Trucurile NATO pentru a-l ține treaz pe Trump la summit

Trucurile NATO pentru a-l ține treaz pe Trump la summit
Oficialii NATO vor să folosească câteva trucuri pentru a-l ține atent pe președintele SUA, Donald Trump, la discuțiile de la summitul NATO de la Bruxelles, de săptămâna viitoare. Unul dintre ele: discursurile oficiale vor fi limitate la patru minute, pentru că atât își menține Trump concentrată atenția.

Discursurile de la summitul NATO de săptămâna viitoare, de la Bruxelles, unde Donald Trump va participa pentru prima oară de când este președintele SUA, vor fi limitate la maximum patru minute, pentru a-l menține atent pe președintele americane, arată The Times.

Oficialii NATO au adoptat câteva trucuri de la Casa Albă, cum ar fi repetarea numelui lui Trump sau folosirea de hărți și grafice pentru a-l menține interesat în discuțiile de la NATO. La Washington, Trump le-ar fi cerut subordonaților să se limiteze la memo-uri de maximum o pagină și ședințele cu el durează cel mult 15 minute.

Un alt truc ar fi includerea numelui său în cât mai multe paragrafe dintr-un text, „pentru că el va continua să citească dacă este menționat”, spune o sursă citată de publicația britanică.

„Îi place să vizualizeze lucrurile. Tipul este un constructor. Și-a petrecut toată viața privind la modele arhitecturale și la planuri de etaje”, a spus un alt oficial.

Summitul NATO de la Bruxelles are loc joia viitoare, pe 25 mai, și va reuni toți șefii de stat sau de guvern ai statelor aliate.

Inchide