PESTE 21 milioane de conturi de telefonie mobilă au dispărut în CHINA. Ascunde China numărul real al morților?

PESTE 21 milioane de conturi de telefonie mobilă au dispărut în CHINA. Ascunde China numărul real al morților?
Publicat: 30/03/2020, 13:29
Actualizat: 30/03/2020, 13:33

Autoritățile de la Beijing au anunțat pe 19 martie că peste 21 de milioane de conturi de telefonie mobilă au fost anulate, în timp ce în ultimele trei luni au fost închise 840.000 de linii fixe în China, ceea ce dă o idee că probabil aceste numere închise aparțineau persoanelor care au murit din cauza bolii.

Tang Jingyuan, un comentator al Afacerilor Chineze cu sediul în SUA, a declarat pentru The Epoch Times pe 21 martie:

„Nivelul de digitalizare este foarte ridicat în China. Oamenii nu pot supraviețui fără un telefon mobil. Se ocupă de guvern pentru pensii și securitate socială, cumpără bilete de tren, cumpărături … indiferent ce vor oamenii, trebuie să facă folosește telefoane mobile, potrivit International Business Time.

„Regimul chinez impune ca toți chinezii să folosească telefoanele mobile pentru a genera un cod de sănătate. Doar cu un cod de sănătate verde, chinezii au voie să se deplaseze în China acum.

„Este imposibil pentru o persoană să-și anuleze telefonul mobil”.

De la izbucnirea noului Coronavirus apărut în Wuhan-ul Chinei, pandemia a ucis 15.374 de persoane la nivel mondial și a infectat 351.731 de persoane. Recent, decesul în Italia a depășit epicentrul inițial al focarului din China, unde oficial au murit 3.153 de persoane din cauza COVID-19.

Statisticile telecom din China

Autoritatea chineză a introdus scanări faciale obligatorii la 1 decembrie 2019, pentru a confirma identitatea persoanei care a înregistrat telefonul. Oamenii din China trebuie, de asemenea, să-și sincronizeze conturile bancare și contul de securitate socială cu telefonul mobil, deoarece toate aplicațiile pot detecta cartela SIM și apoi se pot consulta cu baza de date pentru a se asigura că numărul aparține persoanei respective.

În China, este obligatoriu instalarea unei aplicații de telefon mobil și înregistrarea informațiilor personale de sănătate. Aplicația poate genera un cod QR care este posibil în trei culori pentru a clasifica starea de sănătate a unei persoane. În acest caz, roșu înseamnă că persoana are o boală infecțioasă, în timp ce galbenul și verdele reprezintă posibilitatea unei boli infecțioase și, respectiv, niciun semn al unei astfel de boli.

Beijingul a susținut că codul de sănătate a ajutat China să prevină răspândirea Coronavirusului în țara în care 81.496 de persoane s-au infectat de COVID-19.

Ce se întâmplă cu cele 21 de milioane de conturi de telefoane mobile?

Pe 19 martie, Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China (MIIT) a anunțat numărul de utilizatori de telefoane mobile în fiecare provincie în februarie. Când aceste numere sunt comparate cu datele din decembrie 2019, acesta a dezvăluit că atât utilizatorii de telefoane mobile, cât și cei de la fix au scăzut dramatic.

Comparația a arătat că numărul utilizatorilor de telefoane mobile a scăzut de la 1.600957 miliarde la 1.579927 miliarde, în timp ce utilizatorii de telefonie fixă ​​au scăzut de la 190,83 milioane la 189,99 milioane.

Este posibil ca blocarea la nivel național în februarie să fie motivul scăderii numărului de utilizatori fixe, deoarece multe companii au fost închise, scenariul de carantină nu poate fi un motiv în urma scăderii utilizatorilor de telefonie mobilă.

Trebuie menționat că, conform rapoartelor, China Telecom este cel de-al doilea transportor care a pierdut 5,6 milioane de utilizatori în februarie 2020 și a pierdut 0,43 milioane de utilizatori în ianuarie 2020. China Unicom a pierdut, de asemenea, 1,186 milioane de utilizatori în ianuarie 2020.

În timp ce scăderea acestor numere a arătat un scenariu dramatic în China, Tang a spus: „Este posibil ca unii lucrători migranți să aibă două numere de telefon înainte. Unul este din orașul natal, iar celălalt este din orașul în care lucrează. În februarie, s-ar putea să închidă numărul din orașul în care lucrează pentru că nu ar putea merge acolo. ”

Este posibil ca acești muncitori să fie plecat în orașul lor natal pentru Anul Nou Chinezesc și după interdicția de călătorie, nu au primit nicio șansă să se întoarcă în China. Trebuie menționat că în China există o taxă lunară de bază pentru a deține un cont de telefon mobil, iar majoritatea lucrătorilor migranți, care aparțin grupului cu cel mai mic venit, au probabil un singur cont de telefon mobil.

Declinul economic cauzat de izbucnire ar fi putut obliga poporul chinez, care are două telefoane mobile să anuleze unul dintre ele.

În timp ce explica scenariul din China, Tang a spus: „În prezent, nu cunoaștem detaliile datelor. Dacă doar 10 la sută din conturile de telefonie mobilă au fost închise, deoarece utilizatorii au murit din cauza virusului CCP [Novel Coronavirus], numărul morților ar fi de două milioane „.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”