Vladimir Putin, filmat în timp ce înoată cu delfinii într-o stațiune cubaneză – VIDEO

Vladimir Putin, filmat în timp ce înoată cu delfinii într-o stațiune cubaneză - VIDEO
Publicat: 01/01/2020, 16:29

Kremlinul a prezentat în premieră imaginile cu Putin, pentru a marca 20 de ani de când fostul spion KGB a devenit președintele Rusiei, scrie Daily Star.

Potrivit serviciului de presă al lui Putin, clipul bizar a fost realizat în decembrie 2000, la o stațiune de relaxare din Varadero, Cuba.

În filmul respectiv, Putin se joacă cu delfinii și mamiferele îl sărută.

„Țarul” de la Moscova este un cunoscut iubitor de animale. În octombrie 2019, Putin i-a oferit regelui Arabiei Saudite un șoim, care s-a găinățat chiar de față cu oficialitățile.

Imaginile tandre survin după ce șefii de Apărare ai Rusiei au anunțat că vor „închide” internetul în țară, pentru a „testa amenințările” la adresa infrastructurii naționale.

Ministrul de comunicații a spus că testele au avut loc în etape, în 23 decembrie și nu au afectat utilizarea internetului.

În noiembrie, Rusia a adoptat o lege a „suveranității internetului”, pentru a înăspri controlul statului asupra rețelei informatice.

Măsura a fost criticată imediat de activiștii care militează pentru libera exprimare în Rusia.

foto: Captură YouTube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase