Prințul Harry și Meghan Markle vor fi din nou părinți! Cuplul așteaptă al doilea copil

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi din nou părinți! Cuplul așteaptă al doilea copil
Printul Harry și Meghan Markle (FOTO: Shutterstock)
Publicat: 14/02/2021, 22:57
Actualizat: 14/02/2021, 23:07

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle, ducesa de Sussex, așteaptă al doilea copil, a anunțat un purtător de cuvânt al cuplului.

Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt al celor doi, citat de Mediafax.

Harry și Meghan s-au retras din îndatoririle regale, în ianuarie 2020, și s-au mutat cu primul lor copil în California, pentru a trăi o viață independentă și a scăpa de presa din Marea Britanie. Cei doi sunt părinții unui băiețel, Archie, s-a născut în 2019.

Prințul Harry a restituit banii cheltuiți pe renovarea reședinței de la Windsor! De unde a făcut rost de 2,4 milioane de lire sterline

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, Meghan Markle, au decis să restituie banii cheltuiți pe renovarea reședinței de la Windsor: 2,4 milioane de lire sterline! „That’s a lot of money”, cum se spune în America, unde cei doi s-au mutat, în urmă cu un an.

În 2019, Frogmore Cottage (de pe domeniul Windsor) a devenit reşedinţa oficială a cuplului. La scurt timp după asta, cuplul a anunțat că renunță la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice şi, mai mult chiar, a plus, informând că va rambursa banii cheltuiţi pentru renovarea imobilului.

Prințul Harry și Meghan Markle renunță la reţelele sociale

Ducele şi ducesa de Sussex au renunțat la reţelele sociale, în timp ce se concentrează pe noile lor roluri în SUA, anunţă The Guardian.

Harry şi Meghan, care au adunat peste 10 milioane de urmăritori pe contul lor oficial de Instagram, au fost dezamăgiţi de „ura” pe care au întâlnit-o online.

Conform Sunday Times, cei doi, care au renunţat anul trecut la rangul de membri „seniori” ai familiei regale, nu intenţionau să folosească reţelele sociale pentru organizaţia lor non-profit, Archewell.

Principalul cont de socializare al lui Harry şi Meghan a fost @sussexroyal pe Instagram, care are 10,4 milioane de adepţi, dar nu nu s-a mai postat conţinut nou din martie 2020.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase