Surpriză neplăcută pentru un fost mare fotbalist ajuns președinte de stat. Ce îl „aștepta” în birou

Surpriză neplăcută pentru un fost mare fotbalist ajuns președinte de stat. Ce îl „aștepta în birou
Publicat: 19/04/2019, 19:47

În biroul fostului atacant african s-au aflat doi șerpi de culoare neagră, iar Weah a trebuit să lucreze de acasă. Potrivit BBC, întregul personal a fost evacuat și le-a fost recomandat să revină la lucru peste trei zile, luni, 22 aprilie.

„Este doar o măsură de siguranță pentru a ne asigura că vietățile vor fi scoase din clădire. Biroul prezidențial se află în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, astfel că s-a făcut o solicitare către personal ca aceștia să evite această zonă până vor fi rezolvate problemele”, a declarat pentru sursa citată ofițerul de presă Smith Toby.

Biroul prezidențial din Liberia se află în cadrul Ministerului Afacerilor Externe din 2006, an în care un incendiu a distrus palatul prezidențial. Nu este foarte clar modul în care șerpii au pătruns în clădire, însă Toby Smith a explicat că „din cauza sistemului de scurgere, există o posibilitate ridicată ca aceștia să își facă apariția”.

Președintele Georghe Weah a fost escortat până la locuința sa și se va întoarce la locul său obișnuit de lucru luni, 22 aprilie.

George Weah a câștigat alegerile prezidențiale din Liberia la sfârșitul anului 2017. Fostul atacant a fost unul dintre cei mai buni jucători africani din istorie, câștigând Balonul de Aur în 1995. Acesta a evoluat pentru AS Monaco, PSG, AC Milan, Chelsea, Manchester City și Marseille.

Foto: Hepta