Un nigerian a murit după ce a fost violat de cinci dintre cele șase soții ale sale

Un nigerian a murit după ce a fost violat de cinci dintre cele șase soții ale sale
Publicat: 25/07/2012, 20:16
Actualizat: 16/08/2015, 00:11

Un influent om de afaceri nigerian a murit, după ce cinci dintre soțiile sale l-au supus la o partidă de sex maraton, geloase că cea de-a șasea soție primește mai multă atenție din partea bărbatului, scrie Daily Mail.

Uroko Onoja făcea sex cu cea mai tânără dintre partenerele sale, când celelalte cinci soții au dat năvălit peste el înarmate cu bâte și cuțite și l-au obligat să întrețină relații intime cu fiecare dintre ele.

Sub amenințarea femeilor geloase, omul de afaceri a făcut sex, pe rând, cu patru dintre ele, dar atunci când a venit momentul să intre în pat cu cea de-a cincea, a făcut stop respirator. Uroko Onoja a murit pe loc.

Când și-au dat seama de ceea ce au făcut, femeile au luat-o la fugă prin pădure. Două dintre ele au fost prinse de polițiști și acuzate de viol și omor.

În noaptea incidentului, marți spre miercuri, omul de afaceri s-ar fi întors acasă în jurul orei 3:00. Atunci ar fi intrat în dormitorul celei mai tinere dintre soții, cu care a început să facă sex.

Celelalte cinci soții ale bărbatului ar fi purtat o discuție înainte de venirea sa, pentru a pune la punct o metodă prin care să-și revendice drepturile conjugale.

Uroko Onoja era cunoscut în orașul Ogbadibo din provincia nigeriană Benue pentru acțiunile sale filantropice și pentru contribuția pe care a avut-o la dezvoltarea comunității locale

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase