Un polițist implicat în arestarea fiului lui El Chapo a fost asasinat cu peste 150 de focuri de armă

Redactor:
Mircea Olteanu
Eduardo N., un polițist care a participat la tentativa eșuată de arestare a lui Ovidio Guzman, fiul celebrului traficant de droguri Joaquin "El Chapo" Guzman, a fost asasinat, fiind împușcat de peste 150 de ori, informează cotidianul Le Figaro.

Pe materialele video ale asasinatului, care a fost comis joi, se observă doi bărbați înarmați coborând dintr-o mașină și îndreptându-se către un alt vehicul parcat în parcarea unui centru comercial din Culiacan, capitala statului mexican Sinaloa. Asasinii, înarmați cu arme semiautomate, au tras mai multe rafale asupra vehiculul ofițerului de poliție și apoi au plecat, lăsând în urmă victima împușcată cu peste 150 de gloanțe.

 

Ofițerul a participat la operațiunea de arestare a fiului lui El Chapo, pe data de 17 octombrie. În urma reținerii lui Ovidio Guzman în orașul Culiacan au izbucnit lupte de stradă, astfel că, după câteva ore, forțele de securitate mexicane l-au eliberat pe fiul traficantului, decizia fiind luată pentru protejarea vieților oamenilor.

 

Inchide