6,5 lire pe oră în timpul săptămânii și 7 lire pe oră în weekend, contractul fiind pe perioadă nedeterminată. De asemenea, angajatorul asigură cursuri gratuite în domeniu și ajutor în găsirea unei locuințe. Candidații trebuie să trimită un CV model Europass, în limba engleză, cu poza inclusă, la [email protected].

Tot în Marea Britanie mai sunt căutați asistenți medicali generaliști, posturile fiind disponibile în mai multe localități: Shaftsbury, Dorchester, Cardiff, Leeds, Kent, Near Cambridge, Leicester, Liverpool, Bristol, Swindon, Bradford și Henley-on-Tharres.

Pentru ocuparea acestor posturi este nevoie de experiență în domeniu, înregistrare la NMC (Nursing and Midwifery Council, echivalentul Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România) și număr PIN, precum și cunoașterea limbii engleze la nivel mediu. Cei selectați vor susține interviurile prin Skype sau telefonic. Salariile oferite variază între 12,27 și 17 lire pe oră. Candidații trebuie să trimită un CV Europass, în limba engleza, cu poza inclusa, la adresa https://jobsearch.direct.gov.uk/GetJob.aspx?JobID=11266231.

În localitatea Bristol este disponibil un post de sudor, pentru care solicitanții trebuie să aibă experiență în domeniu și calificare Mig-Tig în oțel inoxidabil, oțel moale și aluminiu, dar și să vorbească limba engleză la nivel mediu. Contractul este pentru perioadă determinată, iar salariul oferit este de 12-12,5 lire pe oră.

În Germania se caută montator gresie, linoleum, parchet, faianțar-mozaicar și parchetar. Pentru ocuparea acestor posturi se cer calificare profesională, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a începe munca imediat și cunoașterea limbii germane. Salariul nu este precizat, iar perioada contractuală este nedeterminată.

Tot în Germania mai sunt vacante trei posturi de faianțari, la o firmă mare, cu profil de activitate lucrări de reabilitare, întreținere și reparație a clădirilor din Munchen. Cei interesați trebuie să vorbească germana, să aibă calificare profesională încheiată ca faianțar sau ocupație echivalentă și experiență în domeniul reabilitării clădirilor, permis de conducere categoria B, capacitatea de a lucra independent, flexibilitate, aspect îngrijit, bune maniere și să fie disponibili să înceapă munca imediat. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar salariul va fi stabilit în funcție de calificare și experiența profesională.

În alte localități din Germania sunt căutați parchetari sau montatori de parchet laminat, polizator piese mozaic, lucrător la finisaje în construcții (montaj țiglă și plăci de mozaic), montator gresie, linoleum și parchet, montator plăci ceramică (echivalent mozaicar) și faianțar (echivalent lucrător finisaje, țiglă și plăci de mozaic).

O comapnie din Irlanda caută 100 de însoțitori de zbor și stewarzi pentru compania de transport aerian Ryanair. Candidaților nu li se cere experiență în domeniu, dar trebuie să vorbească fluent limba engleză. Aplicanții trebuie să aibă înălțimea cuprinsă între 1,57 și 1,85 metri, angajatorul menționând că, dacă este cazul, sunt acceptate persoane care poartă lentile de contact. De asemenea, solicitanții trebuie să știe să înoate bine, să aibă pașaport valabil, să fie pregătiți să facă față unor situații/persoane solicitante, să fie dispuși să se mute și să aibă „o personalitate prietenoasă și deschisă către ceilalți”. Salariu net lunar este între 1.000 și 1.400 de euro, iar contractul este pentru o perioadă de trei ani.

Angajatorul precizează că aceste locuri de muncă au mai multe beneficii, cum ar fi: program flexibil, viață socială deosebită, călătorii și oportunități remarcabile de promovare. „Se lucrează în cicluri (cinci zile lucru, două zile libere, cinci zile lucru, trei zile libere) o săptămână în primul schimb și săptămâna următoare în schimbul următor. Se revine la bază în fiecare seară, aceasta permițând planificarea vieții personale. Un alt avantaj este atmosfera plăcută de lucru și faptul că este ușor să întâlniți persoane noi și să vă faceți prieteni noi. Locurile vacante sunt disponibile în 52 de locații în Europa. (….) Angajații primesc comision din vânzările la bord”, se arată în anunțul de angajare.

Persoanele interesate pot aplica online pentru aceste oferte, pe site-ul http://www.crewlink.ie sau http://www.dalmac.ie/apply-now.php.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață