Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

Coșmarul se extinde pe Diamond Princess: alte 57 de cazuri de coronavirus. Ce fac românii de la bord

Coșmarul se extinde pe Diamond Princess: alte 57 de cazuri de coronavirus. Ce fac românii de la bord

Încă 57 de îmbolnăviri de coronavirus pe Diamond Princess din Japonia. Un fost pasager a murit.

Încă 57 de oameni, 55 de membri ai echipajului şi doi pasageri, au fost infectaţi cu noul coronavirus la bordul vasului Diamond Princess. La bordul vasului Diamond Princess se află încă nouă români, membri ai echipajului, care nu au solicitat repatrierea.

În total, 691 de persoane s-au îmbolnăvit pe vasul de croazieră, iar trei dintre ei au decedat. Pe vas se află în continuare nouă români, membri ai echipajului.

57 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate la bordul navei de croazieră Diamond Princess, ancorată în portul Yokohama.

Este vorba despre 55 de membri ai echipajului şi de doi pasageri, a explicat ministrul japonez al Sănătăţii, Katsunobo Kato, potrivit Mediafax.

Bilanţul persoanelor infectate de pe Diamond Princess a urcat astfel la 691, adică aproape o cincime din numărul total de oameni aflaţi iniţial la bordul navei, 3.711.

Anunţul ministrului japonez al Sănătăţii a venit la scurt timp după ce încă un fost pasager al vasului, al treilea, a murit. Este vorba despre un bărbat japonez trecut de 80 de ani.

 

Inchide