Scene incredibile într-un tribunal din SUA. Ce s-a întâmplat după ce un gangster a încercat să-și ucidă rivalul cu un stilou

Publicat: 14/03/2018, 00:39

Filmarea incredibilă surprinde momentul în care un gangster atacă un martor la tribunal și sfârșește prin a fi împușcat de o polițistă.

Siale Angilau, în vârstă de 25 de ani, era judecat în Salt Lake City, Utah, când s-a ridicat și a încercat să-l atace pe martorul respectiv, care face parte dintr-o bandă rivală, scrie mirror.co.uk.

Angilau a vrut să-l înjunghie pe bărbat cu un stilou. Chiar dacă incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, filmarea a fost făcută publică de abia acum, după ce familia lui Angilau a pierdut un proces, în care acuza poliția că a abordat greșit situația periculoasă.

FBI a precizat că Angilau, care a fost împușcat în piept, a murit la spital. Mai mult, judecătorul Tena Campbell, responsabil cu acest caz, a spus că jurații s-au simțit de-a dreptul „amenințați și șocați” de gestul lui Angilau.

Incidentul nu s-a soldat cu alte victime. Angilau era ultimul dintre asociații bandei Crip, judecat pentru șantaj și alte infracțiuni. Circa 12 acuzați au fost condamnați în 2011 și unul singur a ajuns să fie achitat.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult