Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un nou scandal. Și-au angajat un bodyguard condamnat pentru violență domestică

Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un nou scandal. Și-au angajat un bodyguard condamnat pentru violență domestică
Sursa FOTO: Twitter
Publicat: 28/09/2022, 19:26

Bodygurdul prințului Harry și al soției sale Meghan Markle, care i-a însoțit de când s-au reîntors  în Marea Britanie pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, este un fost ofițer de poliție Met condamnat după ce și-a strangulat soția până a lăsat-o aproape moartă.

Pere Daobry, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat conducându-i pe ducele și ducesa de Sussex într-un Range Rover în timp ce aceștia plecau de la cabana Frogmore spre gara Euston din Londra.

Daobry a fost condamnat în septembrie 2016 la Curtea de Magistrați din Colchester pentru că și-a atacat soția, Sarah Jay, fost sergent al poliției din Essex, după ce aceasta a declarat că nu-l mai iubește, scrie Daily Mail.

Culturistul de 1,80 m nu a făcut însă nicio zi de închisoare pentru că magistrații au considerat că își poate ispăși pedeapsa făcând muncă în folosul comunității, exonerându-l astfel, după ce a sunat la poliție și și-a mărturisit fapta. Din nefericire, soția sa s-a sinucis ulterior, descriindu-l pe bărbat ca fiind „nebun”.

Dezvăluirea a stârnit indignare în rândul britanicilor, Meghan fiind o susținătoare declarată a drepturilor femeilor, în special împotriva violenței de gen.

În timpul turneului cuplului în Africa de Sud în 2019, Meghan a declarat într-un discurs ActionAid că bărbații și băieții ar trebui să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor.

„Când te gândești cât de deschisă este Meghan în ceea ce privește problemele femeilor, este destul de uimitor că a fost angajat un bodyguard cu un astfel de trecut.

Soția lui, Sarah a trecut printr-o perioadă cu adevărat traumatizantă cu el și sunt sigur că dacă Meghan și Harry ar fi știut întreaga poveste, nu s-ar fi simțit deloc confortabil ca el să fie angajat ca garda lor de corp”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

„A fost un șoc când am văzut fotografia și l-am recunoscut pe Pere instantaneu – este destul de înalt și distinctiv și are cicatrici semnificative pe față, așa că este destul de ușor de recunoscut”, mai adaugă sursa.

„Pere s-a purtat îngrozitor cu Sarah, iar ea a trebuit să fugă de două ori pe fereastră pentru a scăpa de el. Chiar nu cred că Harry și Meghan și-ar dori ca cineva ca el să-i păzească”.

Daobry a lucrat ca agent de securitate pentru o serie de VIP-uri și persoane bogate

După ce a părăsit poliția metropolitană, Daobry a lucrat ca agent de securitate pentru o serie de VIP-uri și persoane bogate din Australia și din Europa și, de asemenea, a protejat anterior un membru al familiei regale din Emiratele Arabe Unite.

În timpul petrecut la Met, a lucrat ca ofițer de arme de foc în domeniul protecției apropiate și al protecției diplomatice.

În profilul său de pe Linkedin se menționează: „Experiența și setul meu de competențe: sunt operator de protecție și supraveghere [….]. Am avut grijă anterior de clienți din Sydney, Australia și Dubai și din Europa„.

El se descrie ca fiind „consultant în securitate/șofer de securitate, operator de supraveghere”.

Daobry a fost fotografiat conducând Range Rover-ul lui Harry și Meghan alături de fostul său coleg de la Met, Dave Langdown, care a primit o distincție din partea reginei – Medalia Regală Victoriană – pentru serviciile aduse familiei regale.

În trecut, el a însoțit-o pe Meghan la New York pentru petrecerea bebelușului ei și a călătorit cu Harry în călătoria sa la Las Vegas.

Langdown – care lucrează pentru firma americană Broadstone Risks, a cărei clientelă îi include pe Beyonce și Jay Z – a însoțit cuplul și la angajamentele lor regale din Marea Britanie.

Se crede că Harry și Meghan plătesc pentru serviciile lui Langdown și ale lui Daobry, după ce li s-a spus că nu vor avea la dispoziție gărzi de corp oficiale înarmate ale poliției, finanțate de contribuabili.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...