VIDEO | Creatură misterioasă observată într-un lac din Florida. Vietatea avea peste 3 metri și „mârâia”

VIDEO | Creatură misterioasă observată într-un lac din Florida. Vietatea avea peste 3 metri și mârâia
Captura video Facebook
Publicat: 22/09/2022, 23:14

Un bărbat din SUA care se afla la o plimbare cu soția sa într-un parc din orașul în care locuiesc a avut parte de sperietura vieții. Cei doi au observat în lacul din parc o creatură foarte ciudată. În ciuda sperieturii, bărbatul a filmat vietatea și a postat filmulețul pe o rețea de socializare.

Bărbatul a filmat creatura în lacul unui parc din orașul Edgewater, din Florida, apoi a postat imaginile pe o rețea de socializare. Filmulețul a creat mare vâlvă în spațiul virtual, internauții dându-și cu părerea despre ce vietate ar putea fi vorba, potrivit Centre Daily Times.

Joe Tiller și soția sa, April, au crezut, inițial, că este vorba despre un lamantin foarte mare, dar au adăugat că părea că ceva nu era în regulă.

„În aceste ape, nu este foarte neobișnuit să îi vezi”, a spus Tiller pentru McClatchy News, referindu-se la lamantini. „Acesta arăta foarte diferit. Avea mușchi uriași ca umerii unui taur. Parcă își rotea umerii ca un urs sub apă. Nu am văzut nici blană, nici cap, nici mâini și picioare”, a adăugat el.

Tiller, un producător de bărci, care locuiește în zonă de cinci ani a punctat că nu a văzut niciodată așa ceva. Potrivit acestuia, creatura avea o lungime cuprinsă între 3,5 și 4,5 metri și „mârâia”.

El a postat clipul pe un grup de Facebook numit Facebook Birds and Wildlife din Florida și a fost vizualizat de peste 70.000 de ori, dar nimeni nu a putut să îi ofere un răspuns clar cu privire la specia văzută de ei.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult